Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

I-am batut pe castraveti laAlbena!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

dupa ce-am vazut meciul cu acel turc si cum dadea aiurea m-am gandit ca-i un tip slab la tenis,dar daca voi ziceti ca-i bun treaba lui,eu raman la convingerea mea .Parerea mea e ca TOTH,CIOBANU,FARCAS,ROMAN ,NISTOR sunt la nivelul lui si pot sa faca surprize

Comentariu

era bulgar dar nu conteaza...
      pt necunascatori inter-ul lui mourinho era o echipa slaba...
      www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai

Comentariu

Emile astia sunt atat de rautaciosi de nu mai are voie omu sa spuna si el o parere nevinovata
        Ma Lin Soft
        Yasaka Rakza 7
        Xiom Yanus

Comentariu

Postat în original de tony-braila Vezi post
          dupa ce-am vazut meciul cu acel turc si cum dadea aiurea m-am gandit ca-i un tip slab la tenis,dar daca voi ziceti ca-i bun treaba lui,eu raman la convingerea mea .Parerea mea e ca TOTH,CIOBANU,FARCAS,ROMAN ,NISTOR sunt la nivelul lui si pot sa faca surprize
          Surpriza a facut si Lopatica ... dar bineinteles, meciul acela nu a fost pe bani ...
          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de tony-braila Vezi post
            Daca imi permiteti sa raspund si eu ...Il stiu si eu pe Manescu ce joaca...si nu stiu daca din cei enumerati mai sus il bate vreunu...Roman ar putea sa-i puna probleme cred...ar putea sa fie un meci deschis.

Cat despre mine, s-a intamplat sa-l bat 1 data dar asta nu inseamna ca sunt mai bun ca el. La fel de bine poate sa ma bata si el data viitoare.

Cat despre meciul cu bulgarul Stoyanov, ce sa zic...nu a jucat Manescu ce joaca el deobicei...parerea mea...dar toti jucatorii cred ca au momente bune..si mai putin bune ...mai depinde si de adversar..de stilul lui ...de experienta lui..si cred ca bulgarul avea ceva mai multa experienta la masa ca Manescu ...
            Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Nu sunt vorbe grele!... Stii foarte bine ca el m-a invatat totul despre tenis! Poate sa confirme oricand ca, dupa ce am castigat ''A+''-ul de amatori de la Botoșani, pe el l-am sunat primul si i-am multumit pentru toata munca (nu usoara). L-am ''intepat'' si eu un pic, ca intre prieteni, nu mai mult.
              S-auzim de bine!

Comentariu

Procesare...
              X