bravo organizatorilor....bravo tuturor participantilor...multumim Otiliei Badescu
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneul OTILIA BADESCU- AMATUR București-11 iunie; Turneu A
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Înțelept
- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari un turneu reusit .
Pestisori au sperat pana la aparitia rechinului care incepe sa se transforme in balena ucigase de trofee .
BAFTA PENTRU MASTERS !
Comentariu
Felicitari colegului meu Radu Mihailescu pentru castigarea turneului la amatori si succes si la mai mare adica la OPEN!Blade: DHS Hurricane King-FL
FH: Xiom Omega IV Asian-MAX
BH: Yasaka Razka 7 soft-MAX
Glue:Butterfly Free Chack
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1106
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Clasament Open:
I Ciobanu Alex
II Rusu Cristian
III Leorda Rares
III Enciu Alexandru
5-8
Dragan Daniel
Tigau Laurentiu
Toma Florin
Teodor Cristian
9-16
Radu Costica
Boaca Vali
Panea Ovidiu
Traistaru Marius
Valceanu Daniel
Vasile Mircea
Sicoe Rodica
Dinca Dorinel
17-24 1 v. in gr superioare:
Bocaneala Norocel
Mihaila Nicolae
Bozga Lucian
Ceacarascu Cristian
Motoroi Costi
Stanciu Silviu
Birligea Gabriel
Dumitra David
25-32 0 v. in gr superioare:
Bodeanu Dan
Lupu Mirian
Parvan Radu
Antal Denes
Fodoran Cosmin
Cionoiu Cristi
Macelaru Eugen
Vasiliu Remus
33-34 3 v. in gr inferioare:
Nicolae Paul
Micuda Mihai
35-38 2 v. in gr inferioare:
Botirca Sorin
Marin Floricel
Olaru Costin
Ciuca Dan
39-46 1 v. in gr, inferioare
Costachescu Albert
Lungu Sandel
Urian Nicusor
Constantin Teodor
Tomica Silviu
Tataranu Ovidiu
Totpal Marius
Tiosea Oana
47-53 0 v in gr. inferioare
Rasnoveanu Daniel
Ene Dragos
Cioata Daniel
Vestineanu Ionut
Mihalcea Iulian
Popescu Dan
Foca Victor
Clasament Amatori:
I Mihailescu Radu
II Dumitrescu Ninel
III Sez Ming Yau
III Cristache George
5-8
Dumbrava Doru
Dumbrava Nicolae
Popa Mircea
Vladu Nicole
9-16
Roman George
Airimioaiei Andrei
Petrov Danut
Pitac Ovidiu
Doba Vasile
Nica Ionut
Panaite Ionel
Gorum Adrian
17-24
Aftenii Daniel
Lungu Cosmin
Mircea Valentin
Grigore Alex
Padurariu Costel
Dascalasu Viorel
Craciunica Gabriel
Burlacel Ion
25. 2 v. in gr. superioare:
Savin Gabriel
26-39. 1 v. in gr. superioare:
Motisan Dragos
Sencu Victor
Sucuri Erdin
Parcalab Mihai
Ivan Valentin
Zavricescu Geo
Barbu Mircea
Dima Cristian
Clapa Danut
Mihalcea Dumitru
Dumitru Gheorghe
Dinicescu Ion
Medeleanu Stefan
Gheorghe Neculai
40-48 0 v. in gr superioare:
Lazar Ion
Olteanu Emil
Preda Nicolae
Dica Constantin
Chiurtu Viorel
Staicu Adrian
Mosoia Stefan
Sobetkii Arcadi
Vasilescu Remus
49 4 v. in gr. inferioare
Luta Petre
50-61 3 v. in gr. inferioare
Lefter Costel
Rasnoveanu Daniel
Dumitru Alexandru
Micu Iulian
Micu Cosmin
Tarau Vasile
Vestineanu Ionut
Tepelea Ioana
Popescu Valentin
Bozga Razvan
Coroianu Mircea
Andrei Cosmin
62-75 2 v. in gr inferioare
Constantin Gabriela
Vranceanu Mihai
Varvara Andrei
Gheorghe Daniel
Voinea Alexandru
Milciu Florin
Presura Eugen
Poenaru Adrian
Tataranu Ovidiu
Sandescu Florin
Bejenariu Alexandra
Rusea Gheorghe
Dosoftei Razvan
Egorov Valentin
76-84 1 v. in gr. inferioare
Iane Razvan
Cristescu Cristian
Hoinaru Mihai
Mereuta Rares
Gherasim Costel
Stroe Georgian
Mereuta Mihai
Dinu Valentin
Ionita Dan
85-94 0 v. in gr inferioare
Visan Alin
Pantaze Andrei
Negria MIhai
Nicolae Alexandru
Papacu Beyoli
Alexa Victor
Ponta Vlad
Dumitrescu Razvan
Visan Alex
Apostol DanUltima editare de leordarares; 13.iun.2011, 17:52.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
am impresia ca puteai renunta la amatori pt openul de dupa amiaza.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Sa corectati numele din clasament amatori va rog.
48 Sobetkii Arcadi București 399Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Se pare ca inca nu s-a gasit un "harpon"pe masura lui Alex "the shark"(apropos,cine l-a invins,daca l-a invins cineva in ultimul timp din circuit, intr-un meci oficial!?).Felicitari Alex!!!
