Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimb Xiom Vega Europe max rosie

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Schimb Xiom Vega Europe max rosie

Schimb Vega Europe max rosie cu Vega Asia/Pro, Omega Asia/Pro, Rakza 7, T05 (in functie de stare mai pun eu diferenta) sau Baracuda; prefer sa fie rosie max

Fata am luat-o de la adicristian din Arad si am jucat cu ea cateva antrenamente (http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ga+europe)...o dau pt ca pe FH vreau ceva cu burete mai tare.

George - 0722560651

am eu baracuda care e prea tare pentru mine. e rosie, nu stiu daca e max, e ciupita putin pe margine (asa am luat-o insa nu afecteaza la joc) dar nu e jucata mult timp si inca tine foarte bine; dimensiunile sunt 156x147, cred ca a fost taiata chiar pe xiom strato, cum vad si al tine in semnatura....asa ca daca te intereseaza ne putem vedea la top tenis sa o vezi
    nitaku septear
    Joola Energy

Comentariu

sunt de acord si sa o vand...70 lei , livrare personala in București

Comentariu

Mai am o Vega Europe max neagra care are buretele cu cateva ciupituri si pt ca a fost data cu speedglue cand o scoti de pe lemn are o tenta de curbura insa pe lemn si la joc nu are nici o problema...pe asta o schimb tot cu o Baracuda max eventual

Comentariu

schimb doar cu Vega Pro, eventual cumpar Vega Pro max si vand Vega Europa max (rosie si neagra)
          Ultima editare de george.c; 14.iul.2011, 23:28.

Comentariu

Procesare...
          X