Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand paleta Joola
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
sincer eu detin 2 fete jola smart si nu sunt fete hoby!! de lemn nu stiu dar fetele daca suint la fel eu le recomand pt jucatori in formare care au nevoie de control dar si de explozii in atac!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de alehandro Vezi postsincer eu detin 2 fete jola smart si nu sunt fete hoby!! de lemn nu stiu dar fetele daca suint la fel eu le recomand pt jucatori in formare care au nevoie de control dar si de explozii in atac!!
Oricum, oferta e valabila...mie mi se pare prea rapida pt stilul meu de joc, in schimb sustin tot ce a spus alehandro!!!
Toate cele bune...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Postat în original de axel Vezi post...si eu cunosc fetele joola smart, in schimb de lemn nu am gasit nimic, din cauza asta nu am precizat tipul paletei...dar cand esti editat(corectat) de un admin...mai poti sa zici ceva?....
Oricum, oferta e valabila...mie mi se pare prea rapida pt stilul meu de joc, in schimb sustin tot ce a spus alehandro!!!
Toate cele bune...
Au incercat si altii sa dea tepe pe aici si s-au ales cu ban.
http://www.hbt-trading.de/product_in...r-neu-ovp.html
La cei 19,90 EUR ti se pare o paleta profi?
Inca o data: ATENTIE, PALETA HOBBY!lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Postat în original de clau Vezi postAxel nu e nevoie sa fii ironic, doar cinstit.
Au incercat si altii sa dea tepe pe aici si s-au ales cu ban.
http://www.hbt-trading.de/product_in...r-neu-ovp.html
La cei 19,90 EUR ti se pare o paleta profi?
Inca o data: ATENTIE, PALETA HOBBY!
Este o realitate si ce spui tu cum ca sunt si multi tepari pe acest blog si cred ca voi incercati doar sa-i protejati pe cei tineri si nu numai...dar nu cred ca e o solutie sa editezi din prima (cu rosu!!!) cu litere mari peste anunt de parca eu as fi nu stiu ce tepar pe acest forum...ma simt jignit si inca odata repet : EU NU AM SCRIS NICIODATA CA E O PALETA PROFI
Daca consideri ca am fost ironic, imi cer sincer scuze
Toate cele bune....Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Comentariu
Cand ascunzi ceva se cheama tot minciuna.
Iar eu, incercand sa protejez eventualii cumparatori (asta e si rolul unui moderator - de a nu lasa utilizatorii forumului sa fie indusi in eroare) am corectat / adaugat ceea ce ai evitat sa specifici : ca e o PALETA HOBBY.
Faptul ca nu confirmi o chestie evidenta, din contra, il iei pe "n-am stiut" in brate, nu te va ajuta sa-ti vinzi paleta.
Mai ramane sa spui ca fetele sunt profi, au fost patrate si le-ai taiat asa de perfect cu laserul.
Spor la vanzare!lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Postat în original de clau Vezi postCand ascunzi ceva se cheama tot minciuna.
Iar eu, incercand sa protejez eventualii cumparatori (asta e si rolul unui moderator - de a nu lasa utilizatorii forumului sa fie indusi in eroare) am corectat / adaugat ceea ce ai evitat sa specifici : ca e o PALETA HOBBY.
Faptul ca nu confirmi o chestie evidenta, din contra, il iei pe "n-am stiut" in brate, nu te va ajuta sa-ti vinzi paleta.
Mai ramane sa spui ca fetele sunt profi, au fost patrate si le-ai taiat asa de perfect cu laserul.
Spor la vanzare!
Iar sa nu mai fie discutii o sa inchid topicul cu paleta de vanzare, cred ca asa e cel mai bine...
---------- Post added 16-Jun-2011 at 17:16 ----------
Topicul este inchis.Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Comentariu
Asa-i cum zici TU.
E bine daca sterg toate comentariile off topic, inclusiv completarea mea ca paleta e hobby?
Si in schimb iti laud "fetele" si "lemnul" ca sa le poti vinde mai usor unui naiv?
Nu sunt ironic, doar incerc sa fim pe aceeasi lungime de unda.
Topic deschis ca sa poti avea ultimul cuvant. Promit ca nu o sa mai scriu dupa TINE (daca tot suntem la per tu)lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
...daca tot am primit sansa de "ultim" cuvant ma si folosesc de ea, chiar daca miroase a ironie...am reusit sa vand paleta chiar atunic cand am inchis topicul, deci oricum trebue sa o inchid iar, si va asigur ca nu la un copil nevinovat de 14 ani...
Apreciez foarte mult ca reactionati la ceea ce scriu si in general ca sunteti sheriff-ul acestui forum, iar trebue sa realizez ca sunt prea "junior member"ca sa fiu crezut "doar" pe cuvant dar o sa incerc sa demonstrez in timp, in aceeasi timp este si o realitate f trista faptul ca sunt si oameni care se compromita pt o astfel de suma...
In concluzie imi cer iertare pt ca am fost nepoliticos si vorbeam la pertu fara acordul dv.
---------- Post added 16-Jun-2011 at 23:40 ----------
Postat în original de axel Vezi post...daca tot am primit sansa de "ultim" cuvant ma si folosesc de ea, chiar daca miroase a ironie...am reusit sa vand paleta chiar atunic cand am inchis topicul, deci oricum trebue sa o inchid iar, si va asigur ca nu la un copil nevinovat de 14 ani...
Apreciez foarte mult ca reactionati la ceea ce scriu si in general ca sunteti sheriff-ul acestui forum, iar trebue sa realizez ca sunt prea "junior member"ca sa fiu crezut "doar" pe cuvant dar o sa incerc sa demonstrez in timp, in aceeasi timp este si o realitate f trista faptul ca sunt si oameni care se compromita pt o astfel de suma...
In concluzie imi cer iertare pt ca am fost nepoliticos si vorbeam la pertu fara acordul dv.Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
salut dl-or daca chiar nu stiti sunt fete joola smart de vanzare la dl valy pe site deci eu daca si detin aceste fete am specificat ca nu sunt hoby ale mele !! si nu stiam ca joola smart au si varianta hoby cine a cumparat paleta respectiva poate sa incerce sa deslipeasca fetele si daca se dau jos usor si pot fi refolosite atunci nu cred ca sunt fete hoby !! eu am avut aceste fete patrate !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:50.Procesare...X
Comentariu