Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu B" CUPA VAII MURESULUI -editia I- localitatea Deda -09.07.2011

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Felicitari organizatorilor , participantilor si premiantilor .
    La cat mai multe turnee .

Comentariu

Felicitari organizatorilor pentru reusita acestui turneu!Conditii de joc excelente si o sala foarte frumoasa,atmosfera deschisa,prieteneasca si ...ceaunul super!A castigat cel mai bun,Gabi Farkas(mare domn! de un fair-play desavarsit) dupa o finala electrizanta in fata colegului nostru sibian Florin Govoreanu.Surpriza placuta a produs-o sighisoreanul Gabi Tipser clasat pe podium dupa o prestatie remarcabila in eliminatoriu.Felicitari tuturor participantilor pentru aportul adus la desfasurarea in conditii excelente a turneului.Vom reveni cu placere la Deda,sperand ca data viitoare sa beneficiem si de piscina trecuta pe site-ul pensiunii unde am fost cazati si care ,in realitate,nu functioneaza!Sotiile si copii au fost un pic dezamagiti de asta!Noroc ca Mureșul era la ..o"paleta" de pensiune si am putut sa ne racorim la discretie!Peisaje magnifice,muzica si voie buna toata noaptea,vip-uri,preparate traditionale,palinca din belsug,un splendid spectacol de artificii,oameni prietenosi ...un week-end minunat petrecut cu familia si prietenii pe valea Mureșului la Deda..sau cand poti imbina placutul cu utilul!
      I love table tennis !

Comentariu

Felicitari organizatorilor pentru turneu, a fost un turneu unde am fost surprins de conditiile gasite, mancarea foarte buna, ce mai....ne-am simtit foarte bine si o sa revenim cu placere. Felicitari finalistilor si eu personal trebuie sa-i multumesc lui Gabi ptr faptul ca a facut posibila prezenta mea la acest concurs impreuna cu familia. Cireasa de pe tort a constituit-o festivalul unde ne-am simtit excelent si unde prietenul Csaba a fost "finalist", reusind sa ne faca sa petrecem o seara mai mult decat agreabila. Eu sunt la servici acum( obosit si fara chef..) dar o sa incerc sa pun niste poze in dupa masa asta.
        desi nu are legatura cu tenisul de masa dar avand in veder ca a fost Cupa Vaii Mureșului, mi-am permis sa pun si poze de la festival fiindca poate la urmatoarea competitie vor fi mai multi care vor dori sa vina la tenis si sa impace si...familia, ca sa zic asa. E frumos si peisajul si oamenii au fost foarte primitori.

Comentariu

Nutresc speranta ca frumusetea acelor locuri deosebit de pitoresti sa nu fie marcate de capriciile mamei Natura din ultimele zile.Am ramas cu amintiri frumoase de la Deda,locuri si oameni de neuitat!
          Va salut cu respect.
          I love table tennis !

Comentariu

Postat în original de csabazedler Vezi post
            Se inscrie Zedler Csaba-Agnita.
            As dori sa rezerv o camera dubla(un pat de doua persoane)la pensiunea amintita ,pentru sambata seara.Multumesc mult.
            sincer bravo domnule zedler!!! asa se procedeaza cand merge omul la un turneu.....dar nu ma pot dumiri cum de a fost posibil sa vina si sotia

Comentariu

Postat în original de adimucu Vezi post
              sincer bravo domnule zedler!!! asa se procedeaza cand merge omul la un turneu.....dar nu ma pot dumiri cum de a fost posibil sa vina si sotia
              O conjunctura fericita si un compromis,cum ne "sta" bine noua celor casatoriti:ea(baie)-eu(tenis de masă)=Deda(baie ....in Mureș!! +tenis de masă)....adica un week-end cu de toate!
              I love table tennis !

Comentariu

ma dau peste cap, imi tai slanina cu bisturiul si promit sa mergem impreuna anul viitor la un turneu in mangalia

Comentariu

Procesare...
                X