Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Haine

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Haine

Stie cineva ceva masuratori (umeri , craci etc in cm ) pentru marimile L, XL de la Stiga ?
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

ex. streching pt meciuri

salut Vali!

iti raspund doar ca sa fac o remarca simpatica, nu ca m-as pricepe la tzoale stiga.....
    te rog, scoate din mesaj virgula dintre 'umeri' si 'craci' si pune o cratima!! rezultatul: un exercitiu de streching in cuplu(m+f), bun pt incalzirea dinaintea unui meci tensionat de tenis de masă!!... )
    Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Re: ex. streching pt meciuri

Postat în original de george, c-ta
      salut Vali!
      iti raspund doar ca sa fac o remarca simpatica, nu ca m-as pricepe la tzoale stiga.....
      te rog, scoate din mesaj virgula dintre 'umeri' si 'craci' si pune o cratima!! rezultatul: un exercitiu de streching in cuplu(m+f), bun pt incalzirea dinaintea unui meci tensionat de tenis de masă!!... )
      :P
      Blade DHS PG 2

Comentariu

Re: Haine

Postat în original de vali
        Stie cineva ceva masuratori (umeri , craci etc in cm ) pentru marimile L, XL de la Stiga ?
        salut,
        poti sa-mi zici la ce anume te-ai gandit,pt. ca am un drum la depozit si iau si ceva de masurat cu mine iar in caz ca acel produs exista pe stoc,iti transmit dimensiunile.
        din ce stiu eu, marimile se inscriu in marja de bun simt a erorii,in sensul ca n-am avut probleme cu nepotriviri ( nu de caracter )
        www.stiga-tenis.ro

Comentariu

Tracksuit Stiga Saphire - marimea L m-ar interesa - asa informativ dimensiunile in cm
          Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
          X