Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BTY Amultar - trebuie lacuit?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BTY Amultar - trebuie lacuit?

Salutare tuturor.
    Un prieten si-a luat un Amultart, si nu stie exact ce sa faca: trebuie lacuit sau nu e cazul? Va lipi pe el Tenergy, cu adeziv XIOM I-Bond. Eventual cei care au lemnul asta, pot spune cum il folosesc (lacuit sau nu) si cu ce rezultat.
    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Salut! Amultart este gros pentru ca are in mare parte lemn Hinoki in el si asta ai ofera un control deosebit... Si din cauza asta nu rebuie neaparat lacuit, si chiar daca o faci trebuie foarte fin facut... Eu la m lipit cu Stiga BTG si a venit foarte frumos jos, si lemnul meu este nou... tu faci cum vrei...

Comentariu

Pentru cei care dezlipesc frecvent fetele nu este necesar ,dar daca ai de gand sati mai mult timp fata lipita atunci nu strica un strat foarte subtire de lac .

Comentariu

Postat în original de Antal Denes Vezi post
        Pentru cei care dezlipesc frecvent fetele nu este necesar ,dar daca ai de gand sati mai mult timp fata lipita atunci nu strica un strat foarte subtire de lac .
        Nu e invers? Daca dezlipeste frecvent, nu sunt mai mari sanse se dezlipeasca cu tot cu aschii din lemn? Si nu e mai necesara in cazul asta protectia lemnului impotriva apei din lipici?
        Oricum, Hinoki-ul e destul de rezistent, nu prea e nevoie de lac. Dar pt. orice eventualitate, un strat subtire nu afecteaza jocul.
        Ultima editare de RBlade; 23.iul.2011, 16:38. Motiv: am scris "ne" in loc de "nu"
        www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
        http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Eu raman la parerea ca cu cat se usuca mai mult si apa dispare este mai greu de dezlipit,asta depinde si cate straturi de lipici foloseste fiecare.

Comentariu

Parerea mea este ca se dezlipesc mai usor fetele de pe un lemn lacuit.
            www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
            http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Sunt foarte de acord .

Comentariu

OK. Ceatza completa )
                In primul rand, multumesc pentru comentarii.
                Nu eu am lemnul asta, e un preiten.
                Eu am lacuit un alt lemn: Dotec Carbon (cel din semnatura cu care joc inainte). Ceea ce pot spune e ca intr-adevar, daca e lacuit se dezlipeste mai usor. Pe de alta parte, se lipeste putin mai greu. Lacuirea am facut-o la primul lemn. La al doilea (tot Dotec Crabon) nu am mai folosit lac. Si nu am avut nici un fel de problema la dezlipire. Nu s-a exfoliat deloc. E drept, am dezlipit cu atentie.
                Intrebarea din topic, e cu 'dedicatie' pentru Amultart.
                Multunesc

Comentariu

Amultart este lemn nou, este tratat special pentru a rezista lipirii cu adeziv pe baza de apa.
                  Nu trebuie lac. Daca, totusi, ai nevoie, am eu lac TSP.
                  TsE

Comentariu

Procesare...
                  X