Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salut. Am comandat de la dv. o fata Tenergy 05 Rosie care a ajuns luni la mine. Am desfacut-o si spre surprinderea mea fata nu arata deloc cu celelalte fete Tenergy pe care le-am mai avut. Este acoperita cu o folie, buretele este foarte dur, mult mai dur decat la celelalte Tenergy 05 pe care le-am mai avut si miroase a Speed Glue. As vrea sa ma lamuriti daca fetele sunt originale sau nu.
Multumesc!
Fetele sunt originale,n-am mai avut probleme cu ele si nici cu cineva care sa nu-i placa,eu joc cu tenergy 05 si cu 64 pe rever si -mi plac la nebunie,daca aveti temeri,nu o taiati si trimiteti-o inapoi inainte s-o taiati,altfel nu o primesc retur....stima
Salut. Multumesc pentru raspuns dar as vrea sa stiu de ce miroase buretele a speed glue si de ce este acoperita fata cu folie protectoare. Pana acum nici o fata Tenergy de la Butterfly nu am avut sa miroase a speed glue si sa fie buretele dur (ca la fetele chinezesti).
Din pacate nu o mai pot trimite inapoi ca am trimis-o printr-un prieten la Butterfly Romania, aici in oras la noi, ca sa o verifice. Din cate am inteles de la el au trimis poze cu fata si cu celelalte doua produse la fabrica si asteapta raspuns de la ei.
Spun ca i-mi trebuie si mie mod de a demonstra asta pt. a lua legatura cu cei de pe ebay. ---------- Post added 14-Nov-2011 at 02:15 ---------- lemnele butterfly boll alc si viscaria nu mai sunt disponibile.
pe ebay sunt multe tenergy false luate de pe taobao china cu cate 10$ bucata
Aduc dupa sine clientela!dar si calitatea,calitatea,chiar daca un produs este vandut la o suma de 10 euro sub pretul pietii.cred ca un client trebuie sa fie informat în legatura cu produsul pe care urmeaza sa-l achizitioneze!si înca ceva "reclama e mama comertului"!sunt destui oameni care fac eforturi foarte mari pentru materiale care sunt destul de scumpe pentru veniturile din romania!
e bine de stiut vazand ca toti suntem predspusi la"tepe".NU CUMPARATI PE EBAY,NU INTOTDEAUNA ARTICOLELE SUNT CELE ORIGINALE DIN POZE,MIE MI SA-NTAMPLAT DA' NU CRED CA O SA MI SE MAI INTAMPLE.....CER SCUZE CELOR CARE AU AVUT DE SUFERIT DE PE URMA GRESELILOR MELE,INCERC TOTUSI SA RESTITUI BANII SI SA FIU MAI ATENT PE VIITOR LA FIECARE AMANUNT.
Comentariu