Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

cel mai bun!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• cel mai bun!

dupa parerea voastra cine este cel mai bun jocator de tenis de masă ?

...daca nu ma insel cred ca e Chuck Norris ...dar acum serios eu cred ca fiecare jucator are un stil aparte si care atrage automat sau nu fani, sunt jucatori defensivi de mare clasa, sunt la fel jucatori ofensivi etraordinari, sunt "allround"-eri extraordinari (dar putini)...un exemplu viu e si finala de la Marocc...Saive vs Samsonov...Samsonov a facut antrenament cu Saive, la 41 de ani e normal sa nu mai faci fata in primul rand fizic la jucatori mai tineri,(bineinteles la acest nivel) cu toate astea Saive a fost si va ramane un mare jucator chiar daca refuza sa se retraga si ca urmare ia bataie mai multa decat la tinerete...drept urmare daca te intereseaza sa vezi niste nume in fata caruia sunt niste numere, uite-te pe clasamentul mondial...
    Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Cum cine-i cel mai bun?? Eu, desigur!!
      Marc Barbu

Comentariu

Pai, clasamentul spune clar:
        Alex Ciobanu e cel mai bun!

Comentariu

zhang zike!este jucatorul viitorului!si daq saive este un exemplu de jukator...

Postat în original de marcbarbu Vezi post
          Cum cine-i cel mai bun?? Eu, desigur!!
          Cu toata stima.am vazut meciul cu samsonov..este mai mult amuzant,dkt competitiv.cred k ar trebui sa fim kt se poate de realisti.chinezii fac legea!si la cel mai bun juktor ar trebui sa luam în kalcul locul în clasament,nu faptul k unii joaca la 50 de ani,fakand figuratie!va salut!
          tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Colega,la fel ca si in alte discipline sportive,e foarte greu de stabilit acest lucru pentru ca au fost si sunt jucatori foarte buni de tenis de masă!Ar trebui specificat ,macar,un element pe baza caruia sa se faca aceasta clasificare si atunci lucrurile se vor simplifica!De la tenisul de masa "artistic" al anilor '60,la anii '80 cu plusul adus de tehnologia japoneza si chineza,si,mai apoi,cu cea europeana,tenisul de masa a cunoscut o dezvoltare si o ridicare a nivelului de exprimare foarte mare.Dovada cea mai concludenta este influenta materialului sportiv,al "sculei" de baza(paleta),asupra performantei jucatorilor.Eu inclin sa cred ca Waldner a fost si va ramane cel mai bun ,chiar si numai pentru longevitatea carierei sale in varful piramidei mondiale!
            I love table tennis !

Comentariu

Eu cred ca in top all-time, Chuck Norris e doar pe locul 2.
              Clasamentul dupa mine:
              1. Bruce Lee (l-am vazut jucand cu Nunchaku; de mentionat ca nu avea Tenergy pe manere, juca cu lemnul gol:
              )
              2. Chuck Norris (default, doar pentru ca-l cheama Chuck Norris)
              3. G. Durdun (pentru ca il mai arunca pe rechin din acvariu)
              4. J.O. Waldner (primul sub podium, pentru jocul deosebit de tehnic si longevitate)
              5. Cativa chinezi la pachet (pentru ca n-ai cum sa-i ignori, orice clasamant ai face in sportul asta)
              ...
              6.000.000 Eu (pentru ca pana acum n-au reusit sa ma bata decat 5.999.999 de jucatori. Adica aproximativ oricine are o paleta).
              Joc oricand cu oricine.
              Nu ma intristez cand e 11-0 pt. adversar, ma bucur ca am jucat cu unu' mai bun.
              paleta: TBS & Baracuda 2,0 / Baracuda 2,0
              nivel: petarda spre pocnitoare

