Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Reparatii lemne rupte

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Reparatii lemne rupte

De astazi avem si la CONSTANTA un "atelier" si un meserias in repararea lemnelor rupte -total sau partial- sau a lemnelor lovite, ciobite, etc.
    Numele meseriasului este ION Emil sau "Nea Emil" si poate fi contactat la numarul de telefon :0727-687726. Deci cine doreste sa-si repare lemnul sa sune la numarul afisat si sa discute personal cu nea Emil. Momentan am postat eu acest anunt din cauza faptului ca meseriasul nostru nu are inca o conexiune la internet; cat despre pretul de reparatie il discutati la telefon cu el, probabil o sa fie la fel ca cel practicat deja in cealalta parte a tarii de un coleg de forum. Personal mi-am reparat la el lemnul rupt in doua si sunt extrem de multumit. Nici nu a luat, nici nu a pierdut in greutate in urma "interventiei chirurgicale" si abia daca se cunoaste locul unde s-a rupt. Va recomand cu incredere
    LEMN Andro TP Ligna
    - Tenergy 64
    - Tenergy 05fx

Personal mi-am reparat la el lemnul rupt in doua si sunt extrem de multumit. Nici nu a luat, nici nu a pierdut in greutate in urma "interventiei chirurgicale" si abia daca se cunoaste locul unde s-a rupt. Va recomand cu incredere
    Nu trebuie sa se cunoasca de fel locul unde a fost rupt......nu "abea daca se cunoaste",deoarece se dau praselele jos apoi se inlatura cate un strat de lemn de pe fiecare parte(numai pana dupa locul rupturii) apoi se lipesc 2 straturi de coala de lemn astfel incat sa acopere ceea ce s-a inlaturat,se decupeaza,finiseaza.Apoi le lipesc la loc praselele.In mare cam asta ar fi operatiunea.Din acest motiv lemnul nu ia greutate in plus.
    Spor la reparatii.
    Blade: Bty Primorac Carbon off+
    Bh:Tenergy 80 fx
    Fh:Tenergy 80 fx

Comentariu

Daca asa se face, nu te contrazic, sunt de acord cu tine. Teoretic stie toata lumea cum se face insa practica ne omoara. Chiar nu ma intereseaza ce i-a facut si cum l-a facut. lemnul e la fel si merge brici....
      LEMN Andro TP Ligna
      - Tenergy 64
      - Tenergy 05fx

Comentariu

va sal pe toti ! e f bine ca mai este cineva pasionat de repararea lemnelor rupte si daca o face bine atunci inseamna ca puteti sa dati cu lemnele de masa sau de podea ca sa traiasca si mesterii care se ocupa de astfel de reparatii inclusiv eu !! il felicit pe colegul de forum de aceasta initiativa si va doresc succes in activitate cu respect danut pop sau dan universal !! zis alehandro!!
        ---------- Post added 16-Jul-2011 at 00:54 ----------
        in legatura cu ce a zis colegul zoki treaba este cam asa !! un lemn rupt de la maner adica de la parte unde se termina manerul si incepe lama ori ce reparatie in afara de a schimba una sau ambele feta de placaj sau furnir e imposibil sa nu se cunoasca chiar daca este doar o linie continua mascata de fata din cauciuc !!
        DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Prasele???
          Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
          "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

ce vrei sa zici cu prasele,,, ca nu te inteleg!!
            DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

E normal sa nu intelegi,pentru ca nu exista cuvantul asta!
              "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

DEX :

PL?SE?, plasele, s. f. 1. Fiecare dintre cele doua parți de metal, de os, de lemn etc. care acopera mânerul unui cuțit, al unui briceag, al unui pumnal etc.; p. ext. mâner. 2. (Neobișnuit) Șild. [Var.: prase? s. f.] – Plasa1 + suf. -ea.
                2. (Neobișnuit) Șild. [Var.: prase? s. f.]

Comentariu

Adica ,ai vrut sa spui `plasele`,si ai dat repede fuga la DEX sa gasesti o scapare...si `de fel`,adica ai vrut sa zici `deloc` sau `de loc`? Sa nu mai gresesc,d-le profesor!

Comentariu

Haideti sa vb de lemne rupte si cum sa le reparam nu despre limba romana sau dictionare. Consider o mica rautate sa-i atragi atentia unui coleg de forum doar pt atat.
                    LEMN Andro TP Ligna
                    - Tenergy 64
                    - Tenergy 05fx

Comentariu

Postat în original de jhon Vezi post
                      Adica ,ai vrut sa spui `plasele`,si ai dat repede fuga la DEX sa gasesti o scapare...si `de fel`,adica ai vrut sa zici `deloc` sau `de loc`? Sa nu mai gresesc,d-le profesor!
                      mare inspector esti tu.......poate vre-un supervizor.

Comentariu

oricum pt toti cei implicati in acest topic eu va spun clar ca reparatie fara urme! este imposibil cand o sa vad asa ceva ma plec in fata celui ce poate sa faca asta ! deocamdata reparetiile facute de mine sunt ff apreciate de cei la care le-am reparat lemnele !! chiar daca se mai vad cateva urme!!

Comentariu

Procesare...
                        X