Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu merg pe cei mai experimentati!!!
Sferturi: WANG HAO - MIZUTANI
MA LONG - MA LIN
JHANG JIKE - WANG LIQIN
SAMSONOV - BOLL
SEMIFINALE: WANG HAO - MA LIN
JHANG JIKE - BOLL
FINALA: MA LIN - JHANG JIKE 4-2
Totusi, in crestere sunt Jun Mizutani pentru prima parte a tabloului (cea cu Ma Long), si Zhang Jike pentru cea de-a doua, capabil sa-l bata pe Xu Xin.
Iar eu, personal, astept meciuri frumoase de la Ma Lin, Samsonov, Boll, Liquin (generatia veche).
Precizez ca Wang Liqin ar fi avut sanse de semifinale, cu oricare dintre ceilalti chinezi sau europeni. La trialul pt Rotterdam, Jhang Jike a castigat cu 4-0, dar in fiecare set la avantaje!!!
Sa vedem ce fac tinerii chinezi!!!
Chinezii spera sa il scoata pe Boll, si sa faca semifinale intre ei!!!
Merg si pe experienta "batranilor", dar si pe setea de afirmare a "tinerilor".
meci strans, peste 1 ora.
Mingea meciului: http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/pla...EUNG_STEGER_t2
Ora 1 Minutul 2, secunda 30.
Si o cearta cu arbitrul care da serviciu gresit (din teren) impotriva lui Steger, la min 34 sec 13.
Optimile vad ca ne ofera primul meci cu adevarat tare, LiQin Wang si Xu Xin. In statisticile pt clasamentul mondial in 2011 scorul e 1-1 intre ei. La Dortmund Chen Qi a sters pe jos cu Samsonov, deci optimea respectiva, care pare probabila nu e atat de echilibrata cum pare prin prisma clasamentului. In rest e destul de clar cine merge mai departe, desi surprize sunt oricand posibile.
Au inceput Dodean / Samara la dublu. ---------- Post added 12-May-2011 at 12:35 ---------- Si cine poate sa se uite cum cele 2 "olandeze" J. Li au facut doar 7 puncte in 3 seturi
2-1, dupa ce am condus 10-7, pierdem 12-10 ---------- Post added 12-May-2011 at 12:49 ---------- in setul al treilea al meciului ---------- Post added 12-May-2011 at 12:55 ---------- 2-2, 11-8 in setul 4 ---------- Post added 12-May-2011 at 13:02 ---------- 3-2 pt singapore
desi imi place ma lin,parerea mea e ca va lua bataie de la oricare dintre zhang jike,xu xin sau wang hao,unul din ultimii 3 luand si finala
la televizor ,pe ce programe pot sa vad meciurile si pe la ce ore? (azi si maine inca pana am net prost)
mersi
E singurul titlu major care ii lipseste ca sa fac un Mare Slem. Oricum dpdv al palmaresului doar Liqin l-ar putea depasi pe Waldner daca ar lua aurul anul viitor la Londra. ---------- Post added 12-May-2011 at 18:58 ---------- Wang Hao a fost f aproape sa si-o fure de la Ryu Seung Min, coreanul a avut 3-2 la seturi. ---------- Post added 12-May-2011 at 18:59 ---------- Poate face Mattenet o surpriza cu Mizutani sa mai avem si alt european pe sus in afara pe Timo si Vladi.
Comentariu