Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rezultatele din campionatul capitalei

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

dantime tata cum e cu maneaua aia" vine politia".........?????
    ai avut dreptate ca cu cristi teodor nu ai nimic........cred ca ai ciupit un set adunat in 3 la el.......
    cu cionoiu ce ai?omu a fost baiat bun si ai luat un set la el.....
    cat despre "colegu" meu de servici paul printu cu care nu ai apucat sa joci ca s-a terminat meciul........multumestei colegului tau ca a pierdut ultimul meci .....altfel chiar venea politia dar nu ptr. tine ptr. printu sa-l aresteze ptr. furt calificat......si poate si ptr. tine.....dar ptr. port ilegal de.......paleta....
    te salut si "poate la anu"......nu s-a plictisit el borcea sa se tot pregateasca ptr. liga

Comentariu

daca stau si ma gindesc si locul 2 este bun
      1Sport kombat
      2Aspol
      3Grand
      4Spartac1
      salutare nea Deny

Comentariu

vezi bai danuze ai revenit cu picioarele pe pamant?
        acum vi de-acasa.....asa i-mi place de tine cand esti realist
        e bun si locul 2 poate la anu......daca nu te da afara "sefu"....."procuroru"
        vezi ca din vara sunt liber si s-ar putea sa-ti iau locul........

Comentariu

pinguinule te tine la lada aia de bere sau nu
          si sint stelist ca tine papagalule dar lada tot vreau sa tio iau
          fixeaza data si sala
          (mesaj pentru babuzducu de Chiru)
          ---------- Post added 25.03.2012 at 15:56 ----------
          ce nu mai au bani de magazioner
          ce sai faci frate este criza

Comentariu

accept provocarea........daca stau bine si ma gandesc cred ca-ti dau si 4-5 pct. avantaj......
            nu de alta dar chiar ma ia politia ptr. furt calificat.....
            doar te-am mai batut un set la 0 cand la fel ca acum ai fost"obraznic"......
            si acum zic sa terminam aici sa nu le stricam topicul.......campionilor s.k. care merita felicitari!!!!!!!

Comentariu

chirvase nici o replica?
              hai ca deabia miam incalzit unghile pe tastatura
              ---------- Post added 25.03.2012 at 16:30 ----------
              cind vrei sa jucam papusa?
              ca nu ai scris data
              ---------- Post added 25.03.2012 at 16:35 ----------
              si cu Cristi Teodor primul set lam piedut la avantaje toata stima pentru el este bun
              deci am strins puncte de un set din primul

Comentariu

Chirule, ultimul meu meci nu mai conta , aveau '5 ' 3 la meciuri.... apoi juca petrov cu paul , intelegi ideea ?
                daca la 4 ' 3 pt kombat castiga popica la cristi teodor , se juca altceva.... dar depindea la dublul 2 ce se intampla
                in fine , eu nu fac " minutul 91 " ))
                felicitari baietilor pentru rezultat , dar nu uita ca cel mai bun de la ei a pierdut la subsemnatul... LA IARBA ))))))))
                SA FIM SANATOSI , BRAVO SK

Comentariu

Foaia a aratat in felul urmator:

Petrov Danut - Cionoiu Cristian: 1-3

Popa Dumitru - Nicolae Paul: 1-3

Dasoveanu Liviu - Teodor Cristian: 0-3

Popa Dumitru - Cionoiu Cristian: 3-1

Petrov Danut - Teodor Cristian: 0-3

Dasoveanu Liviu - Nicolae Paul: 3-2

Dasoveanu/Popa D.- Teodor/Popa M.: 2-3

Popa Dumitru - Teodor Cristian: 2-3

Dasoveanu Liviu - Cionoiu Cristian: 1-3

Daca Paul castiga in meciul cu tine Liviu (unde a condus cu 2-1 si 9-7, ai dat 2 neturi si ai egalat iar la 2-2 Paul a avut 9-6) iar meciul de dublu a fost castigat de voi la mustata, am codus tot meciu iar in setul decisiv ati castigat cu 16-14, nici nu mai ajungeai sa joci cu Cristi Cionoiu.
                  Tu in ultimul meci trebuia sa iti faci datoria si sa il castigi, cum ti-a spus si Popica dupa meci ca trebuia sa joci pentru tine, abordarea aia de genu: "ultimul meu meci nu mai conta , aveau '5 ' 3 la meciuri.... apoi juca petrov cu paul" nu ar trebui sa existe la un jucator.
                  Felicitari pentru toate rezultatele atat voua cat si celor de la Grand.
                  Sa ne vedem sanatosi.
                  Fan Zendong Super ALC - FL
                  FH: Dignics 09C
                  BH: Tibhar K3

