Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fete pentru Cornilleau Hinotec ALL+

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fete pentru Cornilleau Hinotec ALL+

Am gasit in oferta acest lemn si m-am gandit ca nu strica sa-l cumpar. Eu joc pe rever mai mult si imi place sa le dau taiate, iar pe forehand le dau de obicei normal, cu topspin. As vrea sa iau niste fete diferite pentru fiecare parte care sa ma ajute cu acest stil.
    Blade: Yasaka Ma Lin Extra OFF
    FH, BH : Butterfly Sriver FX 2.1

salut...tu acum esti in spania sau in romania?...paleta o preferi mai usoara?...le tai si pe fh?...ce zici de iarba pe rever?...le tai cu ea cat vrei si-ti ofera si siguranta in joc...
    tibhar def plus jumulita
    gambler reflectoid 1,0
    dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Tot in Spania din pacate. Pe fh nu le pot taia deloc. Imi place sa alternez jocul lung de pe fh cu taiatul si stopurile pe bh. Cu iarba nu am jucat niciodata. Am cumparata o fata Tibhar Grass D.Tecs OX dar nu stiu daca se potriveste sau nu cu lemnul sau cu stilul meu. Si pe fh ce ar merge pus?

Comentariu

...auleu...lasa iarba tibhar grass...e greu de controlat...cea mai buna iarba cu care am jucat mi se pare galaxy neptune cu burete de o.7mm...e usor de controlat,da siguranta si mai face si figuri...daca nu te impaci cu iarba iti recomand cu mare caldura gambler reflectoid de 1.5 mm,care taie,blocheaza si da topspin f.bine...te ajuta si cand primesti serve spinoase...de fapt reflectoidul merge si pe fh,asa cum am eu...singurul lucru care s-ar putea sa-ti displaca (mie-mi place) e viteza mai mica,dar controlul e f.bun...na...tre sa te opintesti un pic mai tare-n paleta...daca vrei ceva mai agresiv pe fh iti recomand yasaka mark,donic acuda s2,friendship focus snipe,palio macro era...
        tibhar def plus jumulita
        gambler reflectoid 1,0
        dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Multumesc de raspuns. Sa vad unde gasesc sa comand asa ceva, ca sincer n-am auzit de numele astea. Pe mess e mai greu ca sunt la niste prieteni la net si intru asa numai sa verific. Multumesc oricum!

Comentariu

Incearca la Dectlon de obicei au fete patrate Yasaka ,Donic ,BTY si mai rar Stiga ,trebuie sa intrebi ca in general te trimit la cele hoby cele gata asamblate ,acum depinde in ce parte a Spaniei esti .

Comentariu

Multumesc pentru raspuns. Da, de la Decathlon am luat si lemnul in oferta si cred ca tot la ei voi apela si pentru fete.

Comentariu

Procesare...
              X