Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ms de raspunsuri Adrian.Totusi eu nu inteleg ceva,am vazut pe acest forum lemne mult mai scumpe(tot bty),de ce nu foloseste unul dintre lemnele acelea?
Timo Boll ALC din cate am vazut eu este un lemn la un pret mediu 300-400 RON,eu am vazut lemne si la 500-700 RON.
XIOM SOLO
FH:XIOM VEGA EUROPE 2.0 MM
BH:XIOM VEGA EUROPE MAX
Paletele sint exact ca niste masini. Degeaba ai masina cea mai scumpa sau masina cu cel mai puternic motor. Daca nu stii s-o conduci, nu face doi bani in mina ta.
Si ca sa inveti sa conduci ai nevoie de antrenament si de timp petrecut la sala.
sa nu mai vorbim de ma lin care joaca cu un lemn de 130 lei
Asta sa o creada lumea!
Lemnele facute pentru cluburi mari sunt cu muuult peste calitatea celor care se vand noua, muritorilor.
E exact asa cum era cu acele fete, versiunile national, provincial, care au preturi exuberante...ex: hurricane 3 sau/si tg skyline 3 national version erau/sunt la 450 lei bucata...nu pot zice sigur, dar asa tin minte...cred ca manyaku88 poate confirma...el parca aducea fete din astea.
Deci, nu ar putea zice obisnuitul amator de tenis pe masa ca joaca cu acelasi setup ca Timo Boll...diferenta e ca de la Wang Hao la mine (ca sa nu zic de la cer la pamant :P )
Pfff...ce sa zic,sincer sa fiu nici mie nu-mi vine sa cred ca jucatorii ca Timo Boll si ceilalti care au contracte cu firmele producatoare folosesc aceleasi materiale care sunt accesibile tuturor jucatorilor.Cred ca exista acolo ceva(chiar faptul ca acel jucator a testat zeci,poate sute de lemne/fete,din care el a avut posibilitatea sa-si aleaga cea mai buna combinatie) si tot ii confera acelui jucator un mare avantaj fata de jucatorii de "duzina" sa zicem de la nr 100 mondial incolo.
XIOM SOLO
FH:XIOM VEGA EUROPE 2.0 MM
BH:XIOM VEGA EUROPE MAX
Adevarul e pe undeva pe la jumatate...jucatorii pro au alte posibilitati...oricum trebuie sa folosesti lemnul care te "coafeaza" cel mai bine ca stil...nu conteaza ca e din gunoi si reparat sau nou nout sau ca e de 130 ron sau 700 ron...
Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Nimeni nu aduce fete chinezesti originale din seria hurricane sau tg skyline versiunea national pentru simplul motiv ca acestea NU SUNT COMERCIALIZATE!!! DHS specifica clar ca ce se gaseste pe piata sunt fete pirat! Cine spune ca vinde asa ceva ori nu stie provenienta ori vrea sa insele lumea. Cu o mica exceptie; sa fi facut cumva contrabanda vreun jucator de lot national al Chinei cu astfel de fete, sau sa le dea pe la prieteni si cine stie cum sa ajunga la persoane private, dar cumparate de pe site-uri de profil e clar o mare tzeapa!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Postat în original de forestyear ciocolataVezi post
Asta sa o creada lumea!
Lemnele facute pentru cluburi mari sunt cu muuult peste calitatea celor care se vand noua, muritorilor.
E exact asa cum era cu acele fete, versiunile national, provincial, care au preturi exuberante...ex: hurricane 3 sau/si tg skyline 3 national version erau/sunt la 450 lei bucata...nu pot zice sigur, dar asa tin minte...cred ca manyaku88 poate confirma...el parca aducea fete din astea.
Deci, nu ar putea zice obisnuitul amator de tenis pe masa ca joaca cu acelasi setup ca Timo Boll...diferenta e ca de la Wang Hao la mine (ca sa nu zic de la cer la pamant :P )
Imi cer scuze daca am gresit persoana sau am descris gresit situatia. Doream doar sa fie mai clare lucrurile.
Nimeni nu aduce fete chinezesti originale din seria hurricane sau tg skyline versiunea national pentru simplul motiv ca acestea NU SUNT COMERCIALIZATE!!! DHS specifica clar ca ce se gaseste pe piata sunt fete pirat! Cine spune ca vinde asa ceva ori nu stie provenienta ori vrea sa insele lumea. Cu o mica exceptie; sa fi facut cumva contrabanda vreun jucator de lot national al Chinei cu astfel de fete, sau sa le dea pe la prieteni si cine stie cum sa ajunga la persoane private, dar cumparate de pe site-uri de profil e clar o mare tzeapa!
Eu am comparat produse luate de pe un site de acesta, cu produse speciale: national, sau T05 pro.
Aceste produse exista, si sunt clar superioare celor comerciale.
Intr-o aparitie recenta, parca Boll zicea ca joaca cu T05 normale, similare celor comerciale. Deci exista discutii si in alta parte despre diferenta dintre PRO si comercial.
Sincer sa fiu, cum nu folosesc eu decat 40% din calitatile lemnului/fetelor, nu face mare diferenta o imbunatatire cu 25% a calitatii materialelor PRO.
Procentele de mai sus sunt valabile la BTY.
Pentru cele chinezesti, diferentele sunt mai mari. Ar trebui sa-si dea cu parerea cei cu fete cu 6 si cu 4 colturi. Sau cei cu lemne chinezesti de 100 euro.
La aceste materiale, cred ca oferta limitata tine pretul sus.
am jucat si cu H3 national, adus d p net, am dat si cu tg3 national de la domnul Tigau, si cu BW3 aia de 80$ tot de la dansul, sar mai tare si spre deosebire de cele comerciale...seamana intre ele........... cei ce au folosit DHS si Haifu stiu ce zic
am jucat si cu 05 adus de la o echipa din germania, si cu T64 jucat de Kreanga, sunt mai moi si cu mai mult control fața de cele de serie, dar asta tine de jucatori, pt ei bty le face si la alte duritati nu numai 36*
Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu