Table Tennis- Are You Ready For WTTC 2015?
https://www.youtube.com/watch?v=t9KZ...t=WL&index=192
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
secvente youtube
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Recomand un meci care dupa umila mea parere a deschis drumul tenisului de masa modern si a cladit drumul suprematiei SUEDIEI in tenisul de masa.
Enjoy
- - - Actualizat - - -
The end is near .....
- - - Actualizat - - -
O alta selectie de la Top 12 - Câmpulung - 2014 ... Un meci din nou senzational intre Pletea si Cazacu, din pacate nu am mai avut spatiu pentru tot meciul dar macar avem o ideee de cum joaca baietii. Enjoy
Lasă un comentariu:
-
-
Mie imi par amatori... Cred ca oricare din top 10 amatur i-ar putea "linisti" repede!
Lasă un comentariu:
-
Nu va suparati, dar cine sunt astia?!? Sa-mi fie cu iertare, dar n-am auzit de ei. Turneu regional unde? E vreun meci deosebit, vreun punct spectaculos?! Chiar trebuie sa postam pe forum tot youtube-ul?!
Lasă un comentariu:
-
-
Recentul medaliat de la Londra Alexander Flemming care pierde lupta cu Adam Robertson.Adam Robertson pe care o sa il vedem in curand la una dintre Taberele EMI-TT,din pacate nu la Sibiu unde era programat ca oaspete surpriza,fiind prezent la Openul Joola din Budapesta,ca reprezentant Joola,dupa care trebuie sa se intoarca la Targul international al Sportului de la Munchen inlocuind un coleg accidentat.Pacat [url]Ultima editare de Zosim1; 28.ian.2015, 01:32.
Lasă un comentariu:
-
-
Lasă un comentariu:
-
-
-
-
Lasă un comentariu: