Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Donic Traction

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Donic Traction

Poate cineva sa faca o descriere pentru cea mai noua familie de fețe TRACTION de la DONIC? Cu mulțumiri...
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

http://www.frija-tt-shop.de/product_...eit-2011-.html
    poate va ajuta cu ceva
    Bl: Primorac off+
    fh: Tibhar evolution MX-P
    bh: Tibhar evolution MX-P

Comentariu

Nicht!
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Chiar nu a dat nimeni cu "portdrapelul" de la Donic???

Comentariu

am povestit cu cineva care joaca afara unde au ajuns mai iute ca la noi, se pare ca portdrapelul asta e o incercare in termeni de viteza, spin, control si chiar duritatea buretelui de a fi ..... ghiciti ???? da T05FX nu cred ca e nici o mirare incercarea celor de la donic avand in vedere cat de in urma au ramas cu fetele fata de butterfly...
          Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Astazi am dat putin cu Donic traction ms-varianta soft,si am ramas profund impresionat
            joc doar 1-2 ori pe sapt,la nivel de amator,dar totusi,pentru o fata ce se vrea a fi rivalul lui fx,este incredibila,din 20 mingi,nu stiu daca am gresit 3-4 cu ea,mi-a placut de la primele lovituri,are f mult control,spin si viteza potrivita,si un sunet f placut
            Fata era pe un lemn yasaka ma lin extra ofensiv si am probat-o la Viva Sport din sos.Oltenitei.
            Merita incercata,pentru jucatorii ce vor un upgrade .
            Ca duritate mi s-a parut medium-soft,dar ff placuta,cu siguranta o sa fie urmatoarea mea fata
            Lemn:Butterfly Liu Shiwen
            FH: Tenergy 05
            BH: Dignics 05

Comentariu

Da,merit?...

Am jucat de curând cu Donic Traction varianta soft, care spre deosebire de Tenergy 05 Fx,este...mai domestica așa,?n opinia mea...Merge bine la topspin,contre și lovituri drepte,este mai apropiata stilului european de joc decât Tenergy-ul...control mai mult decât suficient,spinul este remarcabil.....ce mai,au dormit ei liniștiți cei de la Donic o mare perioada de timp,dar se vede ca s-au hotar?t sa se ridice și ei în rând cu lumea mare a firmelor ce produc echipamente de pingpong adevarate.?n consecința,am hotar?t sa probez și varianta de top...PRO,cu burețel roz...care sper sa corespunda așteptarilor...

Comentariu

Am gasit pe internet un review pentru fața Donic Traction. Este de pe OOAK Table Tennis Forum și a fost scris de utilizatorul tabesamis. Eu doar l-am tradus.
                Este o fața ușor lipicioasa tunata din fabrica cu burete tare.
                Nu este grea. De fapt, eu nu sunt sigur daca este fața sau din cauza tuningului, dar mi se pare putin siropoasa. I-aș pune taria cam la 35.8 grade???.... nu la fel de tare ca Tenergy, dar nici chiar moale.
                Serva: Are spin suficient pentru a servi, dar nu la fel de mult ca o fața chinezeasca, sau ca Tenergy 05 . Faptul ca nu are așa de mult spin de fapt i-a derutat pe adversarii mei. Nu sunt sigur de ce. Poate ca este lemnul meu de vina. în orice caz servește bine.
                Unghi de aruncare: l-aș clasifica la sub mediu. Puteti loba cele mai multe mingi peste fileu, dar toate loviturile mele de backspin au atins banda fileului, probabil pentru ca în mod normal foloseam o fața lipicioasa, si atunci când obișnuiam sa folosesc Tenergy 05 aceasta avea un unghi de aruncare foarte mare, și ar putea fi din vina mea, dar fața aceasta nu lanseaza mingile ?nalt.
                Loop vs Bloc: Aici este partea la care fața stralucește. Puteti loba, și loba, și loba și loba. Este destul de usor, si atunci când adversarul blocheaza este un avantaj pentru tine.
                Contralobare (Counterloop): Și acesta este într-adevar partea cea mai buna a feței. Este chiar mai usor decât cu fața chinezeasca pe care o foloseam. Este chiar buna, totusi.
                ?mpingere: Nu este prea rapida încât sa nu aveti nici o atingere. Stralucește în acest domeniu? Nu. Dar te va duce la momentul în care fie puteți loba fie puteți contraloba.
                Blocarea: Chiar am crezut ca acesta va fi un domeniu în care aceasta fața va fi grozava, dar as spune ca este doar medie. Nu este oribila, dar nu este grozava. Recunoaștere: blocarea este cea mai rea parte din jocul meu, dar am avut rezultate mai bune cu alte fețe.
                Chopping: Ciudat ... puteți face chop cu aceasta fața. Nu e prea rau. Nu este facuta pentru chopping, spun doar ca poți s-o faci.
                Per Total: Donic Traction MS Pro este o fața foarte buna pentru looping (lobare). Unghiul de aruncare mai mic ma face sa cred ca ar fi buna pe rever pentru un Looper adevarat. Daca as face asta as alege aceasta fața pentru reverul meu. I-as da acesteia un 8 din 10 în special pentru ca deși lobeaza bine, ea nu produce atâta spin cât aș vrea eu de la ea. ?i nu este nimic spectaculos la fața asta în afara de capacitatea sa de lobare (looping).
                DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
                BH: DONIC ALLIGATOR DEF
                FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

Comentariu

Bine...dar a auzit cineva cat sunt de casante? Eu nu vreau sa spun prea multe dar cine a mai avut sau o sa mai detina o sa-si dea cu parerea pt sunt singurele fete la care sare din margine topsheetul fara sa le atingi vreodata.La proba nu se vede la doua saptamani de antrenament e concludent.

Comentariu

Postat în original de Sheshu Vezi post
                    Am gasit pe internet un review pentru fața Donic Traction. Este de pe OOAK Table Tennis Forum și a fost scris de utilizatorul tabesamis. Eu doar l-am tradus.

Este o fața ușor lipicioasa tunata din fabrica cu burete tare.
                    Nu este grea. De fapt, eu nu sunt sigur daca este fața sau din cauza tuningului, dar mi se pare putin siropoasa. I-aș pune taria cam la 35.8 grade???.... nu la fel de tare ca Tenergy, dar nici chiar moale.

Serva: Are spin suficient pentru a servi, dar nu la fel de mult ca o fața chinezeasca, sau ca Tenergy 05 . Faptul ca nu are așa de mult spin de fapt i-a derutat pe adversarii mei. Nu sunt sigur de ce. Poate ca este lemnul meu de vina. în orice caz servește bine.

Unghi de aruncare: l-aș clasifica la sub mediu. Puteti loba cele mai multe mingi peste fileu, dar toate loviturile mele de backspin au atins banda fileului, probabil pentru ca în mod normal foloseam o fața lipicioasa, si atunci când obișnuiam sa folosesc Tenergy 05 aceasta avea un unghi de aruncare foarte mare, și ar putea fi din vina mea, dar fața aceasta nu lanseaza mingile ?nalt.

Loop vs Bloc: Aici este partea la care fața stralucește. Puteti loba, și loba, și loba și loba. Este destul de usor, si atunci când adversarul blocheaza este un avantaj pentru tine.

Contralobare (Counterloop): Și acesta este într-adevar partea cea mai buna a feței. Este chiar mai usor decât cu fața chinezeasca pe care o foloseam. Este chiar buna, totusi.

?mpingere: Nu este prea rapida încât sa nu aveti nici o atingere. Stralucește în acest domeniu? Nu. Dar te va duce la momentul în care fie puteți loba fie puteți contraloba.

Blocarea: Chiar am crezut ca acesta va fi un domeniu în care aceasta fața va fi grozava, dar as spune ca este doar medie. Nu este oribila, dar nu este grozava. Recunoaștere: blocarea este cea mai rea parte din jocul meu, dar am avut rezultate mai bune cu alte fețe.

Chopping: Ciudat ... puteți face chop cu aceasta fața. Nu e prea rau. Nu este facuta pentru chopping, spun doar ca poți s-o faci.

Per Total: Donic Traction MS Pro este o fața foarte buna pentru looping (lobare). Unghiul de aruncare mai mic ma face sa cred ca ar fi buna pe rever pentru un Looper adevarat. Daca as face asta as alege aceasta fața pentru reverul meu. I-as da acesteia un 8 din 10 în special pentru ca deși lobeaza bine, ea nu produce atâta spin cât aș vrea eu de la ea. ?i nu este nimic spectaculos la fața asta în afara de capacitatea sa de lobare (looping).
                    Loop =/= Lob
                    Loop = topspin
                    ---------- Post added 04-Nov-2011 at 01:10 ----------
                    P.S.: Multumiri pentru traducere!
                    www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                    http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

...eu am primit o fata neagra, scrie doar atat pe fata Donic Traction MS si as vrea sa stiu daca e varianta PRO sau SOFT...aaa si buretele are culoarea roz...
                      Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Postat în original de axel Vezi post
                        ...eu am primit o fata neagra, scrie doar atat pe fata Donic Traction MS si as vrea sa stiu daca e varianta PRO sau SOFT...aaa si buretele are culoarea roz...
                        Daca are buretele roz,este MS PRO.

Comentariu

Postat în original de ticu sorin Vezi post
                          Daca are buretele roz,este MS PRO.
                          ...multumesc mult...

Comentariu

Donic traction soft e cam ca donic baracuda sau mai inceata?Sau e mai aproape de rakza soft?
                            Lemne: DHS Hurricane Long W997
                            FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                            BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Am avut eu ocazia sa joc cu Traction soft. Dupa parerea mea, este un fel de omega 4 pro, insa un pic mai moale, burete neporos, foarte afectabila de condens. Spin decent, viteza decenta, nu excelenta, nu ingrozitoare. Lucrul care mi-a placut cel mai mult la ea, este faptul ca desi este soft, dupa parerea mea, contrele, topsinurile si retopsinurile, chiar daca au viteza mare, fata are un dwell time foarte ridicat. Mingia vine cu viteza, sta destul de mult in burete, lucru care iti permite sa pui un capac moale, sau sa dai un retopspin, si se duce acolo unde vrei, cu viteza dorita. Acesta este faptul care m-a uimit. la viteze ridicate, ai un dweel time cum nu am intalnit decat la solcion, iar mingia pleaca cu aceasi viteza ridicata cu care a venit (daca se doreste asta). O fata bune, una peste alta, insa nu cred ca merita banii respectivi. Si inca un aspect, este foarte grea, buretele se ciupeste usor, iar topsheet-ul face mici bule, desi lipirea este perfecta (springfresh)! (greutate similara rakza sau mai mare).

Comentariu

...eu joc pe forehand cu varianta PRO si in afara de greutate nu am ce sa reprosez...are un spin extraordinar, mai ca nu e lipicios, ridic mingea de pe masa cu ea cam la jumat de metru, eu zic ca e peste Baracuda la toate...cat de greutate, asta e daca ne-a trebuit fete gata tensionate ...si inca ceva, are un control foarte bun si zic asta in conditia ca joc cu ea pe Mazunov...RECOMAND

Comentariu

Mersi
                                  Lemne: DHS Hurricane Long W997
                                  FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                                  BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Am jucat și eu cu ambele variante...și pot sa spun ca în general,c.c.scrie producatorul...DONIC adica,este valabil.Varianta MS PRO e cu burete roz și...daca nu ești antrenat,jucat la nivel ridicat,situația nu va fi...roza pt utilizator...Am vazut ca cel puțin la stilul meu de joc,nu prea merge ea bine pe lemnele mai dure,mai rapide,ci pe cele moi,sau mai elastice.
                                    Varianta soft,cu buretele galben este mai maleabila,docila,ușor abordabila...doar daca nu știi sau nu vrei sa joci pingpong,nu te poți înțelege cu ea...Deși pare a fi cam dura pt un...soft...este totuși,dupa lipire,o surpriza placuta pt mulți care au probat-o.
                                    ?n final,nu voi dori sa dau sfaturi,doar menționez,pt a ajuta la lamurirea celor ce ar intenționa sa cumpere TRACTION și ei ca : -daca sunt amatori fara pretenții,potențial,sau calitați deosebite,c.m.bine este sa foloseasca varianta SOFT
                                    -daca sunt de acum jucatori amatori cu calitați deosebite,potențial,mișcari corecte,bine antrenați,atunci pot folosi varianta MS PRO

Comentariu

Procesare...
                                    X