Felicitari participantilor ,organizatorilor ,premiantilor ,dar in special fam. Ursulean loc 1si2 la amatori ,ar fi timpul sa treceti la urmatorul nivel .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Memorialul Gheorghe Bozga - Turneu A - BISTRITA - 21 mai 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
(at) Pui Daniel
No stai, ca nu mi-am dat seama (am uitat) ca ai fost in primii 4 si trebuia sa vii obligatoriu acolo pentru cupa.
Sorry, nu am fost eu cu biletele, dar ne intalnim noi si rezolvam problema ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Salutare
Postat în original de tataee_mciuc Vezi postimpresii:
1. florine te rog sa ma ierti pentru ce o scriu, nu e atac la persoana.. mai mult o dojana.....
2 . dedic toate rezultatele mele de azi d-lui Ciobanu Gabriel de la vatra dornei care a inteles sa-si ajute colegul stand in interiorul tarcului, iar la solicitarea de a parasi tarcul s-a mutat... ati ghicit in cealata parte a mesei... tot in interior... cred ca in acceptiunea dansului urmatorul pas este sa ma traga de tricou sau sa-mi puna piedica...
3. stiu ca e criza la toata lumea dar si eu sunt inclus .. asa ca...
25taxa+10 intrarea sala =35 lei.. - 1 sticla de apa=.... PLUS... prietenii stiu de ce....
P.S
scuze ca am plecat mai repede, dar daca mi-a ramas pe undeva punga cu "cadourile " de la " sponsori"- nu dau nume sa nu fac reclama- sunt sigur ca o sa intru in posesia ei....
in rest super turnee, super meciuri...
cu deosebit respect pentru toti organizatorii din AMATUR...
dan pui
Ca sa inteleaga toata lumea ce s-a intamplat.o sa va povestesc putin.
La 1- 0 pt domnul Pui Daniel si la scorul de 8-3 pt mine in al doilea set a venit domnul Ciobanu sa vada ce fac in spatele meu langa mantinela.
Pui Daniel a reactionat f urat iar Ciobanu s-a mutat in spatele lui in exteriorul tarcului in spatele lui, repet in exteriorul tarcului, unde binenteles a fost alungat de Pui Daniel, apoi a tras toate mingile afara in acel set , dupa care am vorbit cu el si l-am rugat sa joace ca nu l-am deranjat cu nimic si ca nu i-am facut nimic si ca e lipsa de respect sa arunce toate mingile, unde l-am invins cu 3-2.
Daca tot e sa ajungem la aceste vorbe sa stiti ca nu era nevoie de nimeni sa inving in aceasta partida si ca ce faceti dnv cu acea "iarba" nu e o arta, facand comparatie cu acel baiat in tricou galben care m-a lasat cu gura cascata cat de frumos poate sa joace, e un antijoc si e o frustrare, "prietenii stiu de ce".
Si daca tot vb de Fair Play domnul Florin Apian stie ca am jucat impotriva unui domn de la Deva care avea doua fete rosii una "Iarba" iar alta Soft cu toate ca puteam sa refuz si cu toate ca stiam ca ma va invinge...doar ca am vrut sa demonstrez ca daca e sa merg mai departe ....trebuie sa o fac prin munca si pe calea corecta invingand la masa , asa ca nu aveam nevoie de nimeni sa va inving domnule Pui Daniel cu atat mai putin ca era un pct, pentru invingatorul grupei inferioare si in cel mai rau caz puteam sa fiu pe locul doi.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Dl. Ben pot sa va dau dreptate ori'' NU''
- In primul rand un jucator amator care nu are o pregatire mentala [ psioteh-nica ] poate fi usor scos din mana cu mici tertipuri ieftine , acest lucru il stiu majoritatea si nu mai vtrebuie sa-l enumar , neavand pregatirea din frageda varsta . Care duce spre perfornanta .
- Frustrant ar putea parea atat pentru d-vostra cat si sustinatori sa castigi un set s-au meci in care vezi ca cineva iti doneaza puctele benevol .
- Un motiv totusi trebuie sa existe si acea suparare nu a venit din senin .
- Astel de manifestari din pacate au fost , vor fi si nu stiu cand se vor opri .
- Dar din moment ce un jucator cere ca aceste intrventi sa inceteze , ar fi timpull sa se i-a in considerare .
Usor de spus sunt spectator [ partinitor ] ,sunt antrenor forte bine dar la antrenament ce faci ?
Cu multa stima si in special pentru cei care stiu sa faca acest deranj fara sa tina cont de adversar .
Va doresc mult respect .
Comentariu
propun ca inainte de fiecare meci,sa bem cate 100 grame palinca...cu timpul,cand iesim din grupe o sa vedem meciurile cu alti ochi.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Ben Vezi postAcest domn Din Miercurea Ciuc se pare ca e foarte frustrat.
