Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • L-am avut oaspete pe simpaticul Norocel Bocaniala -NORO, timp de o saptamana! S - a lasat cu o miscare pe cinste, meciuri solicitante si multa voie buna la un pahar de vorba!... in final, la plecare din statiune, tenesii lui de joc au ramas suspendati undeva pe un perete in Eforie !... bineinteles, cu autograf pe ei, pt autenticitate!


    Ultima editare de Kralizec; 21.iul.2023, 10:50.
    Xiom -Mitzutani - Xiom

    Comentariu


    • Relativ recent, am avut placerea sa ii am oaspeti la masa de joc pe redutabilii amaturisti Claudiu Costache - Calarasi, Laurentiu Chirea -Tg Jiu, Remus Munteanu - Bucuresti si Calin Jeflea - Sibiu.
      Meciuri frumoase la ceas de seara, atmosfera destinsa !
      Sa ne revedem sanatosi !
      Xiom -Mitzutani - Xiom

      Comentariu


      • Salutare tuturor!
        Da, a fost o plăcere să joc tenis de masă la mare, cu jucători foarte buni, de la care am avut de învățat. În special gazda, George Lică, un caracter deosebit, a venit seara special cu cutia cu mingi pt un antrenament plăcut de incalzire, apoi au fost meciuri viu disputate, într-o locație mirifică, la țărmul Mării Negre!
        Mulțumesc mult, George!
        Aproape de locul unde am jucat tenis, este Vila Ozon, care o recomand cu toată încrederea!

        Comentariu


        • Multumesc Remus!
          Sa ne revedem sanatosi la masa de joc!
          Xiom -Mitzutani - Xiom

          Comentariu


          • Am deschis sezonul de vara 2024 cu un oaspete de la Craiova. Jucatorul de open Chivu Cornel. A fost o placere sa dam cateva meciuri. ”Am ramas prieteni” (scor egal). 😊😉
            Xiom -Mitzutani - Xiom

            Comentariu


            • Mulțumim frumos domnului,Lică George un om cu foarte mult bun simt!
              Scorul de egalitate nu a fost întâmplător,deoarece Chivu Cornel este liderul Doljului la categoria open.
              Eu,Buciu Cătălin din Balș,judetul Olt confirm și eu că George este extrem de primitor ,fiind cazat la pensiunea lui Ozon din Eforie Nord după cele 5 zile de concediu la mare unde am jucat și tenis în două serii,m a rugat să mai rămân încă o seară gratis la el.
              Am băut și câte un pahar de vin seara unde am glumit și ne am simțit extraordinar.
              Recomandat ca cei ce au trecere pe acolo să îl sune pt mișcare și orice altă problemă ,este un om săritor în cazul în care ai nevoie de ceva te ajuta fără nici o ezitare.
              Nr meu de telefon este 0785464743,cine știe să posteze o imagine dintre Lică și Chivu la tenis să mă sune,deoarece noi nu ne pricepem .
              Mulțumim din suflet ,Lică George!
              Sănătate la toată familia !

              Comentariu


              • Cu o mică rectificare ,Chivu Cornel este cunoscut în Oltenia sub numele ,,temutul bombardier" este rău la masă ,este negru în cerul gurii și extrem de nervos cam rupe paletele la masă când joacă,dar lucru cel mai important are un suflet bun.

                Comentariu


                • Multumesc pt. aprecieri!...
                  M-ai facut sa zambesc, Cataline, alias MaLong !! Ce descriere ”artistica” i-ai facut lui Cornel! ))
                  Xiom -Mitzutani - Xiom

                  Comentariu


                  • Ca de obicei, cazare impecabila, suplimentata cu tenis de masa.

                    Multumim, George&Gina, revenim oricand cu mare placere! 🙂

                    Comentariu


                    • O locatie excelenta si costuri decente


                      Unul dintre punctele forte ale inchirieriauto-bucuresti.com - inchirieri auto bucuresti este varietatea si calitatea flotei de masini. Compania pune la dispozitie o selectie ampla de vehicule, de la modele economice, ideale pentru deplasari urbane, pana la masini de lux, potrivite pentru ocazii speciale sau intalniri de afaceri. Indiferent de preferintele sau bugetul tau, vei gasi masina potrivita pentru calatoria ta. Masinile economice sunt perfecte pentru cei care doresc sa se deplaseze eficient si economic prin Bucuresti sau alte orase din Romania. Aceste vehicule sunt usor de manevrat, au un consum redus de combustibil si sunt disponibile la preturi foarte competitive. Pentru cei care doresc sa calatoreasca in confort si stil, inchirieriauto-bucuresti.com ofera si masini de lux, echipate cu toate dotarile necesare pentru o experienta de conducere exceptionala. Servicii Personalizate si de Inalta Calitate La inchirieriauto-bucuresti.com, satisfactia clientilor este prioritatea principala. Compania se angajeaza sa ofere servicii personalizate, menite sa raspunda cerintelor si asteptarilor fiecarui client. Personalul amabil si profesionist este intotdeauna pregatit sa ofere asistenta si sa raspunda prompt oricarei intrebari sau solicitari. De asemenea, compania ofera servicii de livrare a masinii la aeroport sau la adresa specificata de client, asigurandu-se ca fiecare calatorie incepe fara stres. Clientii care vin din afara tarii au optiuni de rent a car otopeni cat se poate de avantajoase, de asemenea servicii de rent a car bucuresti care se pot livra la adresa clientilor din oras.

                      Comentariu

                      Procesare...
                      X