Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Manual de tenis de masa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Manual de tenis de masa

Am o sala de tenis de masă si am de gand sa predau cateva lectii pt incepatori.Intrebare: unde pot gasi un manual de tenis de masă? si...cam ce tarif sa le cer /luna. Durata unui antrenament este de 1,5 h....
    Astept sugestiile voastre.
    Nou in Cluj-Napoca!
    CLUB TENIS DE MASA
    IN CENTRU
    Str. Avram Iancu, nr.50
    CONDITII DEOSEBITE
    ORAR: L-D :9-21
    Veniti la noi pentru un ping-pong
    de ***** !
    Info si rezervari la tel: 0742078279
    0743734639

Uite aici un titlu:

NICOLAE ANGELESCU - Tenis de masa
    Editura Sport-Turism, București, 1977.

Este o carte utila din care cu totii avem cate ceva de invatat. O gasesti probabil in orice biblioteca publica ...Succes !

Comentariu

2 manuale gratuite in limba engleza:

http://www.usatt.org/organization/instructors_guide.pdfhttp://www.newgy.com/Products/trainingmanual.asp

Al doilea e legat de robotii Newgy, dar oricum are destule informatii utile si tehnici de antrenament.

Comentariu

salut

sint un amatour de tenis de masă si daca vrei sa aflii ceva despre acest sport sa ma contactezi.Ma cheama Toth Laszlo si sint intre primii din tara la amatour si daca ne intelegem poate sa si organizam niste concursuri.Telefonul meu este 0745-369477(am fost si legitimat acum 15 ani la un club de performanta)

Comentariu

E o mare raspundere sa predai lectii de tenis unor incepatori, mai ales pe baza unor manuale . In poze sunt doar pozitii intermediare si se pot trage concluzii gresite. De asemenea explicatiile pot fi rau interpretate.

NU VA JUCATI !!! Puteti crea obiceiuri proaste care se corecteaza foarte greu. ANGAJATI UN ANTRENOR !
          Blade DHS PG 2
          FH: DHS Hurricane 3
          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

de acord cu tine, vali ! nu poti sa dai lectii doar dupa ureche(manual), fara sa fi fost jucator ! chiar si daca urmezi cursurile de antrenori, tot este ciudat sa devii dascal pentru viitori jucatori, daca tu nu ai practicat acest sport!... in alte sporturi mai treaca-mearga, dar acolo unde trebuie sa dai lectii practice(tenis masa/camp) si nici tu ca antrenor nu le ai insusite, cum sa ii mai inveti pe bietii copii ?
            Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

si eu vreau sa deskid un club de tenis de masă...
              in scop comunitar...
              nu sunt un jucator ff bun caci nu mai stiu mai nimic din ceea ce stiam candva.. doar experienta si imi stiu defectele
              ma gandesc la suma de 50 pe luna (ron..) ar din bani stransi in primele luni 70% se duc in contul pentru un robot...
              am inceput sa strang materiale si voi mai strange...
              acum nush daca sa spun ca fac bine sau fac rau..astept si parerea dvs
              insa miau promis ca ma vor ajuta 2 oameni care practica acest sport de o viata...
              iar cat depsre copii `mi voi stabili de la inceput o clauza si sa le spun la parinti cam cum sta treaba...
              D09C - Mizutani ZLC - D09C

Comentariu

Mai Musca ,nici eu nu sunt un jucator bun,totusi ma gandeam ca mai de folos acum este un curs de limba romana. Pt. astia mici si....pt.tine.
                p.S. Miau, se scrie cu doi ,, I ,,

Comentariu

Lasa-l dom'le ca aici e forum de tenis de masă, nu de limba :P Mii-iiau
                  Lemn- Bty Viscaria
                  FH - TENERGY 05
                  BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de prafonsky
                    Mai Musca, .......,
                    Aici faci misto, sau nici tu nu stii cum se scrie?
                    ... ca daca vrei sa faci biza puteai spune ca se scrie cu doi "P" ...
                    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
                      Postat în original de prafonsky
                      Mai Musca, .......,
                      Aici faci misto, sau nici tu nu stii cum se scrie?
                      ... ca daca vrei sa faci biza puteai spune ca se scrie cu doi "P" ...
                      face misto ca nu e jucator bun, nu ca nu stie cum se scrie...

Comentariu

Miiiiau !! asa se scrie!! cu PATRU de i !! Nimic nu stiti!... si sigur fara cratima! (semn grafic de despartire a cuvintelor in silabe, -, liniuta, pentru "cunoscatori"!) )

macar sa dam dovada de cunostinte gramaticale, caci cu topspinul e mai greu !

cele bune tuturor!

si hai sa fim mai buni! ...
                        Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Mai baieti, astea-s sageti Cupidon-ale
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Pacat nu prea pot scrie corect pe net... prea multe discutii... o fi si varsta dar inainte sa comentati aiurea, la nodul din papura ar fi trebuit sa, va stabiliti si sfarsitul
                            Pe fiecare forum e unu care debia asteapta o greseala cat de mica, pentru a "penaliza" pe cel in cauza
                            Ma scuzati ca nu va bag in seama apropo-urile poate asa-s eu mai nesimtit, insa am si performante pe plan intelectual ciudat una dintre ele tine de un eseu, si aparitia intr-o carte de creatii ale elevilor...
                            Inainte sa vorbiti, ar mai trebui sa fie si o mica retinere, daca nu mai mare, caci poate nu totdeauna aveti dreptate, la fel cum si mingile care par imposibil de scos....mai revin pe masa
                            In fine, O sarbatoare pascala cat mai fericita alaturi de cei dragi, si cat mai multe performante pe plan sportiv....
                            ===================================== later edit
                            prin acel "voi" si modul de vorbire la persoana a II-a plural, nu ma refeream decat la useru in cauza al carui nick nici nu lam retinut...ma scuzi
                            Ne bagam la un curs de romana?:>
                            defapt eu fac tenis de masă si tu romana...poate poate reusesti sa ajungi la performanta sa tin de parerea ta in calitate de nuj ce profesor model dar pana atunci vezi ca in dreapta sus..e un mic X (vorba aia x marks the spot) vezi ce face....
                            D09C - Mizutani ZLC - D09C

Comentariu

Ce naiba!Alta treaba nu aveti?!Sunt si forumuri de literatura si lingvistica asa ca daca doriti sa va etalati cunostintele in domeniu ce mai asteptati?Nu toata lumea are timp sau probabil din neatentie mai apare cate o greseala dar imedita sare cate unu ca si cleanu(peste rapitor de apa dulce) si o ia la "rumegat" de parca ar fi fara greseala.

Comentariu

Adevarul este ca Prafonsky a aruncat nitel "praf" dar dupa aia nu a mai spus nimic. Ceilalti au preluat si dezvoltat subiectul! Deseara este invierea Domnului asa ca sa ne iubim cu bune si cu rele
                                Lemn- Bty Viscaria
                                FH - TENERGY 05
                                BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                X