Bravo nicule!!! Ai fost la inaltime, m-am simtit super, te voi onora cu prezenta si pe viitor, felicitari
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "TROFEUL AMATUR- DROBETA" = 13 aug 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Coordonator Onorific
- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Clasament final la Amatori:
1. Stancu Tiberiu - Deva
2. Zavricescu George - Curtea de Argeș
3. Dondera Vasile - Tg. Jiu
4. Szakacs Raul - Deva
5-8.
Raducan Bogdan - Craiova
Gorum Adrian - Topoloveni
Gitman Laurentiu - Tg.Jiu
Mirza Sorin - Arad
9. Cruceru Sergiu - Tg.Jiu – 2v in sup
10-13. 1v in sup
Matei Dumitru - Deva
Androne Daniel - Petrila
Secu Virgil - Tr. Severin
Iordache Marian - Drăgășani
14-16. 0v in sup
Dinescu Mihai - Curtea de Argeș
Boata Edgar - Arad
Radulescu Robert Ciprian - Tr. Severin
17-18. 5v in inf
Nicolau Roberto - Tr. Severin
Mica Costel - Tr. Severin
19-22. 4v in inf
Mustocea Andrei - Petrila
Preda Nicolae - Albesti
Cojocaru Ion - Tr. Severin
Sultan Valentin - Craiova
23-26. 3v in inf
Bogdan Cristian - Amarastii de jos
Bogdan Dorel - Amarastii de jos
Marin Puiu - Craiova
On Ho - București
27-32. 2v in inf
Burlacu Dan - Craiova
Grumazescu Mugurel - Tr. Severin
Lungoci Mihai - Tr. Severin
Dabica Gheorghe - Arad
Petcu Daniel - Tr.Severin
Boruga Liviu - Tr. Severin
33-35. 1v in inf
Semen Radu - Tr. Severin
Cirjan Mihai - Tr. Severin
Bekesi Zsolt - Arad
36-38. 0v in inf
Stolf Robert - Tr. Severin
Lalu Victor - Tr. Severin
Suta Valeriu - Curtea de Argeș
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Pentru Nicusor toata consideratia noastra! A trecut peste toate greutatile cu zambetul pe buze, a fost permanent preocupat de fiecare aspect si ne-am simtit inconjurati in permanenta de prietenii de la Severin! Te asteptam cu drag la Topoloveni sa ne revansam fata de excesul de ospitalitate!
Multumiri si d-lui Sandu Nef care a pus la dispozitia noastra cele mai bune conditii de la Severin!
Comentariu
senior- 04.dec.2009
- 506
- Drobeta Turnu Severin
Likes given: 4Likes received: 86
DRAGII mei,tuturor ce m-ati onorat cu prezenta vostra la acest turneu,va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va revad,va multumesc ca ati jucat tenis in orasul meu,la turneul(primul) meu,multumesc celorlalti prieteni de-ai nostri amaturisti care au fost cu gandul la mine si la acest turneu,multumesc SORINE pentru ajutor,multumesc GABI FARCAS,BOGDAN,COSTI,KISS,
DANE,FLORESCU,DAN BARBU,MANJILOR (vorba lui DENI) de TOPOLOVENI,TITI,VALI, DONDERA si la toti ceilalti care ati dat un colorit deosebit intrecerii.
EU m-am straduit cat am putut de mult sa va ofer conditiile cele mai bune si atmosfera propice unei intreceri sportive placuta si relaxanta,totul sub aureola unei prietenii care de altfel ne anima pe toti.
Daca am reusit,numai voi stiti,dar ce stiu sigur este faptul ca indiferent de conditii, noi toti,cei din AMATUR,vom imbatrani impreuna cu iubirea asta comuna-TENISUL DE MASA-.
ORICAND va astept in DROBETA TR. SEVERIN,si cand sunteti prin trecere,la o cafea(fara numar,fara numar).
Comentariu
Felicitari Nicu ! Imi pare rau, sincer, ca n-am putut ramane pana la sfarsit, pentru ca am avut "bilet de voie" limitat .
Chiar daca numarul participantilor a fost redus, turneul a fost o reusita. Cei ce n-au putut onora turneul, au ce regreta.
Pot sa spun, ca, a fost cel mai dotat turneu, la care am participat.
Sanatate si cat mai multe reusite !Rudius
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicititari Nicule ai ''ISCUSIT '' prin devotament alaturi de severineni .
La mai multe incontinuare .
Poate ne vedem la urmatorul !
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Vali a fost responsabil cu crearea atmosferei si, cine a fost acolo pina cind s-a scurs tot singele din noi, a avut ocazia sa vada ca s-a achitat cu cinste de sarcini !
Comentariu
Postat în original de iscusitulnik Vezi postDRAGII mei,tuturor ce m-ati onorat cu prezenta vostra la acest turneu,va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va revad,va multumesc ca ati jucat tenis in orasul meu,la turneul(primul) meu,multumesc celorlalti prieteni de-ai nostri amaturisti care au fost cu gandul la mine si la acest turneu,multumesc SORINE pentru ajutor,multumesc GABI FARCAS,BOGDAN,COSTI,KISS,
DANE,FLORESCU,DAN BARBU,MANJILOR (vorba lui DENI) de TOPOLOVENI,TITI,VALI, DONDERA si la toti ceilalti care ati dat un colorit deosebit intrecerii.
EU m-am straduit cat am putut de mult sa va ofer conditiile cele mai bune si atmosfera propice unei intreceri sportive placuta si relaxanta,totul sub aureola unei prietenii care de altfel ne anima pe toti.
Daca am reusit,numai voi stiti,dar ce stiu sigur este faptul ca indiferent de conditii, noi toti,cei din AMATUR,vom imbatrani impreuna cu iubirea asta comuna-TENISUL DE MASA-.
ORICAND va astept in DROBETA TR. SEVERIN,si cand sunteti prin trecere,la o cafea(fara numar,fara numar).
Felicitari Nicu, felicitari Sandu Nef, felicitari severinenilor, felicitari castigatorilor turneului.
On Ho.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:37.Procesare...X
Comentariu