ma intereseaza 05 rosie 150x157 de 23 euro
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand materiale tenis de masa
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
stiga
gumele stiga reduse la 17 eur /buc (68lei)+transp.15 lei.Va aduc aminte ca fetele sunt noi abia taiate(mari)
Comentariu
joola
reducere la lemnu' joola swe carbon......la numai 55 eur transp.inclus si la fetele joola green 65 lei/buc cu transport
Comentariu
cum procedam cu plata daca vreau sa cumpar de la tine ?trimiti ramburs?sau cum?Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
Am deja un pachet bun de feedback- uri daca va uitati si poate sa va confirme toti cei ce mi-au dat feedback,de regula mi-au trimis banii in cont si eu le-am trimis marfa prin atlasib si n-am avut niciodata probleme.In București(ca eu ii am pe ai mei acolo),clientii mei s-au dus acasa la tata,le-am dat adresa mea........si dl.Tibi care a cumparat si dsul.2 lemne de la mine.......s-a intalnit cu tata acasa la mine si poate sa va confirme(cred).Eu ma ocup cu vanzari cumparari in toata lumea si nu pot risca sa-mi pierd clientii.......VA multumesc si astept sa va tratez cu manusi albe.Bafta in viata si-n ping pong......STIMA Edy.
Comentariu
Va multumesc infinit Dl.Tibi,sunteti un dragut,mi-au spus si ai mei,da' nu ma indoiam.........bafta si DVS in tot
Comentariu
Up grade de prez
Conactati-ma direct daca aveti nevoie de ceva si nu neaparat prin intermediul celor care au cumparat deja de la mine,voi incerca sa va tratez cat se poate de bine..........va multumesc anticipat
Comentariu
Vand materiale tenis de masă
Vand primorac off + tamca 5000 fluture metalic tinut fff bine la 265 lei, paleta intreaga joola guo carbon cu fete 2,2mm joola energy power la 250 lei,fata yasaka zap 36-38? patrata,rosie, mas.2,2mm la 60 lei totul cu transp. inclus .Evaluati foto dvs.
---------- Post added 26-May-2011 at 02:37 ----------
Paleta intreaga reducere la 230 lei transp .inclusUltima editare de EDWARD; 25.mai.2011, 15:14.
Comentariu
Vand maze alc concav nou doar probat
NU STIU CE-AR MAI FI DE SPUS IN CE PRIVESTE ACEST LEMN(OFF) USOR LACUIT(90GR). PT CUMPARATOR CADOU UN ADEZIV SPECIAL PT CONSERVAREA BORDULUI PALETEI .............NICI-O DIFERENTA INTRE EL SI BOLL ALC DACA NU DE PREZ...........85 EUR CU TRANSPORT SI NIMIC MAI PUTIN.LEMN NOU DOAR PROBAT GALAXY T1 MILKYWAY OFF + CONCAV LA DOAR 25 EUR CU TRANSPORT.VA MULTUMESC PT. LECTURA SI VA DORESC NUMAI SUCCESE.
---------- Post added 26-May-2011 at 23:43 ----------
Maze redus la 8o eur(330 lei) cu transportUltima editare de EDWARD; 26.mai.2011, 02:30.
Comentariu
Primo
Primorac carbon redus la 250 lei cu transport inclus(e un lemn f.rar,nu-l pierde).........valabile in shimb celelalte prezuri
Comentariu
Maze
MAZE ..............75 eur cu transp...........ultim prez.GALAXY...........23 EUR CU TRANSP .................ULTIM PREZ
Comentariu
nu,dar daca vrei ceva asemanator am o lkt rapid speed rosie f. recenta si ti-o pot da la 55 lei cu transport,sare f. tare ,mare control si are un spin incredibil,am poza pe forum ,da-mi de stire........... i-ti multumesc si spune-mi daca te mai intereseaza ceva anume
Comentariu
Mizutani zlc butterfly off+ tabletennis blades ******OK
Mizutani redus la 450 lei cu transport(SAU SCHIMB CU BTY.AMULTART IN CONDITII FF.BUNE LA PARI CU MIZUTANI) iar fetele yasaka sunt vandute,dar mai am una noua zap 36-38? patrata de 2,2mm rosie la 60 lei cu transport
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:33.Procesare...X
Comentariu