Cu scuzele de rigoare,Nistorica Misu se transfera la open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
maestru
- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Postat în original de TAZ Vezi postin atentia organizatorilor,
se poate juca si la amatur si la open SIMULTAN
fara interes de puncte
prin exceptie ,poate ar merge , dar cu dubla taxa de participare, si numai daca sunt multe mese si putini participanti,...
dar si asa daca vor foarte multi , se incurca treaba , si mai bine joaca toti la gramada...
oricum , conducerea , o sa ia decizia cea mai buna ...SUCCESE !Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Avand in vedere ca sunt aruncat fara voia mea in gura leului adica la open,doar conjuctural, eu fiind un amator convins ma intereseaza si pe mine daca se poate juca simultan in ambele concursuri....pentru ca nu prea ma incanta ideea de a bate 160 de km pentru a lua vreo 4 batai de la greii amaturului si apoi sa privesc doar concursul,( cand,sper sa nu fiu lipsit de modestie, as putea avansa lejer pana prin eliminatorii la amatori).Sincer chiar daca pierd vreau sa joc mai mult meciuri.... cu cei buni sau daca valoarea nu imi permite macar cu cei de nivelul meu.bty joo sae hyuk / bty defense 2
victas v20 xiom omega 5 tour
tsp curl p1r feint long 2
Comentariu
Postat în original de adr_ia_n Vezi postAvand in vedere ca sunt aruncat fara voia mea in gura leului adica la open,doar conjuctural, eu fiind un amator convins ma intereseaza si pe mine daca se poate juca simultan in ambele concursuri....pentru ca nu prea ma incanta ideea de a bate 160 de km pentru a lua vreo 4 batai de la greii amaturului si apoi sa privesc doar concursul,( cand,sper sa nu fiu lipsit de modestie, as putea avansa lejer pana prin eliminatorii la amatori).Sincer chiar daca pierd vreau sa joc mai mult meciuri.... cu cei buni sau daca valoarea nu imi permite macar cu cei de nivelul meu.Ultima editare de cornelus3; 22.iul.2011, 01:27.
Comentariu
Se mai inscrie si Ditu Daniel-Onesti_openBLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
Postat în original de ursuleanvasile Vezi postasa fiecare ar vrea , dar cred ca se incurca treburile...
prin exceptie ,poate ar merge , dar cu dubla taxa de participare, si numai daca sunt multe mese si putini participanti,...
dar si asa daca vor foarte multi , se incurca treaba , si mai bine joaca toti la gramada...
oricum , conducerea , o sa ia decizia cea mai buna ...SUCCESE !Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
din Roman la amatori : NASTASE CONSTANTIN......BORCEA VIOREL......UNGUREANU PETRICA......ZANESCU CRISTIAN.....PETENCHI EDMOND.....COROI ANDREI
Comentariu
Tot din Onesti
Palaghita Remus-AmatoriBLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Solutia pntru a juca si la open si la amatori este foarte simpla, dar depinde mult de nr celor interesati de acest lucru.
Problema cea mai mare cu acest sistem este ca in mod evident se vor suprapune meciurile si atunci trebuie sarit peste meciul respectivului, iar daca acest lucru continua din cauza meciurilor nejucate de acesta se va incurca grupa.
Solutia este un mic decalaj intre startul la amatori si cel de la open de 75-90 de minute, timp in care X va juca 3-4 meciuri in grupa sa inferioara la amatori, deci astfel se creaza un buffer si restul meciurilor si din grupa de la amatori si din cea de la open se vor putea disputa fara deviatii mari, dci fara probleme.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
as juca si eu in ambele categorii ... de va fi posibil ... bineinteles prin achitarea unei taxe suplimentareBLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 696
Chiar daca tehnic este posibila, inscrierea simultana la amatori si OPEN creeaza neplaceri celorlalti concurenti si greutati organizatorilor. De asemenea poate crea confuzie privind locul ocupat in turneu.
