Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

magazin buzau

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• magazin buzau

salut imi puteti spune si mie careva cum se ajunge din gara la vestitul magazin cu articole pentru tenis de masă din buzau?!
    sau macar o strada ceva pe care e situat si site`ul magazinului daca are asa ceva..
    D09C - Mizutani ZLC - D09C

Atelier Promo B90
    Romania, Buzău, B-dul. Nicolae Balcescu, Complex Socom Moda
    Tel./Fax: 0238 - 717 304
    E-mail: b90a(at)buzau.astral.ro
    Lemn: Xiom Solo
    FH: Joola Rhyzm-P
    BH: Joola Maxxx-P

Comentariu

Nu intreba de Complexul Socom ca nu prea stiu multi sa iti raspunda intrucat complexul asta era un vechi magazin, cel mai bun reper e casa casatoriilor din Buzău, pentru ca acest complex e exat langa, iar magazinul Atelier Promo B90, in cadrul complexului, este pe colt in partea dreapta cum il privesti din fata.
      Cum ajungi pana acolo nu stiu sa iti raspund, eu am fost cu masina cu un prieten, acum doua saptamani intr-o sambata dar am gasit inchis, asa ca e bine sa suni la ei mai intai, sa vezi daca au deschis.
      Blade : Nitakku Septear (OFF)
      FH>Joola Express Two
      BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Traseul este relativ simplu... De la gar? pe B-dul 1 Decembrie pân? la prima intersectie mare la care se face dreapta (sunt indicatoare gen "Spre Centru"), dup? 200 m se vede in stanga stadionul iar in fat? o intersectie la care se face dreapta de B-dul B?lcescu. Casa c?s?toriilor si b-90 se afla pe partea dreapt? aproape de capatul bulevardului. Este cel mai simplu traseu.

Enjoy!.. si shoping pl?cut!
        Lemn: Joola K5
        Fete: Yasaka Mark V 30

Comentariu

???????????

e celebru pe acest site,sa nu fii dezamagit cand vei ajunge acolo

Comentariu

Procesare...
          X