Ca sa inteleaga toata lumea ce s-a intamplat.o sa va povestesc putin.
La 1- 0 pt domnul Pui Daniel si la scorul de 8-3 pt mine in al doilea set a venit domnul Ciobanu sa vada ce fac in spatele meu langa mantinela.
Pui Daniel a reactionat f urat iar Ciobanu s-a mutat in spatele lui in exteriorul tarcului in spatele lui, repet in exteriorul tarcului, unde binenteles a fost alungat de Pui Daniel, apoi a tras toate mingile afara in acel set , dupa care am vorbit cu el si l-am rugat sa joace ca nu l-am deranjat cu nimic si ca nu i-am facut nimic si ca e lipsa de respect sa arunce toate mingile, unde l-am invins cu 3-2.
Daca tot e sa ajungem la aceste vorbe sa stiti ca nu era nevoie de nimeni sa inving in aceasta partida si ca ce faceti dnv cu acea "iarba" nu e o arta, facand comparatie cu acel baiat in tricou galben care m-a lasat cu gura cascata cat de frumos poate sa joace, e un antijoc si e o frustrare, "prietenii stiu de ce".
Si daca tot vb de Fair Play domnul Florin Apian stie ca am jucat impotriva unui domn de la Deva care avea doua fete rosii una "Iarba" iar alta Soft cu toate ca puteam sa refuz si cu toate ca stiam ca ma va invinge...doar ca am vrut sa demonstrez ca daca e sa merg mai departe ....trebuie sa o fac prin munca si pe calea corecta invingand la masa , asa ca nu aveam nevoie de nimeni sa va inving domnule Pui Daniel cu atat mai putin ca era un pct, pentru invingatorul grupei inferioare si in cel mai rau caz puteam sa fiu pe locul doi.
Baiatul in tricou galben-MATHE MIHAI -LUDUS
Domnul de la DEVA-STACIU TIBERIU.
Pe acest jucator "pui daniel"nu l-am deranjat deloc stand prima data in spatele adversarului sau sa ma uit,apoi m-am mutat in partea opusa tarcului de joc.N-am comentata nimic referitor la joc si nu i-am dat nici o indicatie adversarului acestuia cum sa-l joace.A urmat apoi plecarea mea si din acest loc,dar manifestarea celui frustrat a fost de-a dreptul penibila ,comportamentul unui "pui care are rabie",degajand toate mingile afara,acesta este un comportament de psihopat,noroc ca nu l-a tinut mult.Are nevoie de consiliere psihica.El a oprit si desfasurarea jocului din setul 2 si nu l-a inceput pana n-am plecat si de acolo.As fi fost curios daca era altcineva in locul meu care privea desfasurarea meciului cu pricina,oare s-ar fi comportat la fel?.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
cadet- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
Likes given: 0Likes received: 0
(at) ben & dr
daca din respect pt tine am continuat meciul se pare ca vorbele tale imi sunt rasplata meritata...
locul in grupe nu m-a interesat de loc, dar comportamentul vostru da...
despre exprimarea si cuvintele jignitore pe care le folositi, asta este fiecare....cum crede...
referitor la solicitarea initiala de a parasi tarcul a fost facuta pe un ton decent, iar in momentul in care in mod ostentativ s-a mutat in partea cealalta TOT IN INTERIOR, fireste ca am fost deranjat...
dar...despre incident pot confirma mai multi, despre comportamentul d-lui dr. la fel, iar despre limbajul dvs suburban.. no commentLemn:eu(pers.I sg.)
Fete :anti-joc(numai 1-neagra)
I was born intelligent. Education ruined me.
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2748
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1466Likes received: 3244
Imagini de la Galaxia Campionilor 2011 gasiti pe pagina noastra de Facebook:
http://www.facebook.com/pages/TT-Shop/135976643120173
Multumesc participantilor.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
Comentariu
OPEN - eliminatorii
1 - 4
Pop Sorin - Bistrița
Bodeanu Mihai - București
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Mathe Mihai - Ludus
5 - 8
Flamand Andrei - Bistrița
Puiu Mihai - Cluj Napoca
Rusu Cristian - București
Apian Florin - Bistrița
9 - 16
Bodeanu Dan - București
Govoreanu Florin - Cisnadie
Baiu Costel - Baia Mare
Sipos Renata - Oradea
Erdos Ferenc - Miercurea Ciuc
Olaru Teodor - Nasaud
Rusu Calin - Cluj Napoca
Florescu Eleodor - DevaUltima editare de FlorinBN; 22.mai.2011, 21:49.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Amatori - eliminatorii
1 - 4
Ursulean Florin - Straja
Ursulean Vasile - Straja
Benyi Crinel - Târnaveni
Pui Daniel - Miercurea Ciuc
5 - 8
Parcalab Mihai - Bistrița
Rosca Niculai - Galanesti
Mureșan Dorel - Cluj Napoca
Tiganas Mihai - Rădăuți
9 - 16
Spanu Vasile - Vicovu De Jos
Pop Cosmin - Turda
Chirap Dan - Gura Humorului
Voicu Corneliu - Brașov
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Simion Boby - Cluj Napoca
Purcaru Nasta - Cluj Napoca
Ordog Zoltan - Reghin
17 - 30
Vlaisan Vasile - Vicovu De Jos
Tira Viorel - Bistrița
Oltean Dorel - Nasaud
Dragan Mihai - Bistrița
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Biro Istvan - Reghin
Marian Florin - Reghin
Olteanu Mihai - Brașov
Maerean Claudiu - Bistrița
Roman Ovidiu - Bistrița
Denes Ferencz - Praid
Ciordas Bujor - Bistrița
Maxim Dacian - Cluj Napoca
Curpas Ioan - OradeaTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1852
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Postat în original de Antal Denes Vezi postFelicitari participantilor ,organizatorilor ,premiantilor ,dar in special fam. Ursulean loc 1si2 la amatori ,ar fi timpul sa treceti la urmatorul nivel .Postat în original de niculai1969 Vezi postFelicitari Familiei Ursulean!
Ati muncit,v-ati staduit, tenisul v-a rasplatit!
Felicit si eu pe toti care au contribuit la o asa frumoasa zi...
pentru mine ramane cea mai frumoasa amintire din tenis...Multumesc.
---------- Post added 23-May-2011 at 02:31 ----------
Ultima editare de ursuleanvasile; 23.mai.2011, 01:38.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
FELICITARI castigatorilor,participantilor si organizatorilor acestui turneu.Florin Apian nu se dezminte nici de data aceasta,lasandu-si amprenta inca o data pe buna desfasurare a turneului.
Nu pot sa nu remarc ascensiunea tinerilor in Amatur!iata inca o data,Mihaita M. si Florin U. confirma progresul din ultimul timp si potentialul imens de care dispun, catarandu-se tot mai sus in top.Bravo copii,felicitari si la mai mare!I love table tennis !
Comentariu
Grupe - Open :
17 - 3v
Sangeorzan Bogdan - Bistrița
18 - 22 - 2v
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Migea Cornel - Sibiu
Zidar Victor - Reghin
Zamblau Ionut - Cluj Napoca
Soos Dezso - Campia Turzii
23 - 25 - 1v
Kantor Imre-Zoltan - Reghin
Motoroiu Marcel - Dej
Gradinaru Alin - Sibiu
26 - 29 - 0v
Toncean Mircea - Reghin
Muntean Paul - Bistrița
Mathe Attila - Bistrița
Balan Razvan - BistrițaUltima editare de FlorinBN; 23.mai.2011, 15:54.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Grupe - Amatori
31 - 32 - 4v
Ciobotaru Csabi - Oradea
Vitan Vasile - Târnaveni
33 - 40 - 3v
Vita Istvan - Reghin
Gipsi King - Alba Iulia
Grecu Gheorghe - Bistrița
Hurjui Dorel - Fratauti
Scurtu Nicolae - Bistrița
Pop Stefan - Bistrița
Ifrosa Petru - Cluj Napoca
Dezso Attila - Dej
41 - 48 - 2v
Spaller Tiberiu - Nasaud
Hurjui Dorel Jr - Fratauti
Turdean Ionut - Bistrița
Mihai Sebastian - Brașov
Rosca Adela - Galanesti
Foca Dorin - Rădăuți
Cristea Mircea Adrian - Târnaveni
Hruban Andrei - Dej
49 - 59 - 1v
Pop Danut - Dej
Marian Calin - Reghin
Moldovan Doru - Dej
Oltean Silviu - Nasaud
Constantinescu Bogdan - Câmpulung Mold
Grecu Cornel - Bistrița
Avram Gabriel - Rădăuți
Strugar Ioan - Reghin
Campean Ioan - Reghin
Span Adrian - Bistrița
Rosca Nicolae Jr - Galanesti
60 - 68 - 0v
Istrate Adrian - Bistrița (retras dupa doua meciuri)
Volosciuc Tiberiu - Vatra Dornei
Joldes Adrian - Bistrița
Rosca Mihai - Galanesti
Rognean Paul - Nasaud
Ursulean Daniel - Straja
Savu Nicolae - Bistrița
Olah Remus - Arad
Spanu Ionut - Vicovu de JosUltima editare de FlorinBN; 23.mai.2011, 23:01.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:41.Procesare...X
Comentariu