Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

caut lemn pentru priza toc

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• caut lemn pentru priza toc

Sunt un jucator amator de tenis de masă.Joc de vreo 5 luni de vreo 4 ori pe saptamana.Sunt deja dependent.Vreau sa stiu daca mai sunt jucatori in
    Romania care folosesc priza asiatica(cs).Ma intereseaza de unde pot cumpara din Romania un lemn pe stilul meu(priza toc) care sa fie si ieftin.Am vazut pe net un lemn DONIC(sstrait x5)-penhold.Ce parere aveti despre el.Imi
    place sa stau in mingi taiate si sa-l las pe celalalt sa innitializeze, iar dupa acea imi place sa ma departez si sa sa joc cu loop si topspin de la distanta.Vreau sa stiu daca softurile de la FRIENDSHIP(higher,faster,focus)mi se potrivesc si cum sunt in comparatie cu sriver fx.Va multumesc.

Incearca si vezi la Buzău pe www.b90butterfly.ro sau http://www.tennisrevolution.ro/ . Ce paleta ai acum?

Comentariu

am un lemn de metro si fete sriver fx

Comentariu

Incearca pe www.dandoy-sports.com.In romania e mai greu sa gasesti ceva cu priza toc , cel putin eu am vazut decat vreo 2 cu priza toc dintre care unu era chinez si celalalt parca japonez.Romanii nu cred sa joace cu priza toc sau cel putin eu nu am vazut.
        Ps: Ai nevoie de un card Mastercard sau Visa.Pachetul iti ajunge in cam o sapatamana

Comentariu

Re: incepator(caut ajutor)

Postat în original de ionut pocol
          Sunt un jucator amator de tenis de masă.Joc de vreo 5 luni de vreo 4 ori pe saptamana.Sunt deja dependent.Vreau sa stiu daca mai sunt jucatori in
          Romania care folosesc priza asiatica(cs).Ma intereseaza de unde pot cumpara din Romania un lemn pe stilul meu(priza toc) care sa fie si ieftin.Am vazut pe net un lemn DONIC(sstrait x5)-penhold.Ce parere aveti despre el.Imi
          place sa stau in mingi taiate si sa-l las pe celalalt sa innitializeze, iar dupa acea imi place sa ma departez si sa sa joc cu loop si topspin de la distanta.Vreau sa stiu daca softurile de la FRIENDSHIP(higher,faster,focus)mi se potrivesc si cum sunt in comparatie cu sriver fx.Va multumesc.
          Eu am Higher III si nu prea e soft. Mediu spre hard ca sa zic asa. Oricum se simte mai hard decat Cermet . Spinul e insa acolo , la el acasa.
          Transcendul e mai hard decat Higher . Amandoua sunt foarte spinny, insa din Transcend sare mai tare . Daca vrei sa joci si cu taiate si cu spin sunt foarte bune. Acuma depinde ce vrei . Eu unul le recomand cu caldura.
          Blade DHS PG 2
          FH: DHS Hurricane 3
          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

multumesc tuturor care incearca sa ma ajute.
            am vazut pe net un lemn stiga all clasic merita 2-3 sute in plus fata de cel
            donic(sstrait x5).
            amandoua au si priza toc.

Comentariu

Daca vrei sa fii adevarat , baga-te la un Stiga Clipper ca al lui Liu Guo Liang
              Blade DHS PG 2

Comentariu

lemn

vali cred ca ma depaseste ca viteza si nu prea are control.
                ma intereseaza mai mult cele cu control mai ridicat.
                asa mia fost recomandat de un fost jucator de divizie de aici.

Comentariu

priza toc

Ciobanu Gabriel din Vatra Dornei foloseste priza toc si are lovituri destul de surprinzatoare; cred totusi ca are un lemn normal.
                  TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Re: lemn

Postat în original de ionut pocol
                    vali cred ca ma depaseste ca viteza si nu prea are control.
                    ma intereseaza mai mult cele cu control mai ridicat.
                    asa mia fost recomandat de un fost jucator de divizie de aici.
                    Donicul meu e echilibrat - are control si are si viteza (chiar daca folosesc fețe "sticky"). E ALL+/OFF- . Daca esti jucator cu lovituri variate ti-l recomand.
                    Cam asa ceva e si SSTRAIT ala . Cred ca nu merita sa dai bani in plus. Poti sa il iei. Daca vrei ceva mai rapid baga un Stiga Clipper . Te acomodezi cu el si poate tot acolo ajungi :P . Eu deja mi l-am comandat .
                    Blade DHS PG 2

Comentariu

vali astept sa primesti comanda si sa-mi spui apoi cum se comporta.
                      ma hotarasc apoi.
                      inca strang bani.
                      apropo de fete ale tale sunt mai spiny ca sriver fx.

Comentariu

Nu stiu cum e sriver fx , dar ale mele sunt mult mai spinny ca Cermet. Si deci cred ca si ca sriver fx. Poate se compara doar cu Tackyfire de la Butterfly.

Ca sa iti faci o idee daca pun o minge pe masa si paleta peste ea cand ridic paleta o ridic cu tot cu minge asa sunt de lipicioase fetele. Poti sa joci toata gama de lovituri cu ele si chop si topspin.
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Ciobanu Gabriel joaca cu Schlager Carbon si Srivere

Comentariu

nu ma puteti pune in legatura cu acest ciobanu gabriel.
                            id de mes sau e-mail.

Comentariu

nu ma puteti pune in legatura cu acest ciobanu gabriel.
                              id de mes sau e-mail.

Comentariu

Pt Ionut Pocol:
                                încearca pe www.presports.com; sunt foarte seriosi, promti iar daca ai nelamuriri nu ezita sa le scrii (in engleza); poti chiar sa le ceri un sfat pt ca oamenii se pricep mai bine ca cei de pe aici la problema care te 'chinuie'. Iti sugerez ca daca o sa faci comanda la ei sa o faci in dolari si nu in euro...

Comentariu

mersi mult gabriel

Comentariu

Procesare...
                                  X