Puteti aduce intr-o luna, doua fața Nittaku Galze, rosu max?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (0 members and 18 guests)
-
organizator local
- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
Postat în original de valentinm Vezi postPuteti aduce intr-o luna, doua fața Nittaku Galze, rosu max?Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- 40
Postat în original de valentinm Vezi postImi puteti spune si un pret?Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 919
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 45Likes received: 38
Postat în original de VIVASPORTCLUB Vezi post
Considerati acest post o comanda pentru Nittaku Galze, rosu, max. 1 bucata.
Sa ma anuntati, va rog cand soseste ca sa va trimit banii si adresa.
Multumesc.
ValentinHurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 40
Likes given: 0Likes received: 1
Iași turneu magazin
Puteti sa aduceti o fata Donic Desto F3 Big Slam pentru teste la turneul de la Polivalenta din Iași?
Am inteles ca o sa aveti un stand, se vor putea testa si anumite fete sau lemne?
Multumesc?Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 919
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 45Likes received: 38
Postat în original de valentinm Vezi postBine.
Considerati acest post o comanda pentru Nittaku Galze, rosu, max. 1 bucata.
Sa ma anuntati, va rog cand soseste ca sa va trimit banii si adresa.
Multumesc.
Valentin
Sper ca nu v-am incurcat .
Multumesc de intelegere.
ValentinHurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
- 1772
- 40
noile lemne Donic Waldner Legend Carbon si Donic Persson Seven sunt acum in stocAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
senior- 14.iun.2010
- 400
- București
- 39
Likes given: 0Likes received: 16
"Cumpara dupa ce testezi !!!" oferit de VivaSportShop.ro
"Cumpara dupa ce testezi !!!" oferit de VivaSportShop.ro
Doar la VivaSportShop.ro ai posibilitatea testarii unei game largi de fete si lemne ( ofensive, defensive si allround ), in magazinele noastra, de la Piata Sudului din incinta sali VivaSportClub sau in incinta Sema Park ( fosta Semanatoarea ), fata in fata cu intrarea la TopTenisArena.
Cu acceasta ocazie dorim sa va anutam ca printre multitudinea de fete si lemn oferita de noi, incepand de astazi, ne vor onora cu prezenta si urmatoarele:
Fete
Yasaka Rakza 9, 7, 7 Soft etc.
Donic Bluefire M1, M2, M3 etc.
Joola Rhyzm, X-Plode, Energy etc.
Xiom Sigma Pro, Euro si Omega IV Pro. etc.
Lemne
Yasaka - Extra Offensive 7 Power, MaLin Extra Offensive, Sweden Classic etc.
Donic - Waldner Legend, Ovtcharov CarboSpeed, Ovtcharov Senso Soft Carbon V1, Waldner Dicon, Burn All etc.
Joola - Rosskopf Force etc.
Xiom - Axelo, Stradivarius;
Levi
Va asteptam!!!
0733.108.475
contact(at)vivasportshop.rowww.VivaSportShop.ro // contact@vivasportshop.ro // 0722.678.078 // https://www.facebook.com/VSSTT/
Program: Luni-Vineri intre 12:00 - 20:00
Comentariu
am vb ieri la turneul de la iasi cu cei de la standul viva...daca nu va incurca prea tare puteti face un parteneriat cu garantibank...noi cumparatorii platim produsele in rate fara dobanda cu ajutorul cardului bonus iar vivasport cred ca ia toti banii odata...mie cel putin mi-ar fi mult mai usor asa...de fapt doar asa mi-as permite un lemn nou...o zi buna
- - - Actualizat - - -
am o rugaminte...puteti cantari un lemn joola toni hold ca sa-mi spuneti exact cate grame are?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
senior- 14.iun.2010
- 400
- București
- 39
Likes given: 0Likes received: 16
Postat în original de Joo Vezi postam vb ieri la turneul de la iasi cu cei de la standul viva...daca nu va incurca prea tare puteti face un parteneriat cu garantibank...noi cumparatorii platim produsele in rate fara dobanda cu ajutorul cardului bonus iar vivasport cred ca ia toti banii odata...mie cel putin mi-ar fi mult mai usor asa...de fapt doar asa mi-as permite un lemn nou...o zi buna
- - - Actualizat - - -
am o rugaminte...puteti cantari un lemn joola toni hold ca sa-mi spuneti exact cate grame are?www.VivaSportShop.ro // contact@vivasportshop.ro // 0722.678.078 // https://www.facebook.com/VSSTT/
Program: Luni-Vineri intre 12:00 - 20:00
Comentariu
Domnilor, eu am comandat de o saptamana o cutie de mingi Yasaka Superior (144 buc), mentionez ca am optat pt posta rapida (Fan Courier)...am vorbit telefonic cu un domn, m-a asigurat ca totul e ok si iata...tot fara mingi am ramas...rog mai multa seriozitate...pana luni 03.12 vreau sa-mi ajunga coletul, in caz contrar declar comanda anulata...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
- 1772
- 40
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
cadet- 28.dec.2012
- 18
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Buna seara,
?n titlul anunțului scrie ca vindeți și în rate dar nu sunt specificate detaliile. Se poate sa ne comunicați mai multe detalii? Sunt sigur ca sunt mai multe persoane interesate de acest mod de plata!
