n-am jucat cu asa ceva pana acum...se pot compara cu ierburile?...se poate da topspin?...are forta departe de masa?...multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ce calitati au fetele anti?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Am jucat pe rever cam 6 luni cu Dr Neubauer A-B-S. Scopul ei este sa anuleze efectul de orice fel, inclusiv topspinul. Cu astfel de fata nu se poate da topspin si trebuie jucat aproape de masa. Cu cat buretele este mai subtire, cu atat este mai eficienta in anulare efectelor.Rudius
Apropo de subiectul asta, care e diferenta intre Donic Anti 40 si Butterfly Super Anti? Din descrierile producatorilor Donicul ar produce si putin spin daca ataci in timp ce fata Bueerfly e numai pentru intors mingi moarte. Vad ca e si diferenta de grosime a buretelui, Donic vine in 1.2 si 1.5 iar Butterfly in 1.5 si 1.9.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de titicostel Vezi postAm jucat pe rever cam 6 luni cu Dr Neubauer A-B-S. Scopul ei este sa anuleze efectul de orice fel, inclusiv topspinul. Cu astfel de fata nu se poate da topspin si trebuie jucat aproape de masa. Cu cat buretele este mai subtire, cu atat este mai eficienta in anulare efectelor.
---------- Post added 19-May-2011 at 22:17 ----------
Postat în original de bubu ruz Vezi postn-am jucat cu asa ceva pana acum...se pot compara cu ierburile?...se poate da topspin?...are forta departe de masa?...multumescwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro