Salut! Imi poate spune cineva de unde pot sa-mi achizitionez o pereche de pantofi sport de acest fel? Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Mizuno Wave Medal
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Mizuno Wave Medal
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
junior- 05.mai.2008
- 65
- Sânpaul, Mureș
- 47
Likes given: 2Likes received: 0
Sau de aici: http://www.prott.cc/shop/Detailed.aspx?d=M03 .FH: DHS Hurricane III Neo | lemn: ANDRO Treiber Z | RPB: BUTTERFLY Tenergy 80
Comentariu
Postat în original de marius_sza Vezi postSau de aici: http://www.prott.cc/shop/Detailed.aspx?d=M03 .Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Eu mi-am luat "Mizuno Wave Drive" din japonia de la Iruiru si scrie clar pe ei "made in china" asa ca... greu se mai gaseste ceva care nu e facut acolo.
Mi se par mai buni la amortizare "Asics Copero" (tot made in china), dar parca Mizuno nu put in asa hal. Pt mine, asta conteaza mult.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postVezi MP si aici: http://www.contra.de/product_info.ph...ave-Medal.html
Multumesc si celorlalti,au contat parerile lorNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
am 2 avertizari
vedeti ca pretul este cel de 89 euro nu 75, si vedetii ca astia s-ar putea sa nu treaca Gift pe colet cum fac asiaticii si sa aveti alte taxe in romaniaLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
ok,merciNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
de fapt, avand in vedere ca suntem in uniunea europeana nu cred ca vor fi taxe suplimentare in romania deci pretul este 89euro + transportLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Am o completare la subiect. Pentru ca traim in secolul acesta sofisticat, trebuie sa luam in considerare ca "Facut in China", nu inseamna neaparat "slab calitativ". Intrebarea completa, pentru a ne situa cat mai aproape de adevar, este "unde este facut in China si pentru cine?"
De multe ori, aceste indicii nu sunt accesibile pentru consumatorul destinatar al produselor slab calitativ, comerciantii facand totul pentru a le "dilua" si a obtine avantaje pe termen scurt.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:17.Procesare...X
Comentariu