Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
din toti care stunteti aici pe lista este cineva care are drum spre bacau sau e pe langa bacau sa ma ia si pe mine la concurs? cei cu care trebuia sa merg s-au sucit toti si am ramas singur si nu mai am cu cine sa merg! astept un pm va rog mult! platesc transportul ---------- Post added 23-Jun-2011 at 20:27 ---------- cine ma poate lua si pe mine cineva care are drum prin bacau sau sta pe langa bacau? platesc transportul! cei cu care trebuia sa merg s-au sucit in ultima clipa si am ramas singur numai am cu cine sa merg. va rog mult dati un pm care ma puteti lua ? ---------- Post added 23-Jun-2011 at 22:10 ---------- nu e nimeni din bacau sau care are drum prin bacau sa ma ia si pe mine ca am ramas pe langa cei cu care trebuia sa merg numai merge niciunul. platesc transporul! va rog dati un pm
Se poate inscrie si la open si amatur?
Citi jucatori sint in grupa la open?
Participarea concomitenta la ambele categorii poate crea probleme in fluiditatea turneului si nu este permisa.
In situatia in care un jucator cu media turneelor minim 13 care participa la cat Amatori doreste sa renunte la turneul de amatori, va putea sa se inscrie la OPEN platind o noua taxa, intre ora 12 si ora 13, pana la un nr total de 64 participanti. Rezultatul la Amatori nu va fi inregistrat.
Pana acum sunt 54 de participanti la OPEN si 85 la amatori.
Extrem de probabil vor fi 8 grupe la OPEN si 10 la Amatori, maxim 12 daca cumva vor fi peste 100, desi sper sa nu fie cazul, cu 10 grupe si 20 de mese e totul mult mai simplu si clar decat daca vor fi 12.
Din Baicoi se inscriu :Bozga Lucian-open
Birligea Gabriel-open
Bozga Razvan-amatur
Datorita faptului ca nu putem ajunge decat sambata pe la orele 11,am rugamintea ca Bozga Razvan sa-si dispute meciurile atunci cand sosim.Va multumesc pentru intelegere.
Extrem de probabil vor fi 8 grupe la OPEN si 10 la Amatori, maxim 12 daca cumva vor fi peste 100, desi sper sa nu fie cazul, cu 10 grupe si 20 de mese e totul mult mai simplu si clar decat daca vor fi 12.
Ce-ai zice de grupe de 6-7 la amatori (una pe masa)? In 90 de minute suntem gata cu ''inferioarele''.
Din Călărași, la amatori:
- Duman Andrei
- Vasile Marius
- Nicolae Marcel
- Mindru Ionel
- Ceparu Ioan
...la open; Stanciu Silviu
...iar din Galați, prietenul nostru amator, Gheorghe Niculae, "nasul" d-lui Medeleanu
Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu