Gogu Gabriel, Cluj-Napoca, Open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa DEVA" - Editia I - 02 iulie 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Modificare:
Din Sibiu
Zidaru Razvan - Open
Zidaru Stefan - AmatoriBlade: MICHAEL MAZE
Rubbers: DONIC BARACUDA MAX
Comentariu
De la Hunedoara la amatori se inscrie Banceanu Radu(la timisoara anul trecut a fost retinut in clasament ca Boucianu, dar corect e cum am scris acum) / si pentru Open se inscrie Dobos OvidiuSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
senior- 11.iun.2010
- 777
- Lugojel, Timis, Romania, Romania
- 52
Likes given: 2Likes received: 9
Din Lugoj:
432.Schiopulescu Ioan - Open
Varga Mihai - Amatori -Nou
781.Bacila Cristian - Amatori
606.Ticu Sorin - Amator
Comentariu
...ar putea cineva sa-mi explice de la gara in ce directie s-o iau ca sa ajung la sala(as vrea sa ma duc cu trenul in lipsa altor posibilitati)...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de axel Vezi post...ar putea cineva sa-mi explice de la gara in ce directie s-o iau ca sa ajung la sala(as vrea sa ma duc cu trenul in lipsa altor posibilitati)...
Pe partea stinga este benzinaria MOL si pe dreapta este sala sporturilor.
Va asteptam cu drag !
Comentariu
...multumesc foarte mult, pana maine o sa aflu daca ma pot inscrie sau nu(daca ma lasa vecinu )si daca totul e ok maine revin si eu cu o inscriere...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Din Tg-Jiu:
Dondera Vasile-open
Bradusca Cornel-amatori
Teica Radu-amatori
G?tman Laurentiu-amatoriBlade:Primorac carbon
FH:Xiom Vega Def
BH:Yinhe Pluto
Comentariu
Din Hunedoara se mai inscrie la amatori Tincu CatalinSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:49.Procesare...X
Comentariu