in general...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce parere aveti de produsele tibhar?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Din experienta proprie: Tricourile sunt excelente. Mingiile, asemenea. Am o singura fata de paleta, care respecta descrierea producatorului.TsE
eu am un lemn si o fata tibhar...lemnul e f.bun,pacat ca manerul e cam subtire...oricum e firma cunoscuta...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
junior- 27.dec.2010
- 84
- București- baza sportiva Trapezului
- 38
Likes given: 0Likes received: 0
La capitolul fete eu cred ca sunt buni. Am o fata Speedy Spin de care sunt multumit. Are toate calitatile: efect 9,5/10, viteza 9/10 si control 8,5/10 asta dupa parerea mea. Este destul de usoara, sa zicem greutate medie si este accesibila ca pret. Eu personal ii recomand pe cei de la TIBHAR.FR: Donic Slice
BH: Nittaku Best Anti
Blade: JOOLA KOOL OFF++
Comentariu
Lemnele sunt m. calitative decât fețele...mi-au placut mult la vremea lor Tibhar IV S, Power 40, Black Gold, Blak Carbon, Sensitec Sigma, H-1-9, H3-9, Triple Carbon, Rapid Carbon...le recomand pt simțul lor deosebit. La lemne au muncit și și-au facut brand... Fețele nu se ridica la aceeași ?nalțime cu lemnele...dupa 3 luni de joaca...și nu în regim intensiv...neam daca m. pui baza pe vreo fața Tibhar. Știu ei de ce le ofera la prețurile astea...balcanice. Mingiile...nici prea-prea, nici foarte-foarte... Echipamentul, depinde acum și de gustul fiecaruia...nu au prețuri mari...dar nici nu te cadorisesc cu vreo calitate...sa-i pomenești.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:32.Procesare...X
Comentariu