Comentariu

Postat în original de ma long Vezi post
                Cu toata stima.am vazut meciul cu samsonov..este mai mult amuzant,dkt competitiv.cred k ar trebui sa fim kt se poate de realisti.chinezii fac legea!si la cel mai bun juktor ar trebui sa luam în kalcul locul în clasament,nu faptul k unii joaca la 50 de ani,fakand figuratie!va salut!
                ...incercam doar sa-i explic oamenilor ca tine ca sunt trei mari categorii de jucatori : mari sperante al viitorului, vedetele prezentului, si gloriile trecutului si ca nu este moral corect sa-i pui in aceeasi oala...
                Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Postat în original de ma long Vezi post
                  Las la o parte limbajul si ortografia de mirc.... pe langa altele asta spune ceva si despre respectul fata de altii. Nu cred ca Saive a ajuns in finala facand figuratie, sau Creanga a castigat turneul celor 12 _doar_ pentru ca lipsea Timo. Insa este cat se poate de scuzabila aceasta atitudine prin avantul si nerabdarea date de tinerete
                  TB ZLF & T05/T05FX

Comentariu

cu toata stima,mi-am

Postat în original de macocco Vezi post
                    Las la o parte limbajul si ortografia de mirc.... pe langa altele asta spune ceva si despre respectul fata de altii. Nu cred ca Saive a ajuns in finala facand figuratie, sau Creanga a castigat turneul celor 12 _doar_ pentru ca lipsea Timo. Insa este cat se poate de scuzabila aceasta atitudine prin avantul si nerabdarea date de tinerete
                    expus punctul de vedere!eu nu am vrut sa ofensez pe nimeni!si eu nu cred ca am facut vreun comentariu la adresa dumneavoastra!
                    tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Deci daca joci finala de campionat cu Samsonov se cheama ca faci figuratie? In acest caz le urez jucatorilor romani profesionisti un calduros: Sa fiti figuranti!
                      Blade-Darker speed 90
                      Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                      Bh- Testing

Comentariu

Totusi...sa ne dam cu parerea....la subiectul topicului.

Eu cred ca J.O. Waldner poate fi considerat cel mai bun(momentan).Datorita multor aspecte,insa voi enumera 3 dintre cele mai insemnate:
                        1.Longevitate in acest sport intre primii jucatori in clasamentul mondial(ceea ce este intr-adevar un lucru deosebit la un nivel inalt de performanta).
                        2.Spectaculozitate a jocului(Waldner a avut unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase stiluri de joc din toate timpurile).
                        3.Are un palmares extrem de greu de egalat(titluri de renume).
                        Blade: Bty Primorac Carbon off+
                        Bh:Tenergy 80 fx
                        Fh:Tenergy 80 fx

Comentariu

La Waldner in palmares lipseste un capitol intreg... antrenoriatul. Nu a pasat mai departe cunostintele acumulate. Daca ne uitam la chinezi... Liu Guoliang este antrenorul principal al nationalei de baieti, Kong Linghui e la fete, Jiang JiaLiang si Guo Yuehua inaintea lor... numai campioni mondiali, care au predat stafeta mai departe.
                          Mai sunt si altii care au grand slam(Kong, Liu...).
                          TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Comentariu

waldner a declarat ca va antrena cand se va retrage, inca nu s-a retras! L-a batut cand era tanar pe Guoliang, i-a batut si elevii, e nr. 1 si asa va ramane!
                            Blade-Darker speed 90
                            Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                            Bh- Testing

Comentariu

mda... nu s-a retras inca... doar nu mai joaca in pro tour-uri... sau la campionatul mondial...
                              Guoliang antrena si cand era jucator... si l-a batut si el pe Waldner, nu e ca si cum Waldner ar fi dominat total...
                              TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Comentariu

Intotdeauna in stabilirea clasamentelor generale(pe o perioada mai mare de timp)un factor determinant in alegerea "primului" clasat este valoarea urmatorilor clasati.Au fost situatii cand cel dintai a fost un castigator de conjunctura,pentru ca nu erau altii mai buni in acea perioada,asa cum au fost perioade cand au fost 2-3 sportivi de exceptie care s-au batut pentru a deveni "primul".Deci,Waldner a fost primul si pentru ca au existat ceilalti foarte buni in "spatele" sau atatia ani,gata sa-l dea jos de pe "piedestal".Cu cat Waldner mai suferea cate o infrangere la unul din rivalii lui traditionali,cu atat valoarea victoriilor sale la competitiile importante devenea mult mai insemnata,pentru ca ,a lui ,nu a fost o dominatie lejera,din oficiu,ci una muncita si sudata cu greu!Exemplele pot continua si in alte sporturi:Pele-Beckembauer-Cruyf,Nastase-Borg-Vilas:Agassi-Sampras-McEnroe sau Federer-Nadal-Djokovic.Sigur,intervine oricand si aspectul legat de perioada si de varsta fiecaruia la un moment dat.
                                I love table tennis !

Comentariu

Fara indoiala, valoarea tenisului de masa a crescut de la an la an, datorita experiantei acumulate si progresului tehnologic. Si, daca i-am pune fata in fata pe campionul 2011 si campionul 1930 meciul ar fi fara miza.
                                  Totusi, am putea folosi ca mijloc de comparatie perioada cat mai lunga in care fiecare a fost lider si autoritatea cu care s-a detasat de ceilalti parteneri.
                                  Tinand cont de acest aspect, as vota pentru Victor Barna si Angelica Rozeanu, campioni incontestabili ai vremii lor.
                                  Pentru a nu cadea in capcana unor clasamente distorsionate, in fiecare sport au fost selectati cei mai reprezentativi sportivi.
                                  ITTF are propriul "Hall of fame", din care putem alege jucatorul care ne place cel mai mult.
                                  Printre ei regasim cu placere si numele marilor noastre campioane!

http://www.ittf.com/museum/Hof/index.html

Comentariu

Am studiat ITTF Hall of Fame si m-am uitat la Waldner si la Ma Lin, dintre barbati.
                                    Vedeti aici paginile lor din Wikipedia, cu lista desfasurata a titlurilor fiecaruia:

Ma LinJO Waldner

Probabil ca, dintre femei, Guo Yue este printre cele mai valoroase jucatoare.

Am notat jucatori din epoca fetelor cu burete, intrucat:
                                    1. mai poti gasi filme cu ei in actiune
                                    2. jocul si stilul inainte de burete si fete "intoarse" erau mult prea diferite de ceea ce se joaca astazi

Dintre cei din epoca fara burete, probabil ca Victor Barna si Angelica Rozeanu sunt cei mai buni.
                                    Ultima editare de grasomega; 11.aug.2011, 10:04.
                                    Blog de tenis de masă

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
                                      Am studiat ITTF Hall of Fame si m-am uitat la Waldner si la Ma Lin, dintre barbati.
                                      Vedeti aici paginile lor din Wikipedia, cu lista desfasurata a titlurilor fiecaruia:

Ma LinJO Waldner
                                      probabil cei mai talentati si creativi jucatori din toate timpurile
                                      Blade: Viscaria
                                      FH: Tenergy05
                                      BH: Tenergy05

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post

Ma LinJO Waldner

Probabil ca, dintre femei, Guo Yue este printre cele mai valoroase jucatoare.

Am notat jucatori din epoca fetelor cu burete, intrucat:
                                        1. mai poti gasi filme cu ei in actiune
                                        2. jocul si stilul inainte de burete si fete "intoarse" erau mult prea diferite de ceea ce se joaca astazi

Dintre cei din epoca fara burete, probabil ca Victor Barna si Angelica Rozeanu sunt cei mai buni.
                                        Si cativa ierbari din amatur )
                                        Blade:O chinezarie
                                        FH:TG2 (No 19)
                                        BH:Super Anti

Comentariu

Eu cred ca tot Forrest Gump ramane cel mai bun ...

"Tu, care n'ai vazut lampa, cu lampa ce ai sa vezi !!?"

Comentariu

acum zhang jike de departe si joaca si cu priza europeana!!!!!!!!!!!
                                            ---------- Post added 26-Nov-2011 at 18:09 ----------
                                            la fete guo yue!!!!!!!!

Comentariu

Postat în original de straja
                                              acum zhang jike de departe si joaca si cu priza europeana!!!!!!!!!!!

---------- Post added 26-Nov-2011 at 18:09 ----------

la fete guo yue!!!!!!!!
                                              de ce tipi?
                                              Marc Barbu

Comentariu

clasamentul vb de la sine!
                                                tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Sa se auda

Comentariu

Procesare...
                                                  X