ma intereseaza 05 rosie 150x157 de 23 euro
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand materiale tenis de masa
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Am deja un pachet bun de feedback- uri daca va uitati si poate sa va confirme toti cei ce mi-au dat feedback,de regula mi-au trimis banii in cont si eu le-am trimis marfa prin atlasib si n-am avut niciodata probleme.In București(ca eu ii am pe ai mei acolo),clientii mei s-au dus acasa la tata,le-am dat adresa mea........si dl.Tibi care a cumparat si dsul.2 lemne de la mine.......s-a intalnit cu tata acasa la mine si poate sa va confirme(cred).Eu ma ocup cu vanzari cumparari in toata lumea si nu pot risca sa-mi pierd clientii.......VA multumesc si astept sa va tratez cu manusi albe.Bafta in viata si-n ping pong......STIMA Edy.
Comentariu
-
Vand materiale tenis de masă
Vand primorac off + tamca 5000 fluture metalic tinut fff bine la 265 lei, paleta intreaga joola guo carbon cu fete 2,2mm joola energy power la 250 lei,fata yasaka zap 36-38? patrata,rosie, mas.2,2mm la 60 lei totul cu transp. inclus .Evaluati foto dvs.
---------- Post added 26-May-2011 at 02:37 ----------
Paleta intreaga reducere la 230 lei transp .inclusUltima editare de EDWARD; 25.mai.2011, 16:14.
Comentariu
-
Vand maze alc concav nou doar probat
NU STIU CE-AR MAI FI DE SPUS IN CE PRIVESTE ACEST LEMN(OFF) USOR LACUIT(90GR). PT CUMPARATOR CADOU UN ADEZIV SPECIAL PT CONSERVAREA BORDULUI PALETEI .............NICI-O DIFERENTA INTRE EL SI BOLL ALC DACA NU DE PREZ...........85 EUR CU TRANSPORT SI NIMIC MAI PUTIN.LEMN NOU DOAR PROBAT GALAXY T1 MILKYWAY OFF + CONCAV LA DOAR 25 EUR CU TRANSPORT.VA MULTUMESC PT. LECTURA SI VA DORESC NUMAI SUCCESE.
---------- Post added 26-May-2011 at 23:43 ----------
Maze redus la 8o eur(330 lei) cu transportUltima editare de EDWARD; 26.mai.2011, 03:30.
Comentariu
Comentariu