Mulțumesc,
PaulLem: Yasaka Silverline Carbon
FH: Yasaka Mark V HPS Soft
BH: Yasaka Mark V HPS Soft
Comentariu
Viva sport are un sistem de rate propriu,in care paleta ramane la sala pana achitati intreaga suma.
Nu joaca nimeni cu paleta dumneavoastra,si puteti juca cu ea cand veniti la sala.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
cadet- 28.dec.2012
- 18
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de george25 Vezi postViva sport are un sistem de rate propriu,in care paleta ramane la sala pana achitati intreaga suma.
Nu joaca nimeni cu paleta dumneavoastra,si puteti juca cu ea cand veniti la sala.
Felicitari pentru idee!
PS: Mi-am facut o paleta la ei recent și sunt super mulțumit de ea. Sa nu mai zic ca preț mai mic nu gasești nicaeri (?n România) și, în plus, primești și niște cadouri atunci când cumperi câte ceva de la ei!
O seara placuta tuturor,
PaulLem: Yasaka Silverline Carbon
FH: Yasaka Mark V HPS Soft
BH: Yasaka Mark V HPS Soft
Comentariu
- 1772
- 40
www.VivaSportShop.ro va asteapta cu reduceri de pana la 60 % ; mai multe detali pe siteAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
As dori un trening DONIC VIPER,marimea 52 (eu am 182cm inaltime,si am 86kg).V-am dat aceste detalii ca sa va dati seama daca se potrivesc marimile.V-am sunat la telefon dar nu ati raspuns.Telefonul meu este 0756 258 169 MARCU.
Comentariu
Re: VivaSportShop.ro) Joola,Xiom ,Yasaka, Butterfly, Donic (Vanzari si in rate)
As dori si eu un trening donic viper marimea S. 0722731800. Costache Claudiu. Multumesc!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Comentariu
Re: VivaSportShop.ro) Joola,Xiom ,Yasaka, Butterfly, Donic (Vanzari si in rate)
Sau Donic Impact, aceasi marime, S. Va multumesc.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
- - - Actualizat - - -
As dori sa le mulțumesc baieților de la VIVASPORT pentru promptitudinea si seriozitatea lor! Am achizitionat produsul dorit, la pretul redus mentionat pe site, iar pe langa asta, am primit discount, si la alte produse cumparate, chiar daca nu era cazul! Bravo! Țineți-o tot asa! Felicitari!
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de marcu vasile Vezi postAs dori un trening DONIC VIPER,marimea 52 (eu am 182cm inaltime,si am 86kg).V-am dat aceste detalii ca sa va dati seama daca se potrivesc marimile.V-am sunat la telefon dar nu ati raspuns.Telefonul meu este 0756 258 169 MARCU.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcu vasile Vezi postNu am primit marfa .Spuneti-mi cand am sa-l primesc sau daca la-ti trimis.Astept un raspuns de la voi
Comentariu
- 1772
- 40
Toate Fetele din gama Xiom Vega sunt acum la oferta ; mai multe detalii pe site : http://www.vivasportshop.ro/category...ciale--36.htmlAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
Buna seara, va rog frumos sa ma contactati pe acest nr de telefon : 0761685334 in legatura cu comanda unei lemne Joola Rossi Fire...v-am trimis pe adresa de mail concret despre ce e vorba...astept o solutie urgenta...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
- 1772
- 40
Toate lemnele de la XIOM la cele mai bune preturi numai la www.vivasportshop.ro (categoria Oferte speciale)Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:02.Procesare...X
Comentariu