ma tem ca e asa mai trucat, mingea se misca cam repede fetele alea nu au cum sa comunice asa repede schimburi si mai ales cu cea de pe scaun, imposibil asa o mobilitate si o comunicare! sa fie si ma lin si timo boll ca tot nu se misca ca astea!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
secvente youtube
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Re: secvente youtube
daca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Un singur lucru-mi spune clar ca e trucat. La sfarsit cand fetele se aseaza pe scaun si trec mingia de la una la alta cu muchia paletei, sunetul care se aude nu este corect, este sunet de mingie pe masa nu de muchie de paleta!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOdaca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...
Trucajul l-am facut pe la inceputul meu in editare video. Daca l-as face acum, probabil ca ar iesi mai bine.
Comentariu
Postat în original de RazvanPostat în original de VISCOdaca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...
Trucajul l-am facut pe la inceputul meu in editare video. Daca l-as face acum, probabil ca ar iesi mai bine.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
[220]yRBM76Wfzy[/220]
Vai ce pot face astia cu mingiile de ping pong :XBalsaCarbo X5
Tenergy 80 2.1
Challenger Attack 2.1
Comentariu
e frictonlessWood : LKT Instinct +
FH: LKT XT PRO 2.0
BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5
Comentariu
Postat în original de Sabine frictionlessWood : LKT Instinct +
Comentariu
Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
SECVENTE DINTR-UN MECI DIN LIGA SUEDIEI..
http://www.mytabletennis.net/forum/foru ... N=1#263714Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
La foarte putini jucatori mari. Pe Maze l-am mai vazut scuipand si injurand.
La Samsonov nu o sa vedeti niciodata asa ceva!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
bun meciul si de asemnea o frumoasa surpiza ca la cateva saptamani dupa ce s-a pus HD-ul pe youtube primim si un meci de tenis de masă
daca si boll-maze ar fi fost la fel l-am fi vazut pe maze mai bine "accidentand" masaWood : LKT Instinct +
Comentariu
Pentru ipocritii care se luau de Luminita ca joaca in fusta, iar ei nu se pot "concentra" la joc, ia vedeti in ce joaca Ai Fukuhara Dar poate Fukuhara are voie pt ca nu are picioarele asa de lungiLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Super punct!Bravo Schlager!!!Lemn : Nitaku Septear FL
FH: Yasaka Rakza 7 2.0
BH: Yasaka Rakza 7 2.0 Soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:53.Procesare...X
Comentariu