deci nu am primit nicio poza..
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Butterfly Innerforce ZLF
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
www.vivasportshop.ro
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
nu sa uscat iarba de cand o tot vinzi?DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de bossvoiteg Vezi postofer 40 cu trasport posta Iarba Butterfly OrthodoxLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postCu riscul de a ma repeta, aviz amatorilor, Butterfly Orthodox nu e iarba, e un short pips fara burete, deci OX !!!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Orthodox este un short pimple, fara burete, pentru apararea clasica. Este relativ lent si are un control cu totul deosebit. Recomandat pentru cei ce taie mult cu reverul. Buterfly a creat aceasta fata pentru cei din vechea generatie, crescuti la scoala zimtilor scurti ,fara burete. Fabricat din caucuc natural 100%,fiind foarte durabil este probabil short pipsul cu cel mai mare spin , insa doar atunci cand este folosit pentru ce a fost creat, adica pentru mingi taiate energic. Spinul este maxim atunci cand e lipit pe un lemn moale!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
adaugat poze in primul post
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ll=1#post91766Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Lemnul Innerforce ZLF din nou la vanzare 450 lei cu transport negociabil.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de Radu668 Vezi postCare sunt dimensiunile la DHS H3 neo? Ai uitat sa le specifici, ma intereseaza si dimensiunea pe care o are jos de tot unde e scris dhs...Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
multumesc frumos, dar am gasit postu asta putin mai sus dupa ce ti-am scris deja )
Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.
Totusi dimensiunea de jos de langa maner te rog daca poti sa o masori m-ar interesa
Comentariu
Postat în original de Radu668 Vezi postmultumesc frumos, dar am gasit postu asta putin mai sus dupa ce ti-am scris deja )
Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.
Totusi dimensiunea de jos de langa maner te rog daca poti sa o masori m-ar interesa
---------- Post added 24.01.2012 at 20:05 ----------
DHS 3 HURRICANE NEO vanduta. Actualizat primul post!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de Radu668 Vezi post14.8/15.4 si jos 9.4... astea erau dimensiunile reale ale fetei... nu 15.0/15.8... oricum multumesc frumos azi am primit-o... ati lipit-o cu speed glue?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
nu e problema de dimensiune ti-am zis... nu sunt genul sa fac retururi si chestiuni de genul acesta, o sa bag vreo 2-3 staturi de speed glue si o sa se intinda.Oricum multumesc de promptitudine si de felul cum a fost ambalata ... si e acelasi lucru ca fata de care ti-am zis ca am luat-o eu noua cu 60 lei... am vb cu chinezii si chestia cu aia 4 e doar o problema de etichetare la unele robotul nu a mai pus actibildu atata tot in rest aceeasi calitate
Comentariu
Salut.Un lemn INNERSHIELD ZLF nu sti de unde as putea face rost si sa fie mai ieftin.Multumesc anticipat.
Comentariu
Postat în original de walter_ierbar Vezi postSalut.Un lemn INNERSHIELD ZLF nu sti de unde as putea face rost si sa fie mai ieftin.Multumesc anticipat.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:18.Procesare...X
Comentariu