Comentariu

multumesc Cristi
                    Liviu nu stie ca tu esti cel mai bun om din echipa si a luat3-0
                    macar eu am ajuns un set la avantaje
                    si liviu a vrut sa il bata pe Cristi Cionoiu dar nu a putut
                    si ultimul meci daca jucam cu Paulica aveam sansa mea
                    nu ar fi fost prima data ca sa ii iau meci
                    si Liviu a uitat de ce si-a rupt paleta cind a jucat cu mine
                    dar vad ca el este o mica vedeta
                    ---------- Post added 26.03.2012 at 15:23 ----------
                    si la dublu cu Popica cred ca joc mai bine de cit Liviu
                    dar eu nu vorbesc aiurea ca Liviu
                    el vad ca ma subestimeaza dar a uitat ca din ultimele
                    7sau 8 meciuri a luat 2 merci liviule sau ai fost beat cind iai scris lui Chiru
                    cu Chiru eu am glumele mele ca sintem amici dar nu ma asteptam la tine

Comentariu

Postat în original de dantim Vezi post
                      multumesc Cristi
                      Liviu nu stie ca tu esti cel mai bun om din echipa si a luat3-0
                      macar eu am ajuns un set la avantaje
                      si liviu a vrut sa il bata pe Cristi Cionoiu dar nu a putut
                      si ultimul meci daca jucam cu Paulica aveam sansa mea
                      nu ar fi fost prima data ca sa ii iau meci
                      si Liviu a uitat de ce si-a rupt paleta cind a jucat cu mine
                      dar vad ca el este o mica vedeta
                      ---------- Post added 26.03.2012 at 15:23 ----------
                      si la dublu cu Popica cred ca joc mai bine de cit Liviu
                      dar eu nu vorbesc aiurea ca Liviu
                      el vad ca ma subestimeaza dar a uitat ca din ultimele
                      7sau 8 meciuri a luat 2 merci liviule sau ai fost beat cind iai scris lui Chiru
                      cu Chiru eu am glumele mele ca sintem amici dar nu ma asteptam la tine
                      eu propun ca userul Chiru sa fie banat, vad ca din cauza lui apar certuri la echipele din campionat...

Comentariu

Postat în original de Eugen Vezi post
                        eu propun ca userul Chiru sa fie banat, vad ca din cauza lui apar certuri la echipele din campionat...
                        Buna gluma ,merita trecut si la'' sa ne inveselim ''

Comentariu

Eugene a venit primavara si ai iesit din birlog

Comentariu

da. pai daca tenis nu prea mai joc, am devenit activ pe forum... stii si tu cum e...)))

Comentariu

cind mai jucam si noi ca mie dor sa mai stam la o bere

Comentariu

Postat în original de dantim Vezi post
                                cind mai jucam si noi ca mie dor sa mai stam la o bere
                                pai vorbim la telefon, ca stricam topicul...

Comentariu

Mai baieti, mare noroc s-a abatut asupra voastra, odata cu neprezentarea echipei Spartac 1 Era deranj mare!!!
                                  Una peste alta, felicitari echipei Sport Kombat! Le merita pe deplin!!!

Comentariu

stati linistiti mai baieti ca de mine a'ti scapat, nu mai joc la nicio echipa din toamna, o sa joace altii....
                                    vad ca se face mult tam tam pe seama mea si..... degeaba
                                    dane, vad ca ma intepi cam serios.... eu nu dau din casa cum faci tu cu toate ca as putea da cateva exemple
                                    POSTEAZA DE PILDA " cate " meciuri ai luat tu la simplu cu GRAND si la SK , de altele nu mai zic nimic............
                                    CRISTI , eu mi'am spus punctul meu de vedere , chiar daca am pierdut la tine , stiu ca primul set a fost la avantaje, al 2 pe la 9 , deci pe undeva si la tine a fost cu sansa..... nu cum pui tu problema .
                                    DECI HAI SA NE LINISTIM CA NU JUCAM PE MILIOANE DE EURO
                                    FELICITARI INCA O DATA ,

