Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

joola K3,K5....

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• joola K3,K5....

salutare.
    vineri, 16.03.2007 s-a disputat etapa judeteana la tenis de masă la nelegitimati si am luat locu I prin urmare.... trebuie sa ma duk la faza nationala. Vreau sa imi schimb paleta, ca asta de acuma ( lemn TSP si 2 fete sriverfx si joola samba) ii prea obosita
    ce parere aveti de lemnele joola K3, K5 ?
    sau ce altceva recomandati?
    mentionez ca sunt jucator offensiv, nu imi place deloc sa ma apar, eventual capace, dar joc destul de agresiv ( top spinul ii baza )
    nu am prea multi bani..... sa zicem cam 1,5 mil pt lemn, ce puteti sa imi recomandati ? mai de mult jucam cu Joola Lupulescu, aveam control f mult, dar nu prea sarea asa tare, deci vvreau ceva sa sara f bine si sa am si ceva control - Lemnul sa nu fie prea sensibil la alte solutii decat cele profesionale ca de obicei... mai lipesc si cu diluant+cauciuc .
    In legatura cu fetele.... fetele de pe aces site.... pretul este /pereche sau /bucata ?
    solutie de lipit o sa am Tibhar, adusa din Ungaria de domnul PUIE (daca il stie careva), foarte buna solutia.
    Lemnul sa nu depaseasca aprox 1,5 mil.
    astept pareri

preturile pentru fe?e sunt pentru o singura bucata pe toate site-urile de specialitate

Comentariu

mersi mult valentin.
      imi da si mie careva ceva sfaturi ?

Comentariu

de curios intreb in ce judet ai castigat.

Comentariu

salaj, orashul Zalău. langa tine, ca vad ca esti din jibou

Comentariu

salut sunt tipul care era sa-ti darame masa

Comentariu

Re: joola K3,K5....

Postat în original de Kenwood_DJ
              salutare.
              vineri, 16.03.2007 s-a disputat etapa judeteana la tenis de masă la nelegitimati si am luat locu I prin urmare.... trebuie sa ma duk la faza nationala. Vreau sa imi schimb paleta, ca asta de acuma ( lemn TSP si 2 fete sriverfx si joola samba) ii prea obosita
              ce parere aveti de lemnele joola K3, K5 ?
              sau ce altceva recomandati?
              mentionez ca sunt jucator offensiv, nu imi place deloc sa ma apar, eventual capace, dar joc destul de agresiv ( top spinul ii baza )
              nu am prea multi bani..... sa zicem cam 1,5 mil pt lemn, ce puteti sa imi recomandati ? mai de mult jucam cu Joola Lupulescu, aveam control f mult, dar nu prea sarea asa tare, deci vvreau ceva sa sara f bine si sa am si ceva control - Lemnul sa nu fie prea sensibil la alte solutii decat cele profesionale ca de obicei... mai lipesc si cu diluant+cauciuc .
              In legatura cu fetele.... fetele de pe aces site.... pretul este /pereche sau /bucata ?
              solutie de lipit o sa am Tibhar, adusa din Ungaria de domnul PUIE (daca il stie careva), foarte buna solutia.
              Lemnul sa nu depaseasca aprox 1,5 mil.
              astept pareri
              poti sa ma lamuresti ce fel de campionat e cel la care ai participat (cine il organizeaza etc.) ca poate putem face o colaborare intre circuitul nostru si cei care organizeaza campionatul respectiv.

Comentariu

campionatul judetean la nelegitimati.
                cred ca D-nul Puie Victor il organizeaza

Comentariu

cu atat nu m-ai lamurit.

Comentariu

de la tibhar iti recomand samsonov alpha, de la butterfly: BalsaCarbo X5, daca vrei la bani mai multi timo boll spirit are si control si viteza.
                    Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
                    Fh: Xiom Omega II euro black
                    Bh: Xiom Omega I euro max red
                    Glue: Xiom i-bond
                    http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

a ... despre joola sunt bune dar nu am dat cu ele, stiu pe cineva care joaca cu k5 si are stil off.
                      Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
                      Fh: Xiom Omega II euro black
                      Bh: Xiom Omega I euro max red
                      Glue: Xiom i-bond
                      http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

dar de mazunov ce stiti ? butterfly mazunov, e mai bun ca si joola k3,k5... asta ii OFF+ (mazunovu).

Comentariu

Mazunov e un lemn greu dupa parerea mea dar sare bine , joola K3 am avut , a ajuns pa la Galați , si el sare bine dar da niste vibratii in priza , e special conceput asa , praselele sint prinse de lemn cu pluta . Mie mi-a placut . K 5 cred ca e mai bun decit K3 cu calitati apropiate dar fara vibratii ( clasic) . X 5 e cu balsa/ carbon are si vit si control , timo boll spirit sare mai "iute" ca cele mentionate (excludem Mazunovul ) dar e un lemn foarte bun . Si dak lipesti bine de fiecare data... ai si vit. ai si control.
                          Ca o paranteza eu zic ca daca ai miscari cit de cit corecte si putina explozie e bun orice lemn de pe piata mai putin cele de aparare.
                          Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                          Fete de palete tenis de masa
                          TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

mersi frumos
                            mi-am achitionat un mazunov si 2 fete butterflu sriver fx, noi ( nu am mai avut niciodata noi ), pur si simplu, RACHETA , sare de rupe, si ai si control.
                            tot ce am nevoie acuma .... este putina solutie de lipit, ceva bun, nu facuta cu diluant sau alte substante, ca sa pot sa imi dau cateva straturi pe fetele astea noi. io am solutie dar e cu diluant D506 si am pus cauciuc de tibhar in el lipeste super super bine, dar mi frica sa nu se deterioreze fetele. Totusi as vera sa dau cu ceva solutie speciala primele 4-5 straturi , ca dupa aia intra in actiune solutia mea facuta (sare de rupe !!!! )
                            mersi pt sfaturi

Comentariu

Procesare...
                            X