Am vorbit cu domnul Gigi Ciobotaru (tel:0743192192) organizatorul turneului de la Iași si pun acum detaliile turneului:
LOCALITATEA: IASI
DATA: 24 MARTIE
SALA: GRUPUL DE SALI CSM
ADRESA+INDICATII ACCES: STR. TEODOR BURADA NR.6 (in spatele Muzeului Stiintelor naturii) langa Bulevardul Independentei
TIP MESE: de competitie
NR. MESE:8
SPATIU DE JOC: bun
PLATA ORARA A MESELOR: fara
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 11:00-18:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 80
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: intre 10 si 20 ron
TAXA ORGANIZARE:
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome, cupe, medalii si eventual premii in bani locurile 1-4
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: 8 grupe (2din3 sau 3din5 in functie de numarul de jucatori), primii 2 se califica mai departe
NR. DE CAPI DE SERIE: 16 din amatour 16 locali
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: loco (eventual pentru a sti numarul aproximativ de jucatori doritori, am sa va rog sa va inscrieti pe forum)
LOCALITATEA: IASI
DATA: 24 MARTIE
SALA: GRUPUL DE SALI CSM
ADRESA+INDICATII ACCES: STR. TEODOR BURADA NR.6 (in spatele Muzeului Stiintelor naturii) langa Bulevardul Independentei
TIP MESE: de competitie
NR. MESE:8
SPATIU DE JOC: bun
PLATA ORARA A MESELOR: fara
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 11:00-18:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 80
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: intre 10 si 20 ron
TAXA ORGANIZARE:
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome, cupe, medalii si eventual premii in bani locurile 1-4
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: 8 grupe (2din3 sau 3din5 in functie de numarul de jucatori), primii 2 se califica mai departe
NR. DE CAPI DE SERIE: 16 din amatour 16 locali
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: loco (eventual pentru a sti numarul aproximativ de jucatori doritori, am sa va rog sa va inscrieti pe forum)
Comentariu