Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ÎNCHIS
Vand paleta Cornilleau 700 Pro cu fete Kokutaku Blutenkirsche 868 (URGENT)
Vand paleta Cornilleau 700 Pro cu fete Kokutaku Blutenkirsche 868 cumparate separat si lipite de mine. Paleta a fost luata acum o luna de la Decathlon, este in stare excelenta, folosita foarte putin, fetele au mai putin de 3 saptamani de cand au fost inlocuite cu cele originale.
Paleta se vinde doar intreaga la pretul de 140 RONusor negociabil impreuna cu o husa gold cup bonus.
Anunt valabil doar pt București, predare personala in zonele Ghencea, Dr. Taberei, Militari, Crangasi.
eu iti spun de pe-acum...nu-ti fa iluzii ca-i sa vinzi asa ceva aici, mai ales la pret mare ... lemnul e hobby ( pe forum sunt lemne profi noi la 40 lei ) iar o pereche de kokutaku 868 noi o iei de la chinezi cu vreo 45 de lei...paleta arata ok dar nu stiu cine s-ar impaca cu un lemn hobby si fete chinezesti grele si lipicioase...
paleta este destul de buna (pt hobby la fel cum ai zis si tu), nu se compara cu tenergy sau mai stiu eu ce dar nici nu o poti compara cu cele din comert. Si inca o chestie pe care banuiesc ca toata lumea o stie ca alegerea paletei se face si in functie de stiul de joc, de ex cineva poate sa joace f bine cu tenergy, alt jucator e posibil sa nu se inteleaga deloc cu fetele astea. Cat despre pret am zis clar ca e negociabil mai ales ca ma grabesc sa o vand. ---------- Post added 01-Aug-2011 at 12:20 ---------- pret nou 120 RON negociabil se vinde cat mai repede cu putinta. fac discount si mai mare
pret nou 100 ron negociabil !!! ---------- Post added 03-Aug-2011 at 12:16 ---------- super oferta! 80 ron negociabil ultimul pret ---------- Post added 03-Aug-2011 at 23:29 ---------- se inchide topicul, multumesc tenisdemasa.ro pt gazduire! paleta se scoate la joc, anuntul ramane valabil pt 60 RON pret FIX. cine doreste contact me! ---------- Post added 03-Aug-2011 at 23:30 ---------- nu ratati oferta, paleta este chiar excelenta pt banii astia, nu se compara cu cele din comert.
Comentariu