Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cum ar arata tenisul de masa fara acesti ADEVARATI aparatori?!
Qatar Open:Wang Liqin-Joo Se Hyuk
Un adevarat spectacol de tenis de masă, care inca o data subliniaza regula ca desi aparatorii sunt defavorizati de jocul lor defensiv, isi vand foarte scump pielea.
Trebuie sa muncesti mult mai mult sa castigi un punct, in fata unui aparator.
Blade : Nitakku Septear (OFF) FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Si trebuie sa fii Wang Liqin ca sa reusesti sa iei punctele, cu sau fara munca... Recunosc, si mie imi place mai mult sa vad atacanti de rasa (si sunt destui, din fericire) dar cand vad ce meciuri ies cu unul ca Joo Se Hyuk, parca incepe sa-mi placa si mai mult sportul asta. Cred ca nu sunt singurul...
Trebuie sa muncesti mult mai mult sa castigi un punct, in fata unui aparator.
Discutabil. Sunt si atacanti de la care nu vezi mingea, dapai mai sa si dai in ea.
Eu ma refeream strict la cele vazute, la nivel mondial. La nivelul nostru, binenteles ca suntem cazuri discutabile,(eu unu habar nu am sa joc cu un ierbar, asta un inseamna ca nu ii stimez, mai ales acum dupa ce au renuntat la "buruienile otravitoare" ).
Dar la nivel mondial cand totul este aproape de "perfect", nu poti sa nu constati ca atunci cand se intalneste un aparator cu un atacant schimburile de mingii se prelungesc atat de mult, incat unele dintre ele te uimesc cum de naiba mai pot fi scoase pe masa, cand, cred ca sunteti de acord cu mine, o astfel de minge e moarta de mult pentru un atacant.
Eu unu recunosc, am avut senzatia ca asist la un spectacol dinainte regizat, cam ca si filmele cu karate, in care jucatorii se bat doar pentru a impresiona publicul, nu pentru a termina cat mai repede cu adversarul.
Joo Se Hyuk, trebuie sa recunoastem, este un "table tennis showman", setat nu sa castige orice punct, ci sa puna orice minge pe masa !
Blade : Nitakku Septear (OFF) FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Un alt maestru al stilului defensiv:"austriacul" Chen Weixing.
Pacat ca are o varsta si incet incet trebuie sa se retraga.Totusi la 37 de ani inca se misca bine si mult
Oare ce materiale are acest australian de i le intoarce Matsushita asa lungi?
Dupa cum apare si in filmuletul urmator,Henzell joaca cu fete Yasaka Mark V.
Iata si explicatia pentru care Henzell joaca exemplar in meciul cu Matsushita:A fost partenerul de antrenament al lui Fabian Akerstrom,cel mai bun jucator din Era long pimples-frictionless
Filmuletul de mai jos demonstreaza ca e nevoie doar de putin antrenament pentru a rezolva problema aparatorilor "close to the table"
Comentariu