Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BTY Werner Schlager Gold

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BTY Werner Schlager Gold

Am achizitionat candva aceasta paleta. E mare diferenta intre ea si una cu adevarat profi? Merita sa incerc mutarea?

Da. E mare diferenta.
    Totusi, poti juca cu ea binisor. Este si rezistenta.
    Dar te va impiedica sa faci progrese.
    Depinde ce vrei de la sportul asta.
    TsE

Comentariu

la top arena din sema park poti vedea/proba asemenea palete la cei din sala si decizi singur daca merita, eu zic ca o sa vrei dupa ce vei vedea ce se poate face cu o asemenea paleta
      Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
      FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
      BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Postat în original de Akka Vezi post
        Am achizitionat candva aceasta paleta. E mare diferenta intre ea si una cu adevarat profi? Merita sa incerc mutarea?
        Mutarea merita facuta daca vrei sa joci si tenis cum zicea si dl. Emil. Cumpara-ti ceva all+ pt. inceput sa ai cu ce merge inainte. Am vazut ceva ieftin aici pe forum marca BTY http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-Timo-Boll-All. Pune-i niste fete mai moiute nu neaparat noi si da la nepoti paleta aia Gold. Toate cele bune!
        Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

"Moiute" inseamna "medium soft" spre "soft" sau "medium soft" spre "medium"?
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Aurel Onut Vezi post
            "Moiute" inseamna "medium soft" spre "soft" sau "medium soft" spre "medium"?
            stiu si eu ce sa zic ... inclin sa cred ca pt. un incepator diferenta dintre 28 si 37,5 grade este pur si simplu o cifra ca pe masa de tenis... greu imi vine a crede ca simte ceva ...
            Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Stiu, dar glumeam si eu putin. Ma incitat diminutivul de la "moi".
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

eu te sfatuiesc sa o schimbi si sa iti iei una profesionala daca chiar vrei sa practici mai serios acest sport , altfel nu vei putea face progrese , dar oricum daca te gandesti sa iti iei o paleta profesionala ar fi bine sa incepi cu un lemn al+ sau off- , si niste fete mai pentru incepatori gen nitaku learner , donic solo , yasaka zap si asa iti vei da seama ce stil de joc ai , iar de diferenta dintre palete vei fi profund impresionat
                JOOLA ROSSCKOPH AUTOGRAPH
                FH : Buterfly Bryce Fx
                BH : Donic Vario

Comentariu

daca vrei sa joci de placere in timp ce se frig micii, ramai la paleta asta...daca vrei sa fii mai bun ia-ti una profi...cu lemn confortabil si fete chinezesti tari iti recomand, fiindca daca ai inclinatie pt.acest sport progresezi mai rapid...fetele enumerate de ton is bune pt copiii ce se pregatesc de performanta...nu cred c-o sa ai tu rabdare sa te lalai vreo 5 ani intre serviciu si casa sa prinzi miscarile de baza...
                  tibhar def plus jumulita
                  gambler reflectoid 1,0
                  dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Aici nu pot sa fiu de acord cu tine ,acum 3/4 ani a venit un prieten sa invete tenis de masă , la inceput intradevar a fost mai greu mai mult culegeam mingile de pe jos , dar acum este in top 100 si trece cu usurinta de grupele superioare , in general pierde doar la cei care au facut cat de cat de performanta .
                    Si joaca doar de placere si pentru miscare .

Comentariu

am scris 5 ani ca sa afle ca nu-i usor...dar daca este inzestrat si dedicat,intr-un an-doi-trei poate ajunge in top 100...si prietenul d-voastra daca s-a mai si straduit sa invete cate ceva...deja nu mai joaca doar din placere...dar sunt sigur ca i-a ramas placerea de a juca...
                      tibhar def plus jumulita
                      gambler reflectoid 1,0
                      dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Procesare...
                      X