3-1, 11-3 jk
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
WTTC Rotterdam
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
aici la 16.00
http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/pla..._rotterdam.JPGTimo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2
Comentariu
-
Super jucatori,super tenis!
Reusesc sa faca lucruri asa de dificile(servicii variate cu dublu efect si taiate sau preluari decisive in viteza)cu atata usurinta incat un spectator neavizat are impresia(falsa!!!!) ca tenisul de masa este foarte usor!S-a nascut o noua generatie de campioni chinezi.I love table tennis !
Comentariu
-
Postat în original de dado_daniel Vezi postEu cred ca Wang Hao i-a dat finala, limbajul corpului nu mai era cel din semifinala, intra in aparare, capace si joc pasiv uneori, ceea ce nu e stilul lui. Parerea mea.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
Postat în original de Antal Denes Vezi postA inregistrat cineva semifinalele si finala ?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
Postat în original de Alex.C Vezi postjalnica prestatia alor nostrii ....www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
-
Postat în original de FlorinBN Vezi postSau poate a fost o sarcina de partid
Sugestiva in acest sens este imaginea de la final cu Zhang rupandu-si tricoul de pe el - ceva neobisnuit la disciplina si rigoarea chinezeasca.
A fost un final meritat, am tremurat putin pentru Zhang de frica sa nu piarda setul. Si-a revenit , a reinceput sa fie agresiv si a maturat in final cu Wang Hao. Good job , Zhang Ji Ke !Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
-
Se pare ca cei de la ITTF le-au dat cupele pe dos: Zhang Ji Ke a primit cupa pentru dublu fete, iar Guo yue si Li Xiaoxia au primit cupa pentru simplu barbati.
Cel putin asa pretind (si dovedesc cu poze) nista baieti aici.
Muahahahahahaha!
Comentariu
Comentariu