De aceea, la turneele la care ni s-a solicitat aceasta am acceptat inscrierea ulterioara la turneul OPEN doar daca respectivul concurent a renuntat la turneul de amatori pana la ora inchiderii inscrierilor la OPEN, indiferent de rezultatul obtinut.
Rezultatul inregistrat la amatori a fost anulat.
Comentariu
Anunt important !
In urma discutiilor cu organizatorii, s-au facut urmatoarele modificari:
Turneul Open va incepe la ora 11.30, participantii vor fi prezenti pentru confirmare cel tarziu la ora 11.00;
Jucatorii de la categoria Amatori care vor sa joace si la Open vor achita 35+15 ron, in final va fi inregistrat rezultatul cel mai bun;
Jucatorii care au promovat la Open dar vor sa participe si la Amatori vor achita 35+15 ron, dar vor juca doar in grupele inferioare, fara a influenta rezultatele;
La Amatori (si copii) ramane cum am stabilit, 09.30 - ora limita pentru confirmarea inscrierii, 10.00 - ora inceperii turneului.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postAnunt important !
In urma discutiilor cu organizatorii, s-au facut urmatoarele modificari:
Turneul Open va incepe la ora 11.30, participantii vor fi prezenti pentru confirmare cel tarziu la ora 11.00;
Jucatorii de la categoria Amatori care vor sa joace si la Open vor achita 35+15 ron, in final va fi inregistrat rezultatul cel mai bun;
Jucatorii care au promovat la Open dar vor sa participe si la Amatori vor achita 35+15 ron, dar vor juca doar in grupele inferioare, fara a influenta rezultatele;
profit de oportunitate si ma inscriu la ambele competitii: Ursescu Iuliu la amatori+open
edited:
Exista Ursescu Iulian - Rădăuți si Ursescu Iuliu - Suceava in clasament; vreo legatura, ceva, intre cele doua nume?Ultima editare de FlorinBN; 22.iul.2011, 13:33.Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 980Likes received: 1514
Palaghita Remus-poz 170-Onesti vrea si A si O
Florine,fa tu toate inscrierile si modificarile pe prima pagina ,eu tre sa rezolv niste probleme si nu o sa intru pe net decat seara.Daca se iveste ceva da telof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Postat în original de ciprian constantinovici Vezi postas juca si eu in ambele categorii ... de va fi posibil ... bineinteles prin achitarea unei taxe suplimentareBLADE: NITTAKU SEPTEAR
Comentariu
Nu i-am vazut pe prima pagina:
Postat în original de hurjui dorel Vezi postdin fratauti:
hurjui dorel-amatori 189
hurjui dorel jr-amatori si la copii 296
Chiriac Dan - Botoșani - amatori / jucator nou.
Comentariu
Din Botoșani la amatori:
1011.Bostan Bianca
1446.Bostan Luiza
1937.Sumanaru Mariana
1467.Gavriliuc Eduard
1696.Bogza Gabriel
nou.Vacareanu Cerasela
nou.Andries Bianca
nou.Rotaru Anastasia
Din ce am discutat cu domnul profesor Volodea Ivan,o parte din ei vor participa si la concursul de copii.Vor mai veni si alti copii care vor fi insrisi in ziua concursului.
Comentariu
Tarpan Stefan se transfera la OPEN , nu mai joc la amatori fiindca vreau sa plec mai repedeBlade:O chinezarie
FH:TG2 (No 19)
BH:Super Anti
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Daca sa hotarat participarea atat la A+O ,cei care au optat in acest fel trebuie sa renute la A la inceperea openului,
din acest motiv ar trebui asteptat terminarea grupelor inferiore A.
Atunci nu se mai creaza dubluri de meciuri ,exact cum s-a procedat la Buc. Top Arena.
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Postat în original de TAZ Vezi posteee dragi colegi amatoristi, am reusit ceva ptr voi, asa ca astept bereaaaaaa;
iordachi adrian si vlase ciprian - adjud - A + O = LOVEBLADE: NITTAKU SEPTEAR
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:51.Procesare...X
Comentariu