va salut mi-a dat un prieten un lemn kreanga ulc tamca este cam lucios el ... si am vrut sa lipesc 2 tenergyuri pe el cu fair chack de la bty la cutie de 250 ml , nu prea se lipesc fetele cum trebuie de lemnul asta ce-i de facut ? nu sunt multumit de loc cum se lipesc fetele , mie frica poate le pierd cand joc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ajutor Kreanga ulc tamca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0Taguri: Nimic
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Pentru lemnul acela lucios, ia folii dublu adezive.
Editat ulterior:... nu folosi smirghel. Da-i MP lui Lagardere, el are lemn de acela.Ultima editare de Emil Tudor; 15.mai.2011, 23:17.TsE
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Cu un smirghel foarte fin cureti luciul [lacul] de pe lemn si vei observa ca va prinde foarte bine lipiciul pe baza de apa .
Spor la treaba !
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
va salut , sincer nu m-am indurat sa dau cu smilghel si am mai lipit odata pe lemn si acum sunt multumit si la joc etc, vreau sa va spun ca este un lemn extraordinar kreanga carbon , iti da pofta sa joci , nu cred ca o sa ma indur sa-l stric etc, poate o sa-l vand odata. sa ma interesez de folii adezive sa vad cum eLemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
da pana acum am lipit cu apa si nu prea se lipea cum trebuie , am lipit ieri cu speed glue , s-a lipit mai bine si sare si mai tare :XLemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:12.Procesare...X
Comentariu