Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar fata tip medium pips

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar fata tip medium pips

Astept oferte, burete intre 1.0 si 1.8 , neagra

Joola Experss Ultra , negru , 1.5 , tensor - 115 lei .
    729 RITC, 755 Faster , negru , 0.8 , este o combinatie intre medium pips si iarba - 65 lei
    Friendship 799-1 , negru , 1.5 - 65 lei
    Toate patrate binenteles .
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

755 faster e iarba si e ilegala acum.
      De fapt si 799-1 e ilegala, dar daca nu joci in competitii presupun ca nu prea conteaza.
      www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
      http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

ma bucur ca pe acest forum oferta este mult peste cerere...cumparatorii au de unde alege si produsele capata un pret acceptabil...vanzatorii insa trebuie sa se adapteze,sa devina mai flexibili,sa mai si piarda...

d.valigti a gasit o alta metoda de a-si vinde stocul...prostirea oamenilor
        1.de ce n-ati mentionat ca unele fete nu sunt aprobate...poate tanarul sabin joaca in competitii...nestiinta e la fel de grava...totusi parca aveti un magazin online
        2.in mod normal,produselor neaprobate li se scade drastic pretul...la d-voastra aproape ca s-a triplat...65 lei!!!!...la pingpongshop 755 faster e 25 lei...patrata desigur
        3.joola express ultra e short pips iar faster 755 e iarba toata ziua...auzi...e ceva intre medium pips si iarba...jenant

daca sabin ar cumpara asa ceva si ar vedea ca nu e ce si-a dorit?...s-ar gandi ca a luat un pic teapa?...si nu va mai amagiti...rostul magazinelor online e sa scape de marfa...

pt.sabin...daca ajungi in iasi,te pot ajuta....poti vedea si incerca ierburi si ceva short pipsuri...si un medium,dar cu el va juca amicul meu...deci nu cred ca-i de vanzare...luat de pe eacheng.net...4 $
        ---------- Post added 20-Aug-2011 at 16:55 ----------
        sper totusi ca d.valigti a facut oferta in graba si nu s-a mai gandit la detalii...si poate ca si cumparatorul trebuie sa se informeze un pic...
        Ultima editare de Joo; 20.aug.2011, 12:14.
        tibhar def plus jumulita
        gambler reflectoid 1,0
        dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Intradevar oferta am facut-o destul de repede , dar de acolo si pina la prostirea oamenilor e mult , mult prea mult , totusi cum mi-ai raspuns mie asa repede si mult , il puteai indruma pe tinarul Sabin catre pingpongshop , sau ii dadeai sfaturi bune de 2 zile de cind a scris el ca ar dorii ceva ... Eu am vz. ca nimeni nu-i zice nimic si m-am uitat prin stoc si i-am oferit ce aveam la preturile care le am . Daca tinarul Sabin ar suna as vorbi cu el si ne-am lamuri noi intrun fel ce si cum cu fețele astea si nu e nevoie sa le si cumpere , dar jumatate din clienti au nevoie de sfaturi pe care le dau ori de cite ori se cer , si de multe ori recomand ceva ce nu am in stoc daca stiu ca de asa ceva e nevoie , asa ca nu vb. de vinzare e vb. de altceva .
          Si dinsul asteapta oferte , poate fețe jucate ca nu a mentionat .
          Din 2008 si pina acum nu am primit atitea reprosuri de la toti aduna-ti la un loc .
          Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
          Fete de palete tenis de masa
          TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

sunt de acord cu vali, cred ca dansul a raspuns exact cererilor dl sabin, fara a incerca sa isi vanda marfa cu orice pret, ci doar cu produsele care le avea dansul. Nu cred ca se poate vorbi de asa ceva. In relatiile commerciale care le-am avut cu dansul am primit numai sfaturi bune... Si produse pe masura...

Comentariu

Multumesc de raspunsuri tuturor, nu il banuiesc pe domnul Vali ca vrea sa "tepuiasca" lumea: am colaborat cu el pentru niste materiale si a fost foarte serios si decent de fiecare data.
              Oricum, sunt inca in cautari, as prefera Friendship 563, Armstrong Attack 8 sau Tulpe 110, dar orice fata e buna, atat timp cand e medium pips (nu vreau ierburi si nici short pips)

Comentariu

stiu ca e tardiv dar imi cer scuze d.valigti ca am fost obraznic...o sa incerc de-acum incolo sa nu ma mai dau in petec...
                tibhar def plus jumulita
                gambler reflectoid 1,0
                dawei 388 D-1 ox

Comentariu

daca si domnul vali mai prosteste lumea.....
                  nu prea postez comentarii la subiecte de genul asta, dar din respect ptr domnul vali , am inceput sa cumpar materiale de la dumnealui inca decand nu stiam absolut nimic despre tenis si cu ce sa mamanca. Cu cat aflam mai multe si jocul meu crestea mi am dat seama ca de fiecare data mi a recomandat exact ce aveam nevoie la nivelul la care eram, niciodata nu "m a prostit" sa iau materiale care erau mai scumpe, cum sincer am patit cu alti comercianti de pe forum. eu recomadat sa mergeti cu incredere la dumnealui si sa i cereti sfatul.

Comentariu

daca iei o iarba si-i tunzi varfurile obtii medium-pips,sa vezi ce efecte vin n-o sa le vina sa creada la adversari

Comentariu

Postat în original de tony-braila Vezi post
                      daca iei o iarba si-i tunzi varfurile obtii medium-pips,sa vezi ce efecte vin n-o sa le vina sa creada la adversari
                      Aha.. acuma inteleg de ce au aparut masinile de tuns Philips cu reglaj variabil.. ca sa nu iasa direct short pips
                      Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

sincer sa fiu la acest subiect vroiam sa ma iau de buburuz......joo vad ca se intituleaza acum ptr. acuzele catre valy gti
                        dar vazand ca don tony e preznt in comentarii si aici m-am razgandit...
                        vad ca i-ti arde numai de caterinca.....caterinca vrei.....caterinca o sa ai....
                        cat despre valy gti.....baga cumva mana in buzunarul cuiva?sunt atatia vanzatori pe forum.....nimeni nu va obliga sa cumpararti de la el....
                        omu nu baga mana in buzunarul nimanui.....

Comentariu

chiru,nu fii asa simplist...nu-i nevoie sa bagi mana in buzunarul cuiva ca sa-l furi...aia care te fura la gramaj, ce,iti baga mana-n buzunar?...ca sa dau un simplu exemplu...si eu am fost atentionat de un coleg de forum ca ceea ce voiam sa cumpar nu era tocmai ce-mi doream...si asta am facut si eu ,la randul meu cu cel ce a deschis acest topic...
                          tibhar def plus jumulita
                          gambler reflectoid 1,0
                          dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Procesare...
                          X