Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
schimb fete cu lemne sau fete defensive
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
...speed glue haifu blue whale zici ca e mai bun decat tear mender?Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
nu asta...de alalalt pe baza de apa vorbeam...si nu spuneam c-ar fi mai bun ca tear mender ci doar ca e bun si-l recomandtibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Scuze, probabil am inteles eu gresit...oricum mersi de informatiiSetup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Comentariu
schimb ce am postat mai sus pe lemn defensiv...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
...spune-mi te rog cu transport cum e, plateste cumparatoru ?Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Comentariu
daca vrei ceva...ne intelegem...trimite-mi mp...sau contacteaza-ma pe messtibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
mai am aproape 50 de mingi...
va astept cu mp sau pe mess...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
n-aruncati banii pe fete
de-alea nitroglicerine
luati lipici,mingi si palete
de la minetibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
paleta o pot da si pe bucati...
lemn tulpe 703 ...55 lei
tackspeed 2.0 mm...20 lei
palio ck 0.6 mm...20 leitibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
vand paleta defensiva cu mult control...170 lei
vand paleta noua...asamblata si jucata 2 meciuri ieri...
este defensiva cu mult control...pret 170 lei
lemn CTT Super League Pro Flex OFF- ... Limba,lacuit usor,150x157
Gambler Reflectoid 1.0 mm
CTT National Pogo 0.6 mm
---------- Post added 21-Jul-2011 at 16:50 ----------
nu inteleg de ce mi-ati ascuns un anunt nou intr-unul mai vechi...eu nu sunt un comerciant fervent si nici vreo firma de articole sportive ca sa-mi puneti toate materialele in acelasi topic...eu inteleg rolul moderatoruli dar totusi nu exagerati...eu cred ca un produs nou trebuie scos in evidenta,nu ascuns dupa raft...Ultima editare de Joo; 21.iul.2011, 12:59.tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de Joo Vezi postvand paleta noua...asamblata si jucata 2 meciuri ieri...
este defensiva cu mult control...pret 170 lei
lemn CTT Super League Pro Flex OFF- ... Limba,lacuit usor,150x157
Gambler Reflectoid 1.0 mm
CTT National Pogo 0.6 mm
---------- Post added 21-Jul-2011 at 16:50 ----------
nu inteleg de ce mi-ati ascuns un anunt nou intr-unul mai vechi...eu nu sunt un comerciant fervent si nici vreo firma de articole sportive ca sa-mi puneti toate materialele in acelasi topic...eu inteleg rolul moderatoruli dar totusi nu exagerati...eu cred ca un produs nou trebuie scos in evidenta,nu ascuns dupa raft...
Suprafata lemnului este standard pentru lemne de atac.
Dar... ai pus pe el iarba si anti? Da mai multe detalii, te rog.TsE
Comentariu
nu,pe eacheng nu au asa ceva...is luate de pe zeropong.com
---------- Post added 27-Jul-2011 at 03:37 ----------
si adversarii ma bat la cap ca reflectoidul e anti...au ei ceva dreptate dar nu-i chiar asa...fata asta are o proprietate pe care n-am intalnit-o si n-am auzit-o la alte fete...este spinoasa dar in acelasi timp anihileaza mult din spinul adversarului...pt mine e perfecta pe fh dar pt.altii poate fi perfecta pe bh...am jucat 2 meciuri cu paleta asta si unul din adversari mi-a zis ca daca ma obisnuiesc cu ea o sa fac ravagii...desigur c-a exagerat un pic dar ceva sigur l-a deranjat...ravagii n-am sa fac fiindca am revenit la vechea paleta...sunt cam lenes sa ma obisnuiesc cu alta, iar bombele nu prea mi-au iesit,probabil din cauza greutatii mici si buretelui de 1.0 mm mai lent...sau poate ca nu m-am obisnuit cu ea...in rest,in defensiva,no problem...Ultima editare de Joo; 27.iul.2011, 02:42.tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
vreti sa puneti probleme jucatorilor buni...sa-i scoateti din mana si sa-i enervati?...aveti la mine 2 palete...eu consider ca in primul rand tre sa inveti sa te aperitibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Iarba Palio CK531A este OX sau cu burete?www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:42.Procesare...X
Comentariu