Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
I-am batut pe castraveti laAlbena!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
ALEXANRU a reusit rezultate de valoare la acest concurs.
A invins pe KONSTANTIV PARAPANOV, KIRIL POPOV,MILEN YORDANOV, EVGHENIE GRUZDOV
DUBLU TOMA FLORIN /CALAUZ ADRIAN LOC 1 50 59 ani.
loc 3 CALAUZ ADRIAN 50 59 ani
loc 4 TOMA FLORIN 50 59 ani.
Aceasta categorie de varsta a avut jucatori puternici din RUSIA iar in final a castigat un jucator fffff tare din MOLDOVA.
loc 4 categoria 40 49 ani dublu CONSTANTIN GICA / POPA MIHAI.
Mentiune speciala FELICITARI GICA CONSTANTIN pt. jocul practicat mai ales cu PETKO GABROVSKI.
Tocmai ce am vazut finala pe mytabletennis... se auzeau numai comentariile romanilor...f frumos, Alex a avut si sansa dar in orice caz felicitari pentru modul exemplar cum a luptat...pe rever i-au intrat mingi de senzatie cu forehand-ul parca a ratat mingi ceva mai usoare...una peste alta este un rezultat extraordinar...inca odata felicitari Alex si speram sa confirmi si la alte turnee pentru ca talent este...Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
dati-mi si mie linkul cu finala castigata de al.cazacu...multumesctibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
in tricou rosu am aflat cine este dar mai este un baiat in tricou galben.e cumva manescu cel care a fost eliminat de tata(sau bunicul) lui stoyanov?
frumos meci....pacat ca nu a luat un set adunat in 3......0-3 fara drept de apel.....mai joaca si prin superliga.....apropo cei care au pus meciul pe you tube l-au botezat cu un nume de turc....norocul lui......ca nu poate fi vazuta partida decat din intamplare.nu-i nimic capul sus manescule!!!!!!
Comentariu
bai sportcoame iar te iei de mine si de fratele meu mikisor? in primul rand batranelul ala este un superjucator care te batea si pe tine si in al doilea rand avea chelie nu par alb ca mine.una peste alta cam ai dreptate si tu si leu.....jucator de superliga sa-l bata un old boys?
Comentariu
pe de alta parte trebuie tinut cont si ca manescu este N 14siceva in Romania, tu fiind inaintea lui in clasament...si eu care credeam ca acest clasament nu este concludent????!!!!!......
el in superliga joaca sau doar este trecut pe foaie????!!!!www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
Rai mai sunteti!... La competitia asta Manescu a fost prezent, in primul rand, ca antrenor(!) al lui Cazacu (alt "destept").
Pai, daca nu era Micky acolo, il batea varu' Sandel pe castravete cu 4-0! Asa, totul a avut un farmec aparte, dambovitean de-a dreptul!...
Comentariu
DRAGOS marele noroc ca sambata premergatoare finalei nu a fost MANESCU in ALBENA. FELICITARI lui CIPRIAN.
Comentariu
Postat în original de amedeo Vezi postRai mai sunteti!... La competitia asta Manescu a fost prezent, in primul rand, ca antrenor(!) al lui Cazacu (alt "destept").
Pai, daca nu era Micky acolo, il batea varu' Sandel pe castravete cu 4-0! Asa, totul a avut un farmec aparte, dambovitean de-a dreptul!...www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
depinde cat se dadea la locul 3...daca spaga era = benzina + o tigaie picanta+ 50 ron - 1oo ron revenea sigur....www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
bai baieti profitati ca mikisor nu le are pastea cu netul si va tot luati de el? cand era el mescher si se antrena numai cu lume buna nu comentati nimic de el....
mai lasatil in pace pe fratioru meu ca vine el din urma si rupe capatana la multa lume...
amedeo nu ma asteptam la tine sa spui vorbe grele despre mikisor.....si tu sportcoame mai termina cu ironiile gen tigai picante si snitele cu salate bulgaresti.....
Comentariu
dl CHIRU dvs il ironizati mai mult pe MIKISOR cu salate bulgaresti ,snitele din carne de magar tot bulgaresti iar treaba cu antrenamentul cu lumea buna se pare ca a fost degeaba.
sanataete si bucurii.
Comentariu
junior- 17.nov.2005
- 301
- campulung-moldovenesc
- 57
Likes given: 0Likes received: 2
eu zic c-avem jucatori in amatur mai buni decat manescu,eu zic sa-l lasam sa joace in circuit si zic ca nu va ajunge in primii 4 la open
Comentariu
Postat în original de tony-braila Vezi posteu zic c-avem jucatori in amatur mai buni decat manescu,eu zic sa-l lasam sa joace in circuit si zic ca nu va ajunge in primii 4 la openwww.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
don tony noi avem unele glume cu manescu ca e prietenul nostru dar de la glumele noastre(sunt prieten cu miki de 20 ani) pana la "nu ajunge in primii 4 la open-amatur" e cale lunga.daca te tine veioza pun pe mana lui miki cu aia 4 care crezi tu ca sunt peste el......care or fi aia.......ca s-a intamplat sa-l bata ciobanu la memorialul lui cioran.......o intamplare.pariul meu ramane in picioare cu ori ce jucator de amatur contra lui miki...
te salut si astept raspuns
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:34.Procesare...X
Comentariu