Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
MEMORIALUL KOOS GYULA -editia III-a Turneu categoria B" 20.08.2011- REGHIN
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Echipa AmaTur
- 22.mar.2006
- 2414
- Reghin
- 58
Likes given: 240Likes received: 423
Postat în original de laky Vezi postIntradevar ar fi niste explicatii la faptul ca Bende a marsaluit fara drept de apel la Open iar Vladimir care in general face legea atunci cand participa, a avut o prestatie sub nivelul lui, zic eu. O fi un declin de forma sau ascensiunea rapida de pana acum da semne ca e mult incetinita? Astea fiind zise asa, de departe, din fata calculatorului...Poate cineva care a fost pe faza ne poate relata ce a fost acolo. Oricum felicitari castigatorilor, ce-i a lor, e a lor !!!
AMATURUL participa DIRECT la formarea campionilor!!!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
Felicitari tuturor pentru reusita turneului,de la organizator(Imi Kantor) pana la ultimul clasat!felicitari Gabi Tipser si Fery Denes pentru ascensiunea continua din ultimul timp.Remarc din nou trupa de copii de la Ludus si prestatia f.buna a lui nea Sandu(Carpaci) care le da cel mai bun exemplu copiilor sai!CHAPEAU!I love table tennis !
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2414
- Reghin
- 58
Likes given: 240Likes received: 423
Postat în original de csabazedler Vezi postFelicitari tuturor pentru reusita turneului,de la organizator(Imi Kantor) pana la ultimul clasat!felicitari Gabi Tipser si Fery Denes pentru ascensiunea continua din ultimul timp.Remarc din nou trupa de copii de la Ludus si prestatia f.buna a lui nea Sandu(Carpaci) care le da cel mai bun exemplu copiilor sai!CHAPEAU!
Comentariu
Postat în original de spaller Vezi postvreau sa vad un clasament de la reghin multumesc!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
turneul de la Reghin
Da a fost un turneu bun mia placut cu exceptia magariei facut de Antrenorul din Ludus adica Carpaci Alexandru care l-a obligat pe Anca Vladimir sa-i cedeze meciul cu 3-2 ca sa aiba toti trei acelas setaveraj in orce caz rusine pentru educatia sportului ca asemenea elemente sa apara pentru ca a ramas in afara un talent un copil care a jucat cinstit si era mult mai bine pentru tenisul de masa romanesc sa fii calificat in primii patru Zsombi de fapt acolo si i-i locul,asemenea comportamente trebuie eliminate si sactionate,eu personal joc din placere dar nu admit gesturi de acest fel.Pacat si pentru Vladimir ca nu si-a aparat sansele cum se cuvine unui campion.In orice caz noi cand aveam varsta lui nu faceam asa ceva.In cea ce priveste pe castigator felicitari era mult peste toata lumea cu minim 5 puncte joc elegant modern si sper ca Tg-Mureșul sa mai aduca cat mai multe talente.Si felicitari Organizatorilor.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:03.Procesare...X
Comentariu