Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

WTTC Rotterdam

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• 3-1, 11-3 jk

Comentariu

• Stie cineva,la ce ora este finala?

Comentariu

• 22.15-eurosport.
        Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.

Comentariu

• La ora 16:00 e finala.

Comentariu

• aici la 16.00
            http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/pla..._rotterdam.JPG
            Timo Boll ALC
            FH: DHS 3 NEO 2.2
            BH: DHS 3 NEO 2.2

Comentariu

• Sau tvr2 ,acum finala dublu fete

Comentariu

• Mda ... EPIC

In ciuda discutiilor mi-e greu sa cred ca un astfel de final de infarct putea fi regizat. Bravo Zhang Jike
                Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
                BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

Comentariu

• Impresionant finalul de meci ... pacat de acel serviciu ratat ...
                  TEnergy 05 | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Lasa ca a cam avut bulan tot meciul Wang Hao ... a castigat o gramada de schimburi de la distanta cu netz.
                    Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
                    BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

Comentariu

• Jike are doar doua viteze:foarte tare si decisiv
                      Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
                      "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

• Postat în original de rflash Vezi post
                        Lasa ca a cam avut bulan tot meciul Wang Hao ... a castigat o gramada de schimburi de la distanta cu netz.
                        Asa-i, dar mi-ar fi placut sa vad un set decisiv.

Comentariu

• Super jucatori,super tenis!
                          Reusesc sa faca lucruri asa de dificile(servicii variate cu dublu efect si taiate sau preluari decisive in viteza)cu atata usurinta incat un spectator neavizat are impresia(falsa!!!!) ca tenisul de masa este foarte usor!S-a nascut o noua generatie de campioni chinezi.
                          I love table tennis !

Comentariu

• Zhang Jike noul campion mondial, debutant!!!

Comentariu

• Superbe meciuri dar ramane o intrebare: noua generatie de campioni chinezi a aparut, dar cine o sa faca parte din noua generatie de campioni europeni ??
                              Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

• Eu cred ca Wang Hao i-a dat finala, limbajul corpului nu mai era cel din semifinala, intra in aparare, capace si joc pasiv uneori, ceea ce nu e stilul lui. Parerea mea.
                                Blade-Darker speed 90
                                Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                                Bh- Testing

Comentariu

• Postat în original de dado_daniel Vezi post
                                  Eu cred ca Wang Hao i-a dat finala, limbajul corpului nu mai era cel din semifinala, intra in aparare, capace si joc pasiv uneori, ceea ce nu e stilul lui. Parerea mea.
                                  e posibil sa faca ghidushii ca sa se ridice unul pe celalalt in ierahia mondiala dar oricum sunt a naibii de buni !!!

Comentariu

• Sau poate a fost o sarcina de partid

Comentariu

• A inregistrat cineva semifinalele si finala ?

Comentariu

• Postat în original de Antal Denes Vezi post
                                        A inregistrat cineva semifinalele si finala ?
                                        Inca pot fi gasite pe http://www.ittf.com/itTV/ !

Comentariu

• Postat în original de Alex.C Vezi post
                                          jalnica prestatia alor nostrii ....
                                          chiar daca "nostri" suna intotdeauna cu multi "i", in toate cazurile il vom scrie cu un singur "i"...mai putin in acest caz se pare...sau sa spunem ca uneori tastatura ne poate juca feste blocandu-se pe o litera... dar e de inteles, nu poti excela si la tenis de masă si la morfologie
                                          www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai

Comentariu

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
                                            Sau poate a fost o sarcina de partid
                                            Sarcinile de partid de obicei erau in sens invers - de la cel tanar la cel mai batran. In ultimul timp nu cred ca se mai practica asa ceva kiar la chinezi.

Sugestiva in acest sens este imaginea de la final cu Zhang rupandu-si tricoul de pe el - ceva neobisnuit la disciplina si rigoarea chinezeasca.

A fost un final meritat, am tremurat putin pentru Zhang de frica sa nu piarda setul. Si-a revenit , a reinceput sa fie agresiv si a maturat in final cu Wang Hao. Good job , Zhang Ji Ke !
                                            Blade DHS PG 2
                                            FH: DHS Hurricane 3
                                            BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

• Timo Boll si-a aparat cu onoare statutul ,pacat ca nu-l putem multiplica , cu toate ca si Vladimir Samsonov a tinut stacheta pana cand a dat de o nuca tare .
                                              Sa speram ca geratia noua va mai aduce ceva care sa schimbe din dominatia chineza , cu toate ca sunt sanse minime .

Comentariu

• Se pare ca cei de la ITTF le-au dat cupele pe dos: Zhang Ji Ke a primit cupa pentru dublu fete, iar Guo yue si Li Xiaoxia au primit cupa pentru simplu barbati.
                                                Cel putin asa pretind (si dovedesc cu poze) nista baieti aici.
                                                Muahahahahahaha!
                                                Blog de tenis de masă

Comentariu

• S-ar putea ca cei de la ITTF n-au mai dat importanta ,stiind ca tot la chinezi le vor lua si le vor inparti cum trebuie printre ei .
                                                  Vor sa-i zapaceasca pentru Londra ,sa nu mai stie pentru ce lupta .
                                                  Strategia e precum politica nu sti la ce sa te astepti .

Comentariu

• Federatia romana de specialitate se poate bucura totusi ca are 3 sportivi calificati direct la.J.O.Nu stiu in ce alte discipline ne mai putem mandri acum cu asa ceva.
                                                    of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Procesare...
                                                    X