Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
secvente youtube
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
la 50 de schimburi jucatoarea in negru dadea cate un topspin si ala in acelasi loc.......merita sa castige punctul"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
senior- 25.mar.2010
- 466
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
Nici spectatori nu mai erau,au plecat acasaDHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Comentariu
extraordinar meci-de vazut punctul din minutul 3.20s"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
am scris inainte de clipul acela intr-un post(529)...se termina 9-7 pentru ca a fost deuce ( analogic 10-10)...terenul se schimba la 3 si castiga primul la 7(dar nu 7-6)
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
nici nu mai stiu de cate ori am revazut meciul asta si nu ma satur sa-l privesc!cred ca este unul dintre cele mai spectaculoase meciuri!2 jucatori completi atat bh cat si fh!tenis de masă la superlativ!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Ultima editare de george25; 15.dec.2012, 17:34.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
BH: Dignics 05
Comentariu
Un meci cu nimic mai prejos decat finalele campionatelor mondiale sau a finalei oimpice,doar ca cei doi jucatori au 15 ani!!!
- - - Actualizat - - -
Si sa vorbim si de tanara noastra speranta Bernie
A ajuns in sferturile de finala ale CAMPIONATULUI MONDIAL DE JUNIORI desfasurat in perioada 9-16 decembrie in India,pierzand foarte greu la favorita nr 1 chinezoaica Zhu Yuling,nr 23 mondial!8-11 10-12 6-11 13-15.Sper sa pot gasi meciul pe undeva.
Postez meciul din optimi castigat imptriva japonezei Ito Mima.
M-a suprins in mod placut progresele evidente ale lui Bernie-si-a dezvoltat viteza de deplasare,ajungand foarte repede sa se pozitioneze pentru topspin,cat si rapiditatea in lovituri,aduce din ce in ce mai mult cu jucatoarele chineze!
Ultima editare de george25; 17.dec.2012, 22:55.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
BH: Dignics 05
Comentariu
George meciurile de la recentul campionat mondial de juniori se gasesc pe http://www.ittf.com/ittv/ insa nu lasi selectia 1 world events ci selectezi optiunea 3 juniors events si poti vedea inregistrarile meciurilor inclusiv meciul lui Berni din sferturi !Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Prieteni, am vazut mai de mult un filmulet cu niste tipi care jucau pe 2 sau 4 mese puse una langa alta, stie careva ceva de acel filmulet ? il caut de zile bun dar nimic. Multumesc anticipat !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:31.Procesare...X
Comentariu