s-a facut o modificare , se vor organiza 2 turnee concomitent amatori si open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, București- Cupa VIVA SPORT, 28.05.2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Din Slobozia, Rasnoveanu Daniel -amatoriBlade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
auzi horia, sper c ai facut deja diploma si cupa pe numele ma lex, nu???
mai adauga l te rog si pe MITRAN ANDREI București AMATUR !
---------- Post added 24-May-2011 at 22:47 ----------
aaaaaaaaaaa, e clar fratilor, e olimpiada stelelor sefu ? s au strans toate vedetele la viva sport ? pe unde calca copiii astia se cunoaste frate, imediat se mai organiseaza un concurs, bun venit andreea , bine ai venit alex ciobanu !Ultima editare de margean.valentin; 24.mai.2011, 21:55.primorac off+
bh - tenergy 05
fh - tibhar sinus
Comentariu
Salut,
cu parere de rau nu pot ajunge la acest turneu,va doresc multa bafta si salutari tuturor!Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
senior- 16.aug.2010
- 176
- București
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Pacat ca s-au facut 2 turnee.
Mi-ar fi placut sa fie doar unul pentru ca, sincer, pentru noi astia care jucam semi-praf e cam singura sansa sa jucam cu unii care stiu cu ce se maninca sportul asta. Cam asta era marea placere - ca doar nu venim sa cistigam =)) (am fi chiar tupeisti sa ne gindim ca putem bate vreun jucator din amatur).
Dar asta e, inteleg ca e plictisitor si neplacut si pentru ei sa dea peste unul care nu stie sa returneze o serva reverse. Abia astept simbata, o sa iasa belea de bela 100%Timo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 697
Postat în original de filoteanuadrian Vezi postPacat ca s-au facut 2 turnee.
Mi-ar fi placut sa fie doar unul pentru ca, sincer, pentru noi astia care jucam semi-praf e cam singura sansa sa jucam cu unii care stiu cu ce se maninca sportul asta. Cam asta era marea placere - ca doar nu venim sa cistigam =)) (am fi chiar tupeisti sa ne gindim ca putem bate vreun jucator din amatur).
Dar asta e, inteleg ca e plictisitor si neplacut si pentru ei sa dea peste unul care nu stie sa returneze o serva reverse. Abia astept simbata, o sa iasa belea de bela 100%
Comentariu
Aoleu Domnu Dan cum a sunat asta " inghite pestisorii fara sa-i mestece" ...cam fioros...oricum frumoasa figura de stil .
Faceti 1 singur turneu daca vreti....nu ma deranjeaza...imi face placere sa joc cu oricine
Si apropo ...vedeti ca mai sunt si alti rechini pe la openPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- 40
Stefanescu Marian (Mosu) - BucureștiUltima editare de VivaShop; 25.mai.2011, 15:26.Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
senior- 12.sep.2010
- 226
- Bucharest, Romania, Romania
- 36
Likes given: 3Likes received: 70
Din pacate o sa ma retrag, caci lucrez sambata. Secu Valeriu, off ce rau imi pare, succes tuturor.
Comentariu
horia scuza ma te rog, modifica tu in tabelul pt amatur, in loc de mitrea andrei, corect ca si in buletin si n viata reala e MITRAN ANDREI !merci,
---------- Post added 26-May-2011 at 12:53 ----------
horia, merci de schimbare,insa sper sa nu fie problema cand vine la concurs, il cheama MITRAN , nu mitram !!!primorac off+
bh - tenergy 05
fh - tibhar sinus
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Vin si eu.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Se retrage Rasnoveanu Daniel-Slobozia.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- 40
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:22.Procesare...X
Comentariu