Comentariu

orgoliul e de nepretzuit
                                      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

da am dreptate fratioare/........... pe bune
                                        prea ma inteapa toti si pe nimic.... daca am tras tare cu grand spre deosebire de PETROV., si am castigat tot la simplu , asta nu inseamna ca sunt atat de slab pe cat pretinde Petrov Dan , PLM
                                        SI SA MA ACUZE DE BLAT,,,,,, SI ALTE ALEA
                                        MI SE RUPE, PENTRU MINE E UN JOC DE PLACERE SI ATAT, EU NU FAC DRUMURI ZILNICE LA CUTIE SAU LA ROBOT///////
                                        s'au intamplat lucruri urate la noi, si de asta nu mai vreau sa continui la ASPOL
                                        ---------- Post added 27.03.2012 at 16:02 ----------
                                        e ultimul meu coment , eu nu mai vorbesc pe forum, am terminat, PUNCT
                                        ---------- Post added 27.03.2012 at 18:19 ----------
                                        Postat în original de Cristian Teodor Vezi post
                                        Foaia a aratat in felul urmator:

Petrov Danut - Cionoiu Cristian: 1-3

Popa Dumitru - Nicolae Paul: 1-3

Dasoveanu Liviu - Teodor Cristian: 0-3

Popa Dumitru - Cionoiu Cristian: 3-1

Petrov Danut - Teodor Cristian: 0-3

Dasoveanu Liviu - Nicolae Paul: 3-2

Dasoveanu/Popa D.- Teodor/Popa M.: 2-3

Popa Dumitru - Teodor Cristian: 2-3

Dasoveanu Liviu - Cionoiu Cristian: 1-3

Daca Paul castiga in meciul cu tine Liviu (unde a condus cu 2-1 si 9-7, ai dat 2 neturi si ai egalat iar la 2-2 Paul a avut 9-6) iar meciul de dublu a fost castigat de voi la mustata, am codus tot meciu iar in setul decisiv ati castigat cu 16-14, nici nu mai ajungeai sa joci cu Cristi Cionoiu.
                                        Tu in ultimul meci trebuia sa iti faci datoria si sa il castigi, cum ti-a spus si Popica dupa meci ca trebuia sa joci pentru tine, abordarea aia de genu: "ultimul meu meci nu mai conta , aveau '5 ' 3 la meciuri.... apoi juca petrov cu paul" nu ar trebui sa existe la un jucator.
                                        Felicitari pentru toate rezultatele atat voua cat si celor de la Grand.
                                        Sa ne vedem sanatosi.

aici a fost cam asa : Dasoveanu/Popa D.- Teodor/Popa M.: 3-2 .... nu 2'3

Comentariu

vedeti ca am avut dreptate cu Chiru? )))

Comentariu

bai danuze......ai facut tu ce-ai facut......ai plecat de la spartac cu strigaturi(de te-a dat calauz afara) si acum in 4 luni ai reusit sa mai distrugi o echipa.
                                            i-am spus eu lui popica sa nu te ia la politie ca esti periculos dar nu m-a crezut....el mi-a zis ca are nevoie de omu5-bagajist.....dar vad ca defapt avea nevoie de omu 3.
                                            atentie mare tuturor echipelor din calificari!!! feritiva de petrov!!!!!.....demolatorul!!!!!

Comentariu

scirba mica iar incepi vrei sa ii aduc aminte lui Vasile cum ai ajuns domn profesor la Voluntari

Comentariu

http://amtm.weebly.com/
                                                Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
                                                FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
                                                BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Se vede super bine poza cu echipa campioana
                                                  Fan Zendong Super ALC - FL
                                                  FH: Dignics 09C
                                                  BH: Tibhar K3

Comentariu

• Postat în original de Cristian Teodor Vezi post
                                                    Se vede super bine poza cu echipa campioana
                                                    Asa este,dar daca si Paul avea tricoull la fel cu voi dadea si mai bine,asa lasa loc de interpretari.
                                                    Bafta la baraj.

Comentariu

Procesare...
                                                    X