Postat în original de &1c
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa DEVA" - Editia I - 02 iulie 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Postat în original de mateidumitru Vezi postFLORINE, eu am avut doua victorii in gr. superioara, la fel ca si CRISTEA VIOREL, dar am avut victorie asupra lui, deci, ar trebui sa fiu pe locul 3 in grupa.
Te rog verifica daca este asa !
Daca ziceti ca l-ati batut, inseamna ca el are doar o victorie - o sa corectez si clasamentul.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de bogdanel Vezi postbravo marius, felicitariBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
pana deseara voi pune si finala amatori.
dupa cum vezi, e prea lung si trebuie aranjat un pic4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
In cazul in care podeaua este alunecoasa iar la masa nu exista o carpa umeda pe care sa te stergi , se poate folosi lichidul din dotare . Cred ca de asta scuipa Marius pe jos, ca sa se stearga pe adidasi sa nu mai alunece....
Oricum felicitarile mele pt domnitza Rodica !!!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Alex.C Vezi postIn cazul in care podeaua este alunecoasa iar la masa nu exista o carpa umeda pe care sa te stergi , se poate folosi lichidul din dotare . Cred ca de asta scuipa Marius pe jos, ca sa se stearga pe adidasi sa nu mai alunece....
Oricum felicitarile mele pt domnitza Rodica !!!Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postCumva aceste felicitari i se adreseaza pentru ca SCUIPA PE JOS si apoi STERGE CU ADIDASUL?Mai cunoasteti cumva vreun precedent de acest gen?Cu atat este de condamnat ,deoarece are PROSOP in dotare ,precum si tricoul cu care este imbracat si uneori se foloseste si de acesta sa se stearga.Domnule SORIN ,mai educati-l acum cat este tanar,ca talent tenisistic are.
Marius are anumite gesturi care pot fi interpretate. Pot sa va spun ca lucram si la educatia copiilor, domnule doctor, chiar daca nu ma credeti pe cuvant!
Toate bune!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de FlorinBN Vezi postNo, aseara era cam tarziu si nu mi-am dat seama, dar si la Cristea scrie ca a castigat cu 3-2 la dvs.
Daca ziceti ca l-ati batut, inseamna ca el are doar o victorie - o sa corectez si clasamentul.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Felicitari dnei Rodica pentru victoria finala,confirmand forma buna in care se afla!Felicitari Valentin pentru finala,de cand o astepti!?
Felicitari tuturor,invingatori si invinsi,pentru contributia adusa la reusita turneului.Felicitari lui Dragos si amicilor sibieni!
Bravo Deva!Felicitari Leo,Florin si Sorin pentru organizare!I love table tennis !
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Am dat o cutie de speed glue de 250 ml la un prieten si, din greseala, in loc s-o puna la loc in sacosa mea, a pus-o in alta sacosa.
Gasitorului recompensa !!!... Multumesc !
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 919
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 45Likes received: 38
A fost un turneu frumos si bine organizat.
Felicitari organizatorilor si multumiri sponsorilor(pe care, cu modestie,Leo abia i-a mentionat intr-un post scurt) pentru premiile oferite.Hurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 696
Bravo Rodica!
Esti prima fata care castiga un turneu A AmatuR! Felicitari si asteptam rezultate si mai buine! Arata-le baietilor ca esti mai buna decat ei!
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 941
- Botoșani
- 31
Likes given: 56Likes received: 147
Postat în original de Dan2 Vezi postBravo Rodica!
Esti prima fata care castiga un turneu A AmatuR! Felicitari si asteptam rezultate si mai buine! Arata-le baietilor ca esti mai buna decat ei!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:39.Procesare...X
Comentariu