Schimb fața acuda s1 max neagra,patrata in ambalaj sigilata cu o fața rakza 7 soft tot patrata sau in stare cat se poate de buna(rosie).
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
schimb acuda s1 nou noutza
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
o vand cu 120 ron....sub pretul pietei doar pt. a-mi satisface curiozitatea de a incerca o rakza 7 soft,desi imi convine sa fac schimb sa nu mai dau diferenta de bani deoarece ambele fețe mentionate de mine in anunt costa 130 ron.
0741667668Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Salut Cosmin.
Am doua variante pentru tine:
1- Am eu o Rakza 7 soft, 2.0, dar e neagra. E folosita putin.
2- Un coleg are Rakza 7 (varianta standard) 2.0 rosie. E folosita foarte foarte putin, maxim 2 ore.
Daca te intereseaza una dintre variante, da-mi de stire.
Succes.
Comentariu
Postat în original de anomis Vezi postSalut Cosmin.
Am doua variante pentru tine:
1- Am eu o Rakza 7 soft, 2.0, dar e neagra. E folosita putin.
2- Un coleg are Rakza 7 (varianta standard) 2.0 rosie. E folosita foarte foarte putin, maxim 2 ore.
Daca te intereseaza una dintre variante, da-mi de stire.
Succes.
Ma gandesc si te anunt.Ideal ar fi fost un max(speed....speed...speed).
Am nevoie de o fața rosie neaparat ca am incercat sa dezlipesc acuda rosie de pe lemn si s-a rupt in doua(era foarte bine lipita si eu am tras tare de ea).Acum am una neagra pe lemn si una neagra in ambalaj.Asa ca am nevoie de una rosie si daca tot schimb am zis sa incerc rakza soft sa vad cum merge.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Comentariu
Ma intereseaza la schimb si omega 4 europe (max, rosie).Ofer o mica diferenta daca fața e patrata.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Comentariu
Am reusit sa probez yasaka rakza 7.Nu e ok pentru mine.
In continuare caut la schimb omega 4 europe....max......rosie.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:37.Procesare...X
Comentariu