Stie cineva ceva masuratori (umeri , craci etc in cm ) pentru marimile L, XL de la Stiga ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Haine
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 05.feb.2007
- 1241
- Eforie Nord
- 57
Likes given: 207Likes received: 255
ex. streching pt meciuri
salut Vali!
iti raspund doar ca sa fac o remarca simpatica, nu ca m-as pricepe la tzoale stiga.....
te rog, scoate din mesaj virgula dintre 'umeri' si 'craci' si pune o cratima!! rezultatul: un exercitiu de streching in cuplu(m+f), bun pt incalzirea dinaintea unui meci tensionat de tenis de masă!!... )Xiom -Mitzutani - Xiom
Re: ex. streching pt meciuri
Postat în original de george, c-tasalut Vali!
iti raspund doar ca sa fac o remarca simpatica, nu ca m-as pricepe la tzoale stiga.....
te rog, scoate din mesaj virgula dintre 'umeri' si 'craci' si pune o cratima!! rezultatul: un exercitiu de streching in cuplu(m+f), bun pt incalzirea dinaintea unui meci tensionat de tenis de masă!!... )Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
boboc- 27.feb.2007
- 69
- București
- 54
Likes given: 0Likes received: 3
Re: Haine
Postat în original de valiStie cineva ceva masuratori (umeri , craci etc in cm ) pentru marimile L, XL de la Stiga ?
poti sa-mi zici la ce anume te-ai gandit,pt. ca am un drum la depozit si iau si ceva de masurat cu mine iar in caz ca acel produs exista pe stoc,iti transmit dimensiunile.
din ce stiu eu, marimile se inscriu in marja de bun simt a erorii,in sensul ca n-am avut probleme cu nepotriviri ( nu de caracter )
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:58.Procesare...X
Comentariu