Felicitari si lui Rares care a prins podiumul intr-o companie asa de selecta!Felicitari tuturor, castigatorilor dar si invinsilor,felicitari organizatorilor care au reusit sa se ridice la inaltimea RENUMELUI acestei mari sportive si DOAMNA a sportului romanesc,Otilia Badescu!I love table tennis !
Comentariu
Au fost jucatori care au jucat si la amatori si la open, eu stiu de doi dintre ei. Unul am fost eu, desi m-am calificat in grupele superioare la amatori, am renuntat pt. a juca la open. Celalalt a fost prietenul meu cu care venisem la București care nu s-a calificat din grupe dar a vrut sa mai joace. De fapt la open dorisem sa joc de la inceput desi valoarea nu-mi permite, cred ca media o am undeva pe la 13!.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Pai Alex a pierdut in finala de la Chiajna in fata unui jucator cu o foarte mare experienta si care in acea zi a evoluat intr-un mare fel, bineinteles ca este vorba de domnul Bogdan Trifu. Din pacate sunt jucatori din generatii diferite si asta isi pune amprenta in jocul prestat de cel mai inaintat in varsta . Sa speram totusi ca Bogdanel va repeta aceasta performantaFan Zendong Super ALC - FL
FH: Dignics 09C
BH: Tibhar K3
Comentariu
acel meci nu se pune la infrangeri ...a fost...un fel de steaua 1 cu steaua 2 ....amical
oricum valoarea bunului meu prieten si coleg Bogdan Trifu este de necontestat....:X
iar tu Cristi esti o scarba ...iti doresti sa iau bataie a ? )Ultima editare de Alex.C; 13.iun.2011, 10:57.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
Postat în original de dado_daniel Vezi postAu fost jucatori care au jucat si la amatori si la open, eu stiu de doi dintre ei. Unul am fost eu, desi m-am calificat in grupele superioare la amatori, am renuntat pt. a juca la open. Celalalt a fost prietenul meu cu care venisem la București care nu s-a calificat din grupe dar a vrut sa mai joace. De fapt la open dorisem sa joc de la inceput desi valoarea nu-mi permite, cred ca media o am undeva pe la 13!.
Tot odata felicitari.
Comentariu
Postat în original de Alex.C Vezi postacel meci nu se pune la infrangeri ...a fost...un fel de steaua 1 cu steaua 2 ....amical
oricum valoarea bunului meu prieten si coleg Bogdan Trifu este de necontestat....:X
iar tu Cristi esti o scarba ...iti doresti sa iau bataie a ? )
Alexe sa stii ca a pariat impotriva ta)BLADE :Yasaka Balsa +
FH : Tenergy 64 2.1
BH : Hallmark Phoenix 0X
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5058
- Pitești
- 65
Likes given: 530Likes received: 1606
De subliniat citeva idei bune, in urma acestui concurs:
1. Daca anul trecut marea majoritate a turneelor erau "la gramada", anul acesta cele mai multe sunt pe principiul OPEN si AMATORI, in asa fel incit fiecare joaca acolo unde se simte in stare, ceea ce dupa parerea mea, este un pas inainte. Bbati sute de km si pierzi o zi de week-end ca sa joci cu parteneri de valoarea ta, si nu sa faci act de prezenta la masa, intr-un joc total disproportionat.
2. Daca anul trecut au fost citeva incercari (La Pitești si Cluj-Napoca) cu decalarea orei de inceput a turneului de OPEN fata de cel de AMATORI, la acest turneu s-a ales aceeasi varianta, ceea ce a facut ca timpul petrecut in sala sa fie redus la maximum, turneul mai usor de organizat si de gestionat (una este sa ai la ora 09.00 peste 140 de participanti , pe cele 2 categorii, si alta este sa fie numai 80-90). Deja la ora 13.30, cind s-a inceput turneul de OPEN, o parte din cei care nu s-au calificat din grupele inferioare la AMATORI, plecau acasa, asa ca nu era nici aglomeratia specifica unui concurs cu peste 140 de participanti, nici condensul inevitabil la un asemenea nr de jucatori, erau si locuri in sala, deci numai avantaje.
3. Ca si la turneul de la Chiajna, meniul foarte bun, in special desertul. Placinta cu mere excelenta, mai indulcea un pic atmosfera.
Felicitari organizatorilor
Comentariu
ma folosesc de interventia lui florin, pentru a sublinia ca, toata mancarea a fost preparata si livrata catre sala de costi motoroi, inclusiv placinta de mere, prin urmare aviz amatorilor de prin jurul bucurestiului
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
Sa nu incurcam borcanele ,in meniu daca erau incluse placintele cu mere de ce au trebuit platite separat si nu numai +cafeaua+apa minerala ?
Alti o sa creada ca am[ ca la] fost la Reghin in belsug .
Adevarul sper ca nu deranjeza pe nimeni .
---------- Post added 13-Jun-2011 at 14:01 ----------
Sa nu incurcam borcanele ,in meniu daca erau incluse placintele cu mere de ce au trebuit platite separat si nu numai +cafeaua+apa minerala ?
Alti o sa creada ca am[ ca la] fost la Reghin in belsug .
Adevarul sper ca nu deranjeza pe nimeni .
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:05.Procesare...X
Comentariu