deci nu am primit nicio poza..
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Butterfly Innerforce ZLF
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
www.vivasportshop.ro
-
nu sa uscat iarba de cand o tot vinzi?DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
-
Postat în original de bossvoiteg Vezi postofer 40 cu trasport posta Iarba Butterfly OrthodoxLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
-
Postat în original de laky Vezi postCu riscul de a ma repeta, aviz amatorilor, Butterfly Orthodox nu e iarba, e un short pips fara burete, deci OX !!!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
Orthodox este un short pimple, fara burete, pentru apararea clasica. Este relativ lent si are un control cu totul deosebit. Recomandat pentru cei ce taie mult cu reverul. Buterfly a creat aceasta fata pentru cei din vechea generatie, crescuti la scoala zimtilor scurti ,fara burete. Fabricat din caucuc natural 100%,fiind foarte durabil este probabil short pipsul cu cel mai mare spin , insa doar atunci cand este folosit pentru ce a fost creat, adica pentru mingi taiate energic. Spinul este maxim atunci cand e lipit pe un lemn moale!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
-
adaugat poze in primul post
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ll=1#post91766Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
Postat în original de Radu668 Vezi postCare sunt dimensiunile la DHS H3 neo? Ai uitat sa le specifici, ma intereseaza si dimensiunea pe care o are jos de tot unde e scris dhs...Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
multumesc frumos, dar am gasit postu asta putin mai sus dupa ce ti-am scris deja)
Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.
Totusi dimensiunea de jos de langa maner te rog daca poti sa o masori m-ar interesa
Comentariu
-
Postat în original de Radu668 Vezi postmultumesc frumos, dar am gasit postu asta putin mai sus dupa ce ti-am scris deja)
Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.
Totusi dimensiunea de jos de langa maner te rog daca poti sa o masori m-ar interesa
---------- Post added 24.01.2012 at 20:05 ----------
DHS 3 HURRICANE NEO vanduta. Actualizat primul post!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
Postat în original de Radu668 Vezi post14.8/15.4 si jos 9.4... astea erau dimensiunile reale ale fetei... nu 15.0/15.8... oricum multumesc frumos azi am primit-o... ati lipit-o cu speed glue?Da` despre calitatea topsheetului si a buretelui ce zici ?
Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
-
nu e problema de dimensiune ti-am zis... nu sunt genul sa fac retururi si chestiuni de genul acesta, o sa bag vreo 2-3 staturi de speed glue si o sa se intinda.Oricum multumesc de promptitudine si de felul cum a fost ambalata... si e acelasi lucru ca fata de care ti-am zis ca am luat-o eu noua cu 60 lei... am vb cu chinezii si chestia cu aia 4 e doar o problema de etichetare la unele robotul nu a mai pus actibildu atata tot in rest aceeasi calitate
Comentariu
-
Postat în original de walter_ierbar Vezi postSalut.Un lemn INNERSHIELD ZLF nu sti de unde as putea face rost si sa fie mai ieftin.Multumesc anticipat.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Vega Pro
Comentariu
Comentariu