Popescu Valentin
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, București- Cupa VIVA SPORT, 18.06.2011 Open + AMATORI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
domnul "vivoi" din cate vad din mesajele postate pe forum de dansul care sunt la top tenis arena editia 1 si VIVA sport parese ca exista o stransa legatura intre dansul si una din aceste doua sali de tenis, inclin sa cred ca intre dansul si VIVA exista o legatura "sentimentala" puternica (poate ma insel si atunci imi cer scuze anticipat).
Vorbind despre mesajele dansului cu caracter licentions pot spune ca: neavand idei si argumente pe care sa le exprime ce poate sa faca decat sa vorbeasca urat, atata poate.
Comentariu
Cernicenco George Daniel -Turneul amatoriLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 21Likes received: 135
Burlacel Ionut București - amatori
Mosoia Stefan București - amatoriAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Un turneu reusit, aerisit, cu un ritm excelent, adica un meci jucat si unul pauza. Au fost grupe de 8 la cate 2 mese, varianta ideala.
Participarea a fost OK, mai ales ca si nivel, ridicat consistent de cei care au venit practic pentru OPEN. Organizarea: BRAVO.TsE
Comentariu
Well,
din cate vad concluzionez ca dintr-un turneu de 65-70 de participanti s-a ajuns la un turneu de 30 de participanti prein ridicarea taxei de la 15 la 25 lei.
Daca facem un calcul 60 x 15 = 900, 30x25 = 750 ...
deci 1 pierdere fianciara compensata de faptul ca s-a terminat concursul mai repede din cate vad si prin aceasta eliberarea meselor permitand inchirierea lor altor doritori sa joace ceea ce nu cred ca s-a intamplat da sa zicem
2 pierdera numarul 2 este de popularitate pentru turneu si implicit pt sala care se traduce prin pierdere de posibili clenti.
Ce pot sa zic este ca am avut dreptate cand am zis ca turneul o sa devina unul mic dintr-un turneu mare.
Multa sanatate si mult noroc.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Foarte corecte concluzile , poate la urmatorul turneu va oferi ceva in plus sa va recastige pe cei apropiati , sa auzim de bine !
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Postat în original de taiegatu Vezi postWell,
din cate vad concluzionez ca dintr-un turneu de 65-70 de participanti s-a ajuns la un turneu de 30 de participanti prein ridicarea taxei de la 15 la 25 lei.
Daca facem un calcul 60 x 15 = 900, 30x25 = 750 ...
deci 1 pierdere fianciara compensata de faptul ca s-a terminat concursul mai repede din cate vad si prin aceasta eliberarea meselor permitand inchirierea lor altor doritori sa joace ceea ce nu cred ca s-a intamplat da sa zicem
2 pierdera numarul 2 este de popularitate pentru turneu si implicit pt sala care se traduce prin pierdere de posibili clenti.
Ce pot sa zic este ca am avut dreptate cand am zis ca turneul o sa devina unul mic dintr-un turneu mare.
Multa sanatate si mult noroc.
Concurenta turneului MASTER de duminica a retras multi participanti la OPEN.
Asemenea, turneele de la Pitești, Galați si Targoviște a redus cei 10-15 amaturisti care participau regulat la acest turneu, cu rezultate frumoase.
Si nu in ultimul rand, vremea frumoasa a dus lumea la picnic cu familia.
In ultimul rand, au fost cativa chitrosi care s-au suparat pe sat... eu stiu unul.
In ceea ce ma priveste, desi am carcotit si eu, dupa ameliorarea conditiilor concursului, am participat si m-am simtit foarte bine acolo, ca de fiecare data.TsE
Comentariu
- 1772
- 40
Ultima editare de VivaShop; 20.iun.2011, 17:46.Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postConcluziile sunt eronate.
Concurenta turneului MASTER de duminica a retras multi participanti la OPEN.
Asemenea, turneele de la Pitești, Galați si Targoviște a redus cei 10-15 amaturisti care participau regulat la acest turneu, cu rezultate frumoase.
Si nu in ultimul rand, vremea frumoasa a dus lumea la picnic cu familia.
In ultimul rand, au fost cativa chitrosi care s-au suparat pe sat... eu stiu unul.
In ceea ce ma priveste, desi am carcotit si eu, dupa ameliorarea conditiilor concursului, am participat si m-am simtit foarte bine acolo, ca de fiecare data.
PS 1 stiu multi concurenti care au fost la turneul de masters de duminica au fost si la acest turneu deci ceea ce afirmi nu prea are substanta. Asa ca iniante sa afirmi ceva verifica si daca afirmatiile pe care le faci sunt adevarate .
2 au fost situatii cand au fost ceva turnee B in apropierea celui de la VIVA si tot 60-70 de participanti au fost deci ... inclin sa cred ca influenta turneelor din jur nu a fost prea mare.
O zi frumoasa.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
DL.Tudor va lasati greu de convins chiar cand nu aveti dreptate ,iata pentru ce ;
- Moreni din Buc. 1 prezente .
- Odorhei din Buc 0 prezente .
- Pitești din Buc 1 [Andu ] care de fapt este din Curtea De Argeș
- Galați din Buc 0 prezente
- Rădăuți din Buc 0 prezente
- Masters cu 7 jucatori calificati direct si acestia daca erau mai multi inscrisi la Viva poate veneau sa faca un antrenament , nu se stie?
Trebuie sa sti sa si pierzi daca vrei sa castigi .
Iar cand vrei sa dati premi nu alungati amatori , mai bine gasiti sponsori pentru asta ,iar amatori vor veni sa va faca vanzare la produsele pe care le veti asigura la vanzare .
Cu mult respect ,daca gresesc este greseala mea .
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Bine, ma dau batut.
Astept turneele organizate de taiegatu. Voi posta oricum, numai contra sa fie.
Am rasfoit arhiva Amatur, si am gasit turnee Viva cu aceeasi taxa, la care au fost participanti din Targoviște, Pitești, Slobozia, etc.
Si la capitolul castig, poate mai detaliati- eu nu am filiatie cu Viva Sport, nu am nimic de castigat sau de pierdut.
In acest caz manifest doar intelegere pentru niste organizatori de turnee. Singurul interes este ca este cel mai aproape de casa.
Si, la urma urmei, ce interes aveti dvs? Pe Danut il stiu capos. Dar dvs, domnul Deni? Va cunoasteti cu patronii salii sau cu mine?TsE
Comentariu
taiegatu .. Iti convine taxa te bagi la joaca , nu iti convine stai acasa . Abonamentul nu consta in bani???? 20 ore => 20 x 12 = 240 lei .
Comentariu
- 1772
- 40
Ultima editare de VivaShop; 21.iun.2011, 17:54.Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:19.Procesare...X
Comentariu