3-1, 11-3 jk
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
WTTC Rotterdam
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 16.aug.2010
- 176
- București
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
aici la 16.00
http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/pla..._rotterdam.JPGTimo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2
Comentariu
senior- 03.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Mda ... EPIC
In ciuda discutiilor mi-e greu sa cred ca un astfel de final de infarct putea fi regizat. Bravo Zhang JikeBlade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Impresionant finalul de meci ... pacat de acel serviciu ratat ...TEnergy 05 | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 03.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Lasa ca a cam avut bulan tot meciul Wang Hao ... a castigat o gramada de schimburi de la distanta cu netz.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Jike are doar doua viteze:foarte tare si decisivNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2335
- Agnita
- 65
Likes given: 269Likes received: 371
Super jucatori,super tenis!
Reusesc sa faca lucruri asa de dificile(servicii variate cu dublu efect si taiate sau preluari decisive in viteza)cu atata usurinta incat un spectator neavizat are impresia(falsa!!!!) ca tenisul de masa este foarte usor!S-a nascut o noua generatie de campioni chinezi.I love table tennis !
Comentariu
Superbe meciuri dar ramane o intrebare: noua generatie de campioni chinezi a aparut, dar cine o sa faca parte din noua generatie de campioni europeni ??Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Eu cred ca Wang Hao i-a dat finala, limbajul corpului nu mai era cel din semifinala, intra in aparare, capace si joc pasiv uneori, ceea ce nu e stilul lui. Parerea mea.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de dado_daniel Vezi postEu cred ca Wang Hao i-a dat finala, limbajul corpului nu mai era cel din semifinala, intra in aparare, capace si joc pasiv uneori, ceea ce nu e stilul lui. Parerea mea.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postA inregistrat cineva semifinalele si finala ?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de Alex.C Vezi postjalnica prestatia alor nostrii ....www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postSau poate a fost o sarcina de partid
Sugestiva in acest sens este imaginea de la final cu Zhang rupandu-si tricoul de pe el - ceva neobisnuit la disciplina si rigoarea chinezeasca.
A fost un final meritat, am tremurat putin pentru Zhang de frica sa nu piarda setul. Si-a revenit , a reinceput sa fie agresiv si a maturat in final cu Wang Hao. Good job , Zhang Ji Ke !Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Timo Boll si-a aparat cu onoare statutul ,pacat ca nu-l putem multiplica , cu toate ca si Vladimir Samsonov a tinut stacheta pana cand a dat de o nuca tare .
Sa speram ca geratia noua va mai aduce ceva care sa schimbe din dominatia chineza , cu toate ca sunt sanse minime .
Comentariu
Se pare ca cei de la ITTF le-au dat cupele pe dos: Zhang Ji Ke a primit cupa pentru dublu fete, iar Guo yue si Li Xiaoxia au primit cupa pentru simplu barbati.
Cel putin asa pretind (si dovedesc cu poze) nista baieti aici.
Muahahahahahaha!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
S-ar putea ca cei de la ITTF n-au mai dat importanta ,stiind ca tot la chinezi le vor lua si le vor inparti cum trebuie printre ei .
Vor sa-i zapaceasca pentru Londra ,sa nu mai stie pentru ce lupta .
Strategia e precum politica nu sti la ce sa te astepti .
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5948
- Fălticeni
- 65
Likes given: 1007Likes received: 1656
Federatia romana de specialitate se poate bucura totusi ca are 3 sportivi calificati direct la.J.O.Nu stiu in ce alte discipline ne mai putem mandri acum cu asa ceva.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:11.Procesare...